hirdetés
Vége: 14 év után szakított Gaál Noémi és vőlegénye, Maloveczky Miklós
Már fél éve külön költöztek, most pedig hivatalossá vált, hogy nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 27.


hirdetés

Az utóbbi időben felröppent a hír, hogy Gaál Noémi és nála kilenc évvel fiatalabb párja, Maloveczky Miklós kapcsolata válságba jutott. Az időjós-műsorvezető és vőlegénye 14 éve ismerkedett meg a TV2-nél, és a közelmúltig úgy tűnt, minden rendben köztük.

A Bors azonban nemrég arról írt, hogy az időjós-műsorvezető és vőlegénye már nem élnek együtt.

A pár pedig most egy portálunknak eljuttatott közleményben megerősítette, hogy már fél éve külön költöztek, kapcsolatukat pedig már nem tudták olyan módon folytatni, mint eddig.

"A napokban történt sajtóhírek tisztázása érdekében, mind a magam, mind pedig Noémi nevében, ezúton szeretném tájékoztatni a tisztelt nyilvánosságot:

2018 őszén úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk magánéletünket. Döntésünk közös megegyezéssel történt. 14 év után kapcsolatunk olyan ponthoz ért, hogy nem tudtuk azt a korábbi módon folytatni.

Együttélésünket nem titkoltan családi tragédiák is beárnyékolták. Tisztelettel kérjük a sajtó munkatársait és a közvéleményt, hogy ne éljenek semmiféle találgatással, ezáltal ne nehezítsék a dolgunkat! Az egymás iránti tisztelet megőrzése mellett, fél éve már külön éljük életünket. Ahogy korábban is intelligens módon kezeltük a közöttünk lévő kapcsolatot, a továbbiakban is erre törekszünk.

Köszönjük és kérjük a megértésüket.

Gaál Noémi, Maloveczky Miklós"


KÖVESS MINKET:

hirdetés
"Szexiztünk a parton" - írta a legfrissebb Insta-posztjához Kiss Ramóna
Romantikus lett a kép, amin a párjával látható.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetője szívesen oszt meg Instagramon olyan fotókat, amelyek a kapcsolatáról, a mindennapjaikról és a kisbabájáról szólnak.

Nemrég született meg Lékai Mátéval közös gyermeke. A "babázásról" ezt írta:

"... az elmúlt pár évben tudtam, hogy valami hiányzik az életemből de nem tudtam, hogy mi vagy ki. Most már tudom..... Ő! Szeretem!!! Az életemnél is jobban! Az illatát, a kezét, a lábát, a kis tokáját, ami kitakarja a finom nyakát. A szemeit. Ahogy rám néz, amikor gagyog... úgy, ahogy van, tetőtől talpig. Minden nap hálát adok, hogy az anyukája lehetek. Nem csak az életem, hanem én magam is most lettem teljes!"

A húsvétnak pedig Kiss Ramóna külön posztot is szentelt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Ritka alkalom: Sebestyén Balázs feleségével és két fiával fotózkodott
A kommentelők persze rögtön beszóltak neki...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.Sebestyén Balázs családja Dubajban nyaral a napokban, és a gyönyörű látkép olyannyira megihlette a műsorvezetőt, hogy olyat csinált, amilyet ritkán: közös fotót posztolt feleségével és két fiával.

A família éppen a Burj Kalifában, a világ legmagasabb épületeként számontartott felhőharcolóban járt, azonban Balázs hiába próbált szelfizni, a család többi tagja nem figyelt rá.

"Amikor próbálsz a családdal egyet szelfizni a világ tetején, a 830 méteres Burj Kalifhában de senki nem figyel!" - írta posztjához a műsorvezető.

A kommentelők persze egyből megjegyezték: inkább Balázsnak is a látnivalókra kellene koncentrálnia szeretteihez hasonlóan, ahelyett, hogy a telefont nyomkodja.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
"Az esküvői torta már kész volt. Azt hittem, szeret" – megszólalt Elton John elhagyott menyasszonya
Linda Hannon elmesélte, mi történt, amikor a zenész nem sokkal a ceremónia előtt lefújta az esküvőt.
Mirror, képek forrása: YouTube, Instagram - szmo.hu
2019. április 27.Hamarosan jön a mozikba a Rocketman, Elton John életrajzi filmje - nálunk június 6-án mutatják be -, s egyre több szó esik a népszerű zenész magánéletéről az utóbbi időben az angolszász sajtóban. Most a Mirror írta meg a sztár exmenyasszonyának történetét.

A tortát már megrendelték, és az anyakönyvvezetőhöz is lefoglalták az időpontot, ám Linda Hannon búcsút inthetett az Eltonnal közös álmainak, amikor az énekes hetekkel a nagy nap előtt lefújta az esküvőt.

Ez 1970-ben történt, pár hónappal azelőtt, hogy az énekes legelső gigasikere debütált a listákon.

Ez volt a "Your Song", a Moulin Rouge című filmmel volt később egy újabb reneszánsza, abban Ewan McGregor énekelte.

John ezután óriási sztár lett, mára pedig 300 millió fontra becsülik a vagyonát. A 75 éves Linda ma elvált, háromgyermekes anya, s évente 35 ezer fontot - ez nagyjából 12 millió forint - keres. Texasban él, egy orvos titkárnőjeként dolgozik.

Very excited to be involved with @thomasgoode_uk and their plans for the future of this great British brand. #thomasgoode

43.7k Likes, 459 Comments - Elton John (@eltonjohn) on Instagram: "Very excited to be involved with @thomasgoode_uk and their plans for the future of this great..."

A nő megőrizte az eljegyzési gyűrűjét. "Egy hónappal az esküvő előtt részegen ébresztett fel egy reggel, és közölte, hogy lefújja az egészet - emlékezik vissza Hannon. - Ezután felhívta a mostohaapját, hogy jöjjön el érte. Kisétált az ajtón - és ennyi volt. Borzasztóan lesokkolt a dolog. Nagyon szerettem őt és azt hittem, szeret engem."

Omaha, you lit up the room and lifted me up ? Next up, we're in Kansas City - see you tonight @sprintcenter! #EltonFarewellTour #tourdiary #omaha #tourlife #USAtravels ?: @bengibsonphoto

19.8k Likes, 191 Comments - Elton John (@eltonjohn) on Instagram: "Omaha, you lit up the room and lifted me up ? Next up, we're in Kansas City - see you tonight..."

A Rocketman épp ezt az időszakot dolgozza fel: John akkoriban elég rendesen élt az alkohollal és a droggal, depressziós volt, és a szexualitását érintő kérdések kínozták. Még volt egy próbálkozása az ellenkező nemmel: Renate Blauelt 1984-ben vette feleségül, majd 1988-ban el is vált tőle (ebben az évben coming outolt egyébként).

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Átírta az életünket a balesete - mondta Palik László Marsi Anikóról
'Még mindig nem állhat a lábára, egy sínszerkezet tartja az egészet, és vagy mankóval közlekedik, vagy én tolom ide-oda a székben.'
Forrás: Blikk, Bors - szmo.hu
2019. április 26.Súlyos balesetet szenvedett márciusban Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, eltört a combcsontja és meg is kellett műteni.

"Az iskolába menet – ahogy úton voltam összeszedni a fiaimat és egy másik anyukával beszélgettem éppen –,

elmerülve egy beszélgetésben elbotlottam egy járdaelemben, amit nem vettem észre, így elestem.

Az esés következtében közvetlenül a térdem felett kettétört a combcsontom" - mondta a baleset után a Blikknek.

Azt már akkor lehetett tudni, hogy sokáig nem fog tudni úgy járni, mint azelőtt, és mankót kell használnia. A műsorvezető később elmondta, hogy csavarok tartják össze a combját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x