hirdetés
vajnatimi-1000x712.jpg

Vajna Timinek keményen beszóltak a piros lámpánál

A modellt szerinte a luxusautója miatt illette trágár szavakkal egy férfi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.


hirdetés

Vajna Timi a minap Instagram-sztoriban osztott meg egy történetet. Andy Vajna özvegyének ugyanis nagyon keményen odaszóltak a hétvégén, miközben a saját luxusautójával furikázott. A modell-üzletasszony szerint a történet úgy kezdődött, hogy a méregdrága kocsijával megállt a piros lámpánál, aztán egy férfi átüvöltött neki egy másik luxusautóból.

"Mivel még nem adtam el a Lamborghinit, azzal mentem hétvégén a Szépvölgyi úton. A piros lámpánál mellém áll egy fehér luxusautó és a férfi vezető hangosan kiabálja nekem, hogy kurva. Kis szünet, kurva, még hangosabban, kurrrrrrvvaaaa, miközben az anyósülésen a barátnője veszi a telefonjával"

- írta az Instagramon Timi, aki szerint nem is igazi férfi az, aki így reagál és rettentően szomorú szerinte, hogy még mindig itt tart a világ, ahol.

A történet szerint Vajna Timi nem szította tovább a szópárbajt, hanem inkább megköszönte és magában gondolkodott el a hallottakon.

"Én csak annyit mondtam, hogy köszönöm. Komolyan, még mindig itt tartunk? Milyen férfiak vannak a világon? Bezzeg, ha egy férfi vezetné ugyanezt a kocsit, arra mindenki azt mondaná, hogy hú de cool, meg vagány"

- zárta a történetet a modell, akinek az oldalán még jelenleg is megtalálható ez az Intagram-sztori. Ugyan már csak pár óráig lehet majd látni, mivel az ide feltöltött fotók csupán egy napig elérhetőek.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
abelanita.jpg

Ábel Anita nagyon szerelmes: közös képet posztolt új párjával

Korábban a válása kapcsán utalt arra, hogy szerinte a legfontosabb, hogy gyermeke boldog szülőket lásson maga körül. Úgy tűnik, ez most sikerült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 11."Az igaz szerelem" – írta posztjában Ábel Anita pasija közös képükhöz, amit aztána celeb is megosztott.

A műsorvezető fél évvel válása híre után, májusban jelentette be, hogy új párra talált márciusban. Olasz szerelmével, Roberto Favaroval egy hivatalos közös képet is megosztottak.

Ábel korábban válása kapcsán utalt arra, hogy szerinte a legfontosabb, hogy gyermeke boldog szülőket lásson maga körül. Úgy tűnik, ez most sikerült.

„Én kezdeményeztem, hogy váljunk szét, mert hiszem, hogy eljött az a pont az életünkben, amikor boldogabb lesz mindkettőnk élete, ha külön-külön folytatjuk. Sokan vannak, akik egy ilyen helyzetben inkább maradnak, ha másért nem, a gyerek miatt, de én ezt nem így látom. Nem tett volna jót Lucának egy kiegyensúlyozatlan apát vagy egy boldogtalan anyát látnia maga körül – magyarázta annak idején a Best magazinnak.

A közös fotóért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
jenniferlopez.jpg

Majdnem elsírta magát Jennifer Lopez, amikor kislánya leénekelte őt a színpadról

Látni a videón, ahogy az énekesnőben küzd egymással a díva és az anya, és természetesen az anya győz.
CNN - szmo.hu
2019. június 11.Mi is beszámoltunk róla, hogy Jennifer Lopez kislányának, a 11 éves Emme-nek elképesztően gyönyörű hangja van, amit édesanyja egyik énekpróbáján be is bizonyított.

Ám a próba-dalolás csak a kezdet volt: J.Lo az Instagramra egy koncertfelvételt is kiposztolt, amelyen Emme-el együtt éneklik az énekesnő egyik új slágerét, a Limitlesst. Ráadásul egyforma, tűzpiros ruhában, amitől a kislány tényleg úgy néz ki, mint anyukája mini-kiadása.

A felvételt csaknem tízmillióan látták eddig. Különösen megható, ahogy J.Lo Emme énekhangját hallva a szívére teszi a kezét, és kis híján elsírja magát, láthatóan annyira elönti az anyai büszkeség. A poszt mellé is ezt írta: "Nem bírom!" - nyilván a meghatottságra utalva.

Tény, hogy van mire büszkének lennie.

I can't take it! #Emme #Limitless #ProudMama #JLoItsMyParty

1.7m Likes, 27.5k Comments - Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: "I can't take it! #Emme #Limitless #ProudMama #JLoItsMyParty"


KÖVESS MINKET:
hirdetés
korda-gyorgy-1000x585.jpg

Koncert közben, a színpadon lett rosszul Korda György

Az énekes bevallotta: már nem bír végig talpon egy másfél órás koncertet, közben meg kell állnia pihenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.Rosszul lett Korda György a hétvégi, Siófok Plázson tartott koncertjén.

A Borsnak egy jelenlévő árulta el, hogy bár az énekes és felesége, Balázs Klári "isteni műsort" adtak, de Korda fáradtnak és dekoncentráltnak tánt.

A lap megkeresésére az énekes elmondta, hogy megviselte a hirtelen jött meleg, ezért lett rosszul.

"Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót"

- mondta.

Miután nem érezte jól magát, a koncert közben eltűnt a színpadról, hogy pihenjen. Ez mostanában gyakran előfordul a fellépésein, hiszen már nem bírja úgy a másfél órás éneklést.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
benke.png

Agydaganat miatt halt meg Benke Laci bácsi – már nem engedte, hogy meglátogassák a rokonai a kórházban

Azt mondta: mindenkinek jobb, ha úgy emlékeznek rá, ahogy élt, és nem látják betegen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 11.Agydaganattal küzdött a pénteken elhunyt világbajnok mesterszakács, Benke László. Betegségét türelemmel viselte, de rokonai már nem látogathatták meg őt az utolsó hetében - tudta meg a Ripost.

A lap hozzáteszi: mindenki Laci bácsija nem szerette volna, ha a hozzátartozói legyengülve, ágyban fekve látják. Unokatestvérét, Árpádot is arra kérte, ne látogassa meg őt. Pedig a két férfi szinte együtt nőtt fel, különlegesen jó kapcsolat volt kettejük között.

A rokon nyilatkozott a Ripostnak, és elmondta: ő szerette volna meglátogatni unokatestvérét.

„Tudtam, hogy beteg, néhány hete árulta el, hogy a CT a fejében rákos sejteket mutatott ki. Szerettem volna őt meglátogatni a feleségemmel a kórházban, de arra kért minket, ne tegyük” – mondta a lapnak Árpád.

„Azt mondta, mindenkinek jobb, ha úgy emlékezünk rá, ahogy élt” - tette hozzá.

Benke Laci bácsi 70 éves volt.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x