hirdetés
45366584_573968369707623_2462429360382758922_n1.jpg

Vége: Babos Tímea és szerelme két és fél év után szakítottak

Állítólag a távolság állt a párkapcsolat útjába.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 16.


hirdetés

Két és fél év után a szakítás mellett döntött Babos Tímea és 27 éves párja, Péter.

A párosban kétszeres Grand Slam-győztes és világbajnok soproni klasszis a legmagasabban jegyzett magyar női teniszező, azonban úgy tűnik magánélete megsínylette a sportsikereket és az azokkal járó sok utazást, távollétet.

Az Origo úgy tudja, hogy Tímea tavasszal hosszabb időre elutazott és csupán néhány napja volt Magyarországon, ekkor realizálták, hogy a kapcsolat így nem működőképes.

A személyi edzőként tevékenykedő Péter májusban még felköszöntötte Babos Tímeát:

"Büszke vagyok az én világelső, világbajnok és Grand Slam-győztes szülinapos babámra! Maradj mindig vidám, mosolygós, minden okod megvan rá!"

- állt a posztban, ezek után azonban nem érkezett újabb közös fotó, a teniszező pedig tavaly novemberben tett közzé utoljára közös képet, tehát a közösségi média mutatott pár korai árulkodó jelet.

"Sajnos, a távolságot nem bírta el a kapcsolatuk, ezért nincsenek már együtt"

- erősítette meg a híreket a teniszcsillag menedzsere is a lapnak.

A szakítás ellenére nincsenek haragban és azóta is beszélnek, nem egy harmadik fél választotta szét őket.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
som-balogh-edina-1000x603.jpg

Pedofil zaklatta Som-Balogh Edina kétéves kislányát a közösségi médián keresztül

A színésznő ezután úgy döntött, nem posztol több képet a gyerekeiről a közösségi oldalain.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.Döbbenetes dologról számolt be Som-Balogh Edina: 2 éves kislányát szemelte ki magának egy pedofil.

A Barátok közt egykori színésznője sok képet oszt meg a közösségi oldalain a gyerekeiről, a 6 éves Noelről és a 2 éves Liliről, itt vetett szemet a férfi a kislányra.

"A legédesebb gyönyörűség! Próbálok egyre kevesebb képet kitenni róluk, de olyan nehéz megállni, annyira büszke vagyok rájuk és minden nap hálát adok értük"

- írta ehhez a Liliről készült képhez a büszke édesanya.

A szülők nagyon megdöbbentek, amikor észrevették, hogy egyre jobban érdeklődik a pedofil a gyerekük iránt.

„Eleinte a kommentekre figyeltünk fel, amelyek már önmagukban sokkolóak voltak, de akkor ijedtünk meg igazán, amikor ez a pszichopata leveleket kezdett el küldözgetni a lányomnak címezve”

– mondta a Hot! magazinnak.

Som-Balogh Edina és férje a nyomozókhoz fordultak segítségért az ügyben. Elhatározták, hogy ezután nem posztolnak több képet a gyerekeikről, hogy megvédjék őket a hasonló támadásoktól.


KÖVESS MINKET:hirdetés
wolfkati.png

Húsz év után elköltözött férjétől Wolf Kati, válságba került a házassága

A pár sokáig dolgozott a kapcsolatuk megmentésén, de nem sikerült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.Wolf Kati házassága válságba került, derül ki a Story magazin legújabb számából.

Az énekesnő eddig sem beszélt gyakran a magánéletéről, most pedig kifejezetten nehezére esnek az erre irányuló kérdések. Főképp azért, mert fél éve elköltözött a férjétől, akivel 20 éven át voltak együtt.

Szüleit, akik már 50 éve élnek boldog házasságban, mindig is követendő példaképeknek tekintette.

"Soha egy hangos szó nem volt köztük, nem vitatkoztak, nem veszekedtek. Egy gyereknek álom egy ilyen családban élni, felnőni, így – érthető módon – ők voltak számomra a követendő példa. Ákos, a férjem is hasonló példát látott maga előtt, és mi is így szerettük volna, ezen dolgoztunk, hogy összejöjjön. Mégsem sikerült, máshogy osztotta a sors"

- nyilatkozta a lapnak Wolf Kati, aki ugyan nem vált el gyermekei apjától, de lányaival elköltözött tőle. Igaz, nagyjából 5 percnyi távolságra, hogy a gyerekek szabadon mozoghassanak a szüleik között. Az énekesnő jó viszonyban maradt férjével.

"Továbbra is együtt neveljük a gyerekeinket, ez nagyon fontos mindannyiunknak. Velük kapcsolatban mindig mindent ugyanúgy megbeszélünk, mint eddig, közös programokat is csinálunk négyesben"

– mondta.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
shane-tusup.png

Shane Tusup: A válással mindent elvesztettem, de talpra kellett állnom

Hosszú Katinka exférjének ma már egyáltalán nincs kapcsolata az úszással, helyette a golfban épít karriert. Motivációs tréningeket tart és igyekszik pozitív energiákat közvetíteni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.Hosszú interjút adott Shane Tusup a 24.hu-nak.

Hosszú Katinka exférje az úszás után golfozói karriert kezdett felépíteni magának, és ebben a tekintetben mindenképp nagyon jó év van mögötte, fogalmazott.

"Ez az egész arról szólt, hogy belevágjak egy olyan dologba, amit még sosem csináltam korábban, hogy kitoljam a saját határaim. Ez extrém kihívás volt számomra, de nagyon élveztem"

- részletezte, hozzátéve, hogy jó helyzetből várja a következő idényt, habár idén a világbajnokságra nem sikerült kijutnia.

Azon van, hogy tiszta lapot nyisson az életében, és ez igaz az újonnan kipróbált golfra is.

"Volt, aki megjegyezte, hogy olvasott rólam, és ahogy haladtunk előre az idényben, úgy foglalkoztak egyre többet velem, kérdezgették, hogy ez igaz, tényleg ilyen eredményeid vannak? Engem ez nem igazán érdekelt. Shane Tusup vagyok, egy újonc golfozó, aki meg akarja mutatni, hogy ebben a szuper sportban is viheti valamire."

Az úszással ugyanakkor már nincs kapcsolata, azt leszámítva, hogy a barátoktól és ismerősöktől kap néha üzeneteket.

A dél-koreai vizes vébét nem is követte, mert éppen egy golfversenyen volt.

A motivációs tréningeket is tartó Tusup igyekszik pozitív energiákat közvetíteni, nem a múlton rágódni.

"A válással mindent elvesztettem, de nem sajnáltathattam magam, talpra kellett állnom. Ha segíthetek az embereknek azzal, hogy elmondom a saját történetemet, a saját gondolataimat, az nagyszerű érzés. Az életben a dolgokhoz való helyes hozzáállás az egyik legfontosabb. Én például sosem tartottam magam úszóedzőnek, sokkal inkább olyan specialistának, aki képes másokból kihozni a legjobb teljesítményt."

Shane Tusup természetesen Hosszú Katinkáról is beszélt az interjúban.

A továbbiakért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bebe-rexha-1000x661.jpg

Bebe Rexha fehérneműs fotóval vágott vissza a zenei fejesnek, aki szerint túl öreg öreg ahhoz, hogy szexi legyen

Az énekesnő augusztus végén lesz 30 éves, a zenéi pedig nagyon is sikeresek. Viszont nem ez volt az első eset, hogy a szakmán belül kritizálják a külseje miatt. Most mégis betelt nála a pohár.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.Bebe Rexha a Twitter-oldalán osztott meg egy fehérneműs fotót magáról, amihez egy üzenetet csatolt annak a zenei fejesnek, aki állítása szerint nemrég beszólt neki azért, mert túl öreg már ahhoz, hogy szexi legyen.

"Nemrég egy fontos pozícióban levő zeneipari ember azt mondta nekem, hogy kezdek túl öreg lenni, a brandem pedig teljesen zavaros. Azért, mert zeneszerző vagyok és szexi fotókat posztolok magamról az Instagramomra, és ez nem olyasmi, amit női zeneszerzőknek csinálniuk kell, pláne az én koromban"

- kezdi az énekesnő, aki egyébként augusztus végén lesz 30 éves, így nem is érti, miért öregezik le őt, vagy akár bármelyik nőt, aki idősebb lesz. Bebe Rexha azt is leírja, hogy ebből már nagyon elege van, hiszena férfiakra meg azt mondják, hogy a kor előrehaladtával kezdenek el érni.

Az énekesnő posztjában arra is kitér, hogy természetesen nem érdeklik a beszólások, ugyanis többet is kapott már a külseje miatt a zenevilág tagjaitól, holott a dalai viszont nagyon is sikeresek.

"Amúgy augusztus 30-án töltöm a 30-at és tudjátok mit? Nem fogom rejtegetni. Nem fogok hazudni a koromról, meg olyan dalokat se fogok énekelni, amik több eladást generálnak, mert fiatalosabban hangzanak. Ünnepelni fogom a koromat, azért, mert bölcsebb vagyok, erősebb, és bízzatok bennem, sokkal jobb szerető is, mint 10 évvel ezelőtt"

- fogalmazza meg az énekesnő, aki ezután még azért csipkelődik egy kicsit a férfival, aki beszólt neki, ugyanis azzal zárja a posztot, hogy megkérdezi, ez a kép elég szexi-e számára.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x