Vajna Tími mája kikészült a lombikprogramtól: Instagramon panaszkodott
Nagy áldozatokat kell hoznia, ha még idén babát szeretne Andy Vajnától...
Szeretlek Magyarország
2018. június 20.

Vajna Timi idén babát szeretne, és mindent megtesz azért, hogy sikerüljön. Hormonkezeléseket kap már egy ideje, amiktől nagyon szenved: felpuffad a hasa, és már a mája sem bírja a sok injekciót. Naponta négy fecskendőnyi anyagot kell a bőre alá beszúrni.

"Általánosságban elmondható, hogy ilyen mennyiségű hormonkezelés vagy hormoninjekció többnyire a lombikbébi-kezelés valamilyen fajtájához szükséges. Ezeknek az injekcióknak az a céljuk, hogy ne egy darab petesejt érjen meg – amit egyébként a természet biztosítana –, hanem mondjuk tíz.

"Ezeknek a hormonoknak a fő hatásuk kétségkívül a többes peteérés előidézése, de hatásukra a szervezet elkezd más hormonokat is termelni, amit a mindennapi életben igencsak érezni lehet."

"Hangulati változásokat idézhet elő, az alhas telítettségét, valamint az anyagcserére is befolyással lehet, könnyen felszaladnak a kilók. A petenyerés kisebb műtéttel jár, többnyire altatásban végzik. A petesejt leszívása és az embrió beültetése között általában 2–5 nap telik el" – árulta el a Lokálnak Dr. Vass Zoltán szülész-nőgyógyász.

Timi tehát rengeteg hormont kap, arra pedig már ő maga is utalt, hogy nagyon nagy hatással van ez a közérzetére. Legújabb Insta-sztorijából kiderült, hogy már a mája sem bírja olyan jól a rengeteg injekciót:


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!