hirdetés
vajnatimi.png

Vajna Tímea pénzjutalomat ígér elveszett madara megtalálójának

A háziállatként tartott kakadu kirepült az ablakon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 02.


hirdetés

Vajna Timi elvesztette egzotikus házikedvencét, ezért úgy döntött, hogy pénzjutalommal motiválja a becsületes nyomravezetőket.

A híresség szombat délután még gondtalanul posztolta az InstaStory-kat kutyáiról, ám pár óra elteltével szomorúbb híreket osztott meg követőivel.

Elveszett Tati névre hallgató kakaduja, akit kutyusai és macskái mellett nagy becsben tartott.

"Egy kakadu ált. ban 100 évig él, úgyh Tati biztosan az örökösöm lesz! Nagyon ügyesen táncol és értelmes kis madárka"

- áradozott egy korábbi posztjában tollas kedvencéről.

Mivel a kakadu vasárnapra nem került elő, egy videó alatt kérte az emberek segítségét a keresésben, cserébe pedig pénzjutalmat is felajánlott.

"SEGÍTSÉG!!! 2. kerület Szeréna út-Fajd u. környéke FIGYELEM! Elveszett a rózsa kakadum! Megijedt a szék csikorgástól és elrepült. A megtalálót pénzjutalomban részesítem. Tati a neve és kézre megy, jobb lábán rózsaszín gyűrű van"

– írta a bejegyzéshez.

 


KÖVESS MINKET:

hirdetés
harry-meghan-vilmos-szakitas-1.jpg

Amiről ritkán mesélnek: ezt csinálják szabadidejükben a brit királyi család tagjai

Katalin például a felnőtt színezőkért van oda, de a sportokért szinte mind rajonganak. Kivéve Meghant, aki inkább a művészetekben talált magának hobbit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 01.Számtalan hivatalos helyen jelennek meg, láthatjuk őket jótékonysági eseményen, és néha pár pillanatra megmutatják, milyen a család hétköznapi élete. De mivel töltik a szabadidejüket, mi a hobbija a brit királyi család tagjainak?

Az elég közismert, hogy a férfiak szeretnek sportolni, de a hölgyekről viszonylag keveset tudni.

Vilmos hercegről már korábban kiderült, hogy szeret búvárkodni, és nagy kedvence volt a motorozás is, melyről elárulta, hogy nem a száguldás miatt, hanem azért élvezte a kétkerekűt, mert

a bukósisaknak köszönhetően nem ismerték fel,

és nyugodtan közlekedhetett egyedül is. Erről a hobbijáról azonban családosként le kellett mondania. Azóta megmaradt a focinál, szívesen néz meccseket. Legutóbb a Wembley-ben tűnt fel, ahol felhőtlenül "tombolt", mikor kedvenc futballcsapata, az Aston Villa 2-1-re győzött a Derby County ellen. Azt is elmondta korábban, hogy azért választotta ezt a csapatot, mert minden barátja valamelyik nagy csapatnak szurkolt, ő viszont egy kisebbet szeretett volna támogatni, amely így nagyobb érzelmi hatást tud elérni.

Harry herceg szintén búvárkodik, de igazi nagy kedvence a lovaspóló, melyet apjával, Károllyal együtt szívesen űz. Gyakran vesz részt jótékonysági mérkőzéseken is.

Másik sportszerelme a rögbi, ebben a sportágban edzői képesítést is szerzett,

és hátrányos helyzetű gyerekeknek tart edzéseket. A sportos herceg gyakran síel és motokrosszozni is szokott.

Katalin hercegné is szívesen sportol, neki a tenisz a kedvence. Szinte minden évben elmegy a wimbledoni bajnokságra és ő maga is szokott játszani. A búvárkodás neki is bejön, akárcsak férje, ő is szívesen merül. Emellett sok időt tölt kertészkedéssel, sőt még lekvárt is szokott befőzni. Vilmos egyszer elárulta, hogy felesége

egyik újabb szenvedélye a felnőtt színező.

Meghan Markle viszont nem igazán rajong a sportokért.

Ha kíváncsi vagy, mi a hercegné hobbija és mit csinál szívesen Károly herceg, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
meghan-markle-donald-trump-1000x681.jpg

Meghan Markle nem hajlandó találkozni Donald Trumppal Londonban

A hercegné hivatalos távollétének oka, hogy szülési szabadságon van. A nem hivatalos az, hogy állítólag nem kedveli az amerikai elnököt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 01.Jövő héten érkezik Londonba Donald Trump amerikai elnök. A hírt annak idején a Buckingham Palota jelentette be.

Sussex hercegnéje, Harry felesége, Meghan Markle azonban nem csatlakozik a brit királyi család azon tagjaihoz, akik találkoznak Donald Trumppal.

Az egyik külföldi oldal szerint Trumppal és feleségével II. Erzsébet királynő, Károly herceg és Camilla Parker Bowles találkozik majd.

A királyi köszöntő után privát ebéden vesznek részt Vilmos herceggel, Harry herceggel és Katalin hercegnével,

Meghan Markle nem lesz ott, és állítólag a többi találkozóra sem megy el, amelyen Donald Trump részt vesz.

Ennek két oka is van: egy hivatalos és egy nem hivatalos.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kate.jpg

A királynő soha nem engedné meg Vilmos hercegnek és Katalinnak, hogy elváljanak

Vilmosnak azt javasolta, jól gondolja meg kit vesz el, mert nem lesz több válás a királyi családban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 02.A királynő soha nem engedné meg Vilmos hercegnek és Katalinnak, hogy elváljanak - még akkor sem, ha akarnának, kezdi sorait a Yahhoo Lifestyle, akik arra nem térnek ki, vajon mi más indítéka lehetne a szétválásnak a pár akaratán kívül.

A lényeg azonban az, hogy ez a pár nem fog elválni.

A hírek szerint ugyanis a királynő megelégelte a válásokat a családban, és még 2006-ban figyelmeztette Vilmost, ahogy alaposan gondolja meg, kit vesz el.

Vilmos és felesége először 2002-ben találkoztak, ám 2005-ig nem erősítették meg a kapcsolatukat. A herceg a jelek szerint hallgatott a királynőre és nem siette el a dolgot, sőt, 2007-ben még szakítottak is egy kis időre Katalinnal.

Akárhogy is, a királynő a bennfentesek szerint már túl sok királyi válást látott, és kikötötte William és Harry számára egyaránt, hogy bölcsen válasszák meg partnereiket.

A család egyik ismerőse azt mondja: a királynőt nagyon megviselte gyermekei válása és mostanra betelt a pohár.

"Az ő uralkodása alatt nem lesz több királyi válás"

- jelentette ki a jól értesült ismerős.

A lap hozzáteszi: a házasságokkal szemben a válásokat hivatalosan nem kell jóváhagynia a királynőnek, ennek ellenére ajánlott, hogy egyetértsen vele, mert ha nem teszi, az a házaspár mindkét tagjának életét igencsak megnehezítené. Főleg Katalinnak lenne nehéz, akinek a házasság utáni címét és így jórészt életkörülményeit is a királynő határozná meg.


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x