hirdetés
varkonyi-andrea.jpg

Várkonyi Andrea visszatér a televízió képernyőjére

A jelenleg pszichológusként dolgozó Andrea egy beszélgetős, szórakoztató műsorral szeretne visszatérni a nézőkhöz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 08.


hirdetés

Várkonyi Andrea számára az elmúlt év a változások időszaka volt.

12 év után szakítottak Bochkor Gáborral, majd nem sokkal később a népszerű műsorvezető a TV2-től is eljött, ahol 2002-ben kezdett dolgozni.

Az egykori Híradós sikeres karriert épített pszichológusként, azonban a Borsnak most arról is mesélt, hogy alig két hét múlva visszatér a televíziózáshoz is.

"Amikor otthagytam a csatornát, akkor is elmondtam, nem a tévézésnek fordítottam hátat, egyszerűen csak nem akartam mindenáron azt csinálni. Szerencsére nem volt rajtam egzisztenciális kényszer, így meg tudtam várni, amíg anyagilag és szakmailag is egy olyan felkérés érkezik, amit szívesen csinálok. Ez most érkezett el, egy csatorna vezető arca leszek saját műsorokkal"

– árulta el Andrea, aki ezúttal másféle terepen próbálja majd ki magát és nem a hírek világában.

"A híradózást nagyon szerettem, de tizenhat évet töltöttem el abban a székben, nem szeretnék már visszaülni. Egy beszélgetős, szórakoztató műsort vezetek és szerkesztek majd."


KÖVESS MINKET:

hirdetés
tusup-cimkep.jpg

Shane Tusup levegőnek nézte Hosszú Katinkát, aki válaszul rommá verte a mezőnyt a medencében

Köztük az olasz Ilaria Cusinatót is, akinek felkészülését exférje irányítja. Hosszú azt mondta: azt szereti, ha az úszása beszél helyette.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 07.Elfordította a fejét Shane Tusup, amikor meglátta volt feleségét, mire Katinka válaszként a medencében leiskolázta exe tanítványát - írja a Bors.

A lap tudósításából kiderül, hogy Katinkát sem érdekelte exe jelenléte Duna Arénában, ahol péntektől vasárnapig az Úszó Világkupa-sorozat budapesti állomását rendezték meg.

Hosszú szombat délután először versenyzett Ilaria Cusinato ellen, akinek felkészülését Shane felügyeli. A magyar úszó le is győzte az olasz versenyzőt.

Az úszónő nyilatkozott a lapnak és elmondta, hogy nem volt éppen könnyű exe mellett versenyezni:

"Bár mondhatnám, hogy ugyanolyan úszás volt ez, mint a többi, de nem lenne igaz. Valamilyen szinten ott motoszkált a fejemben ez a helyzet. De én azt szeretem, ha az úszásom beszél helyettem"

- mondta a sportoló, aki több mint fél medencehosszt, 14 másodpercet vert rá az olasz versenyzőre.

A Blikk úgy tudja: az amerikai edző azzal a céllal kezdett munkába az olasz sportolóval, hogy jövőre Tokióban, az ötkarikás játékokon legyőzzék Hosszú Katinkát.

"A tavalyi évem rossz volt, most igyekszem más módon felkészülni. Ez még csak a szezon első versenye, de eddig elégedett vagyok a teljesítményemmel" – mondta a lapnak az olasz úszó.


KÖVESS MINKET:hirdetés
nia_gabor_loveisland.jpg

Máris szakított a Love Island szerelmespárja: alig két hétig voltak együtt

A való életben nem tartott sokáig a szerelem.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.Nia és Gábor szerelme a Love Island nevű társkereső műsorban sem volt teljesen zökkenőmentes.

Az álomszerűen kezdődő kapcsolat fölé felhők tornyosultak, amikor Nia egy hirtelen lépéssel leváltotta játékbeli párját.

Azonban akkor úgy tűnt, a drámai szünet végül még inkább összekovácsolta őket és amikor Gábornak egy súlyos sérülés miatt el kellett hagynia a műsort, így nyilatkozott:

"Félig győztesként megyek el, mert megtaláltam, amiért jöttem."

Szeptember 23-án aztán szerelme is kiesett a játékból és a fiú a villa ajtaja előtt várta.

A romantikus összeborulás után be is jelentették, hogy a kinti világban is adnak egy esélyt a kapcsolatnak - habár sokan már akkor is azt rebesgették, hogy a vonzalom valójában egyoldalú, legalábbis Gábor sokkal szerelmesebb, mint párja.

A Blikk mindenesetre Instagram-bejegyzéseikből kiszúrta, hogy a románcnak vége szakadt.

"Gáborral úgy döntöttünk, külön válnak útjaink. Barátságban ültünk le megbeszélni és így is váltunk el egymástól. Nem szeretnénk magyarázkodni, kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt a döntésünket. Gábor egy nagyon jó ember és örülök, hogy a Love Island-ben megismerhettem és a párom volt a műsorban! Egy dolgot kívánnék neked Gábor! Találd meg a szerelmet!"

- írta Nia közösségi oldalán.

Kedves Mindenki! Egy fontos dolgot szeretnénk megosztani veletek. Gáborral úgy döntöttünk, külön válnak útjaink.Barátságban ültünk le megbeszélni és így is váltunk el egymástól. Nem szeretnénk magyarázkodni, kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt a döntésünket?? Gábor egy nagyon jó ember és örülök, hogy a Love Island-ben megismerhettem és a párom volt a műsorban! Egy dolgot kívánnék neked Gábor!: Találd meg a szerelmet! ☺️? @_molnargabor

7,568 Likes, 251 Comments - Nia Even ?? (@turi_xenia) on Instagram: "Kedves Mindenki! Egy fontos dolgot szeretnénk megosztani veletek. Gáborral úgy döntöttünk, külön..."

Majd a másik fél is megszólalt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ronaldo.jpg

Imádnivaló családi fotót osztott meg Ronaldo, ömlenek rá a lájkok

Igazi idilli, összebújós képet posztolt a sztárfocista az egyik ritka nyugalmas pillanatukról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.Ronaldo szívesen oszt meg fotókat a családjáról is, akikkel mindig örömmel tölti el a hétvégéjét, vagy egy fárasztó nap után a szabadidejét. Ám ekkor sem tétlenkedik, a gyerekekkel együtt kerékpárra pattannak, vagy lovagolni viszik a kicsiket a párjával.

Domingo em família ❤️

9m Likes, 40.6k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "Domingo em família ❤️"

Happy Sunday With Family ?❤️

7.2m Likes, 40k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "Happy Sunday With Family ?❤️"

How great it is to arrive at home after a day of hard work and be with my lovely family ?❤️?

7.8m Likes, 38k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "How great it is to arrive at home after a day of hard work and be with my lovely family ?❤️?"

Legfrissebb családi fotóján is felesége és négy gyereke társaságában látható. A büszke apuka ennyi írt hozzá:

"A legjobb módja a hétvége megkezdésének."

A fotóért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bereczki.jpg

Balhé a Sztárban sztár leszek zsűrijében: Bereczki Zoltán borzasztóan kiakadt Horváth Tamásra

„Tomika, te nem vagy normális!” – vágta hozzá nemes egyszerűséggel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 07.A Sztárban sztár leszek elődöntője Bereczki Zoltán és Horváth Tamás csapatának összeállításával folytatódott. 3-3 versenyzőt kellett kiválasztaniuk, akiket magukkal visznek az élő adásokba. Nem alakult zökkenőmentesen az este - szúrta ki a Life. A két zsűritag egy kicsit összebalhézott.

Bereczki Zoltán akkor akadt ki Horváth Tomira, amikor kollégája egy olyan versenyzőt cserélt le, akit nagyon tehetségesnek tartott. A színész nem csak "letomikázta", de burkoltan le is hülyézte ítésztársát.

Egészen pontosan ezt mondta:

"Tomika, te nem vagy normális!"

Tóth Gabi szóhoz sem jutott, Horváth pedig nem reagált a tomikázásra, de később elmondta: "nem érezte a köteléket" a versenyzővel.

Itt látható a drámai összecsapás:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x