hirdetés
67062798_393233571333721_7132894445488183089_n1.jpg

„Vallásos nem vagyok, most mégis imádkozom” - a hazai hírességek is elborzadtak az amazóniai erdőtűz láttán

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 23.


hirdetés

Liptai Claudiát mélyen érinti az erdőtűz által kialakult válsághelyzet.

"Földünk tüdeje lángokban. Borzalom. Annyira tennék valamit. Tétlenül nézni ezt... "

Földünk tüdeje lángokban. Borzalom. Annyira tennék valamit. Tétlenül nézni ezt... #prayforamazonia

null

Szabó Anna Eszter újságíró-blogger szavai elgondolkodásra késztetnek.

"Nehéz szívvel írom ezt a posztot. Olyan picinek érzi magát az ember, amikor ekkora horderejű dolgok történnek. Brazíliában több, mint hetvenezer erdőtűz tombol már három hete és erről szinte mindenhol hallgattak, hallgatnak. Hogyhogy nincs címlapon minden hírportálon? Hogy lehet az, hogy ha autógyárakról, korrupciós agyrémekről, foci eseményekről, politikai gyomorrontásokról szólnak a hírek, akkor az, hogy lángol a bolygó tüdeje, az egyik legfontosabb alappillér a klímaváltozás elleni küzdelemben, az hogyhogy el lehet hallgatva?! Hogy nem fogjuk fel, hogy ami épp történik, az döntő fontosságú, történelmi esemény az egész emberiség számára?

Hogy fordulhat elő, hogy a Notre Dame tüze élőben volt közvetítve és milliárdosok dobták össze a felújításhoz a pénzt egy nap alatt (tudom, Notre Dame, de in the end of the day, “csak” egy templom...), míg most mindenki vakarja a köldökét, hisz oly’ messze van, tán nem is igaz... A magam felelősségét is érzem. Hisz a tüzet a húsipar esztelen uralkodása okozta és mi, -bár központi téma a hulladékmentesség, a környezetvédelem- nem foglalkozunk a tudatos étkezéssel. De új lapot kell nyitnunk. Sao Paoloban fényes nappal koromfekete az ég. S ha így folytatjuk, nálunk sem lesz másképp. Ehhez képest változtatni az életvitelünkön és fogyasztóként nyomást gyakorolni az (élelmiszer)ipar túlkapásaira, igazán semmiség. Talán túlzásnak tűnik, de valóban történelmi pillanatok ezek. És dönthetünk, melyik oldalon állunk. S bár vallásos nem vagyok, most mégis imádkozom."

Nehéz szívvel írom ezt a posztot. Olyan picinek érzi magát az ember, amikor ekkora horderejű dolgok történnek. Brazíliában több, mint hetvenezer erdőtűz tombol már három hete és erről szinte mindenhol hallgattak, hallgatnak. Hogyhogy nincs címlapon minden hírporálon? Hogy lehet az, hogy ha autógyárakról, korrupciós agyrémekről, foci eseményekről, politikai gyomorrontásokról szólnak a hírek, akkor az, hogy lángol a bolygó tüdeje, az egyik legfontosabb alappillér a klímaváltozás elleni küzdelemben, az hogyhogy el lehet hallgatva?! Hogy nem fogjuk fel, hogy ami épp történik, az döntő fontosságú, történelmi esemény az egész emberiség számára? Hogy fordulhat elő, hogy a Notre Dame tüze élőben volt közvetítve és milliárdosok dobták össze a felújításhoz a pénzt egy nap alatt (tudom, Notre Dame, de in the end of the day, "csak" egy templom...), míg most mindenki vakarja a köldökét, hisz oly' messze van, tán nem is igaz... A magam felelősségét is érzem. Hisz a tüzet a húsipar esztelen uralkodása okozta és mi, -bár központi téma a hulladékmentesség, a környezetvédelem- nem foglalkozunk a tudatos étkezéssel. De új lapot kell nyitnunk. Sao Paoloban fényes nappal koromfekete az ég. S ha így folytatjuk, nálunk sem lesz másképp. Ehhez képest változtatni az életvitelünkön és fogyasztóként nyomást gyakorolni az (élelmiszer)ipar túlkapásaira, igazán semmiség. Talán túlzásnak tűnik, de valóban történelmi pillanatok ezek. És dönthetünk, melyik oldalon állunk. S bár vallásos nem vagyok, most mégis imádkozom. ?? (a kép @giovanamedeiros megrendítő műve ✨ ) #prayforamazonia #savetheplanet #thereisnoplanetb

1,317 Likes, 63 Comments - SZABÓ ANNA ESZTER (@szannae) on Instagram: "Nehéz szívvel írom ezt a posztot. Olyan picinek érzi magát az ember, amikor ekkora horderejű dolgok..."

Ábel Anitát teljesen lesokkolta, hogy a pusztító lángok a világűrből is látszanak.

"Földünk tüdeje lángokban. Így néz ki a NASA felvételén."

Földünk tüdeje lángokban. Így néz ki a NASA felvételén. #amazonas #heartbroken #milesz #borzalom #prayforamazonia

1,661 Likes, 107 Comments - Anita Ábel (@abel.anita) on Instagram: "Földünk tüdeje lángokban. Így néz ki a NASA felvételén. #amazonas #heartbroken #milesz #borzalom..."

Gáspár Laci is imádkozik, hogy a krízishelyzet jobbra forduljon.

"Kérlek Istenem,hogy segíts! Avatkozz közbe és bocsájtsd meg az emberek gyarlósàgait! Amen!"

Kérlek Istenem,hogy segíts! Avatkozz közbe és bocsájtsd meg az emberek gyarlósàgait! Amen! ??? #prayforamazonia

9,135 Likes, 121 Comments - Gáspár Laci (@gasparlaci) on Instagram: "Kérlek Istenem,hogy segíts! Avatkozz közbe és bocsájtsd meg az emberek gyarlósàgait! Amen! ???..."


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
tothgabi.png

Ez lett Tóth Gabi neve, miután titokban férjhez ment

Hosszabb neve lett az énekesnőnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 18.Ahogy azt korábban megírtuk - titokban házasodott össze párjával, Krausz Gáborral Tóth Gabi.

De már az új nevére is fény derült!

"Hálás vagyok! Keményen megdolgoztam én ezért a boldogságért! Megérdemlem! És te is megérdemled!

- írja az énekesnő közösségi oldalán.

"Soha nem gondoltam arra korábban, micsoda fantasztikus érzés kimondani: Krausz Gábor, a férjem. Én pedig Krausz-Tóth Gabriella lettem, ami nemcsak névváltozás, hanem az összetartozás, egy életre szóló hűség, szerelem és szeretet, az egymásért érzett felelősségvállalás szimbóluma is"

- mondta a boldog feleség a Best magazinnak.

Az új, komoly név egy új korszak kezdetét jelzi Tóth Gabi életében. Posztjában mégis arra szólítja fel rajongóit, hogy soha ne veszítsék el gyermeki lelkesedésüket a dolgok iránt!


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
65798663_908865296129447_6436012046096050409_n1.jpg

Tóth Gabi és Krausz Gábor titokban összeházasodtak

Az énekesnő és párja nem pont így tervezték a nagy napot, de a terhesség keresztbe húzta a számításaikat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 18.Tóth Gabi számára 2019 áprilisa meghatározó mérföldkő volt, hiszen sztárséf párja megkérte a kezét, majd nem sokkal később kiderült, hogy babát várnak.

"A legbiztosabb IGEN amit valaha mondhattam!"

- írta az énekesnő a lánykérés pillanatáról, amikor még mit sem tudtak kislányuk érkezéséről, ezért aztán bele is kezdtek a hét országra szóló lagzi tervezésébe.

A sors azonban a gólyahírrel változtatott a terveken.

Gabi és párja újratervezték a dolgokat és nem sokkal a kis jövevény érkezése előtt.

"Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális, ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezgetésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. Az eljegyzést követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok. Az első három hónapban csak feküdtem, dolgozni sem tudtam, azon voltam, csak éljem túl valahogy ezt az időszakot.

Sokáig eszünkbe sem jutott az esküvő, de most, hogy a szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogy elterveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt"

- mesélte a kismama a BEST magazinnak.

Illetve Instagram-oldalán is megosztott egy árulkodó bejegyzést, ahol már Krausz-Tóth Gabriellaként utal magára.

"Ismét lezárult egy korszak, amit elcsomagoltam és egy szép dobozba tettem! Szintet léptem! Valóra vált egy álom! Felnőtt lettem én!! Ejj te Tóthék lánya, minden teljesült, amit megálmodtál!"

- írta Gabi a fotóhoz.

Ismét lezárult egy korszak amit elcsomagoltam és egy szép dobozba tettem ! Szintet léptem! Valóra vált egy álom! Felnőtt lettem én!! Ejj te Tóthék lánya minden teljesült amit megálmodtál! ???❤️ Ma megértitek a soraimat! Haladok tovább és nem feledem, hogy a magja én vagyok az életemnek, mindenemmel , a múltammal együtt!! akármit is hoz a sors és lépsz is a felnőtté válás izgalmas és ismeretlen útjára ,SOHA NE VESZÍTSD EL A GYERMEKI LELKESEDÉSED A DOLGOK IRÁNT! Hálás vagyok! Keményen megdolgoztam én ezért a boldogságért! Megérdemlem! ... ÉS TE IS MEGÉRDEMLED❤️?? #szeretlekkrausz #krausz-tóthgabriella?? #pumawomen #pumahungary

9,734 Likes, 112 Comments - @tothgabi on Instagram: "Ismét lezárult egy korszak amit elcsomagoltam és egy szép dobozba tettem ! Szintet léptem! Valóra..."


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
tothgabi.jpg

Így nézett ki Tóth Gabi a titkos esküvőjén

A terhes énekesnő egy egyedi tervezésű ruhában, szűk családi körben ment hozzá szerelméhez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 19.A közönségtől távol maradva, titokban ment hozzá Krausz Gáborhoz Tóth Gabi, akinek neve Krausz-Tóth Gabriellára változott az esküvőt követően. A jeles alkalmon mindössze csak néhány családtag volt jelen.

Az énekesnőnek más jellegű tervei voltak az esküvőre, de eredeti elképzelésüket várandóssága miatt elvetették. Csak néhány dologhoz ragaszkodott. Ilyen volt például a hagyományos fehér ruha.

„Gyerekkori álmom volt, hogy egyszer férjhez megyek, földig érő, fehér ruhám legyen, ami – hála a stylistomnak és barátnőmnek, Holdampf Lindának – megvalósult” – írta friss feleséggel készített interjújában a Best. Lindával közösen találták ki stílust. A végső döntés egy hófehér szegecsekkel díszített, csillogó, ejtett vállú menyasszonyi ruhára esett.

Lapozz a képért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
maxresdefault-2.jpg

Fehér Balázs: Közel álltam az öngyilkossághoz

Élete mélypontján, depressziósan ismerte meg barátnőjét, Esztert, akivel most a Nyerő Párosban szerepelnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 18.2015-ben, 11 év után Fehér Balázs kiszállt a Carbonfools zenekarból, majd édesapját is elveszítette. Nem volt pénze, sem munkája, és a barátainál húzta meg magát.

A Best magazinnak azt nyilatkozta, hogy megjárta a poklokat.

"Két hónapnyi nem alvást követően közel álltam az öngyilkossághoz, nyugtató és kedélyjavító szerekhez nyúltam, szó szerint a poklot jártam meg"

- mondta az énekes.

Ekkor találkozott Monda Eszterrel.

Egy pékségben üldögélt, amikor odament hozzá a lány.

Egymás tökéletes ellentétei voltak. A nyolc általánost végzett énekes, aki éppen élete legsötétebb korszakában volt, és a látszólag teljes életet élő, párkapcsolatban lévő tudós.

A beszélgetésből szerelem lett. A lány azóta is eltartja Fehér Balázst.

Az énekes azóta megváltozott, nárcisztikus, másokkal nem törődő énjét maga mögött hagyta, hogy egészséges alapokra helyezhesse új kapcsolatát.

Most pedig együtt szerepelnek az RTL Nyerő páros című műsorában, ahol hamar kiderült, hogy Eszter eléggé féltékeny természet, de legalábbis nem viseli jól, ha idegen fehérneműs nők fekszenek párja mellett.

Ha segítségre van szükséged

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!