hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Vajna Tímea nyilvánosságra hozta férje temetésén mondott beszédének részletét
Nincs még egy ilyen ember a földön. Nagyon fog hiányozni - mondta többek között az özvegy.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 10.


hirdetés

Életének 75. évében budapesti otthonában halt meg Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Temetésére számos híresség érkezett, beszédet mondott barátja, Arnold Schwarzenegger is.

Özvegye, Vajna Tímea most nyilvánosságra hozta gyászbeszéde egy részletét Instagram-oldalán.

"Biztos vagyok benne, - illetve Andy adott rá jeleket - hogy még minimum 40 napig itt lesz velünk a Földön, hogy segítsen nekem megválaszolni ezeket a nehéz kérdéseket. Az esküvőnkön azt mondta nekem, hogy igaz hogy 38 évet kellett várnom rád, de visszahoztad a fiatalságomat. Senki sem gondolta, hogy mi itt maradunk, és ő megy el. Mindig azt mondta, hogy ő mindannyiunkat túlél. Nem csak magából hozta ki a maximumot, hanem másokból is" - mondta a gyászoló özvegy búcsúbeszédében.

"Mindenkinek segített. Nincs még egy ilyen ember a földön, aki halhatatlan marad a filmjeivel, a tetteivel, a jóságával. Nagyon fog hiányozni" - mondta könnyek között Vajna Timi.

A videót Vajna Tímea oldalán nézheted meg, ide kattintva.


KÖVESS MINKET:
Újabb plágiumbotrány robbanhat ki: még egy szerzemény gyanús A Dal 2019-ben
Lehetséges, hogy Petruska után még egy döntőst kizárnak a versenyből?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Ahogy azt korábban megírtuk, szakértők szerint Petruska Help Me Out of Here című dala plágiumnak minősül, mivel túl sok részlete hasonlít a Vampire Weekend White Sky című számára, ezért a zenészt a műsor készítői kizárták a versenyből. Helyette Oláh Gergő léphet majd színpadra.

Ha ez nem lenne elég dráma mára A Dal háza táján, most egy újabb szerzeményre is rávetült a plagizálás árnyéka.

Mint kiderült, Szekér Gergő Madár, repülj! című népzenei elemekkel tűzdelt dala is nagyon hasonít egy délszláv slágerre, egészen pontosan Jasna Zlokic Probudi me u svitanje című alkotására.

Egyelőre csak a közönség és a kommentelők gyanakodnak, az MTVA nem kommentálta az elméletet.

Gergő dala:

A délszláv sláger:

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:Curtis kijött a rehabról: szeretné visszaszerezni Majka barátságát
A rapper öt és fél hetet töltött elvonón, első útja menyasszonyához és édesanyjához vezetett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Korábban mi is megírtuk, hogy Curtis kijött az elvonóról, sőt, már üzent is rajongóinak. A Blikk most azt írja, első útja a menyasszonyával közös új otthonába vezetett, ezután pedig az édesanyját látogatták meg közösen, aki finom ebéddel várta őket.

A rapper az első öt-hat napban fizikailag szenvedett, azután pedig szerettei hiányával kellett megküzdenie. Összesen öt és fél hetet töltött a rehabilitációs központban. Hét új dalt is írt ottléte alatt, egy új lemez előkészítésén dolgozott. A héten már klipet akar forgatni. Azt mondja, több fellépése és egy tévés munkája is kilátásban van.

"Most úgy érzem, meggyógyultam. Rengeteget tanultam ez idő alatt arról, hogyan kezeljem azt az életet, amit eddig éltem, és tisztán látom, melyik úton szeretnék tovább haladni"

- nyilatkozta a Blikknek.

"Eljött az a pont, amikor már nagyon nem éreztem jól magam. Sok embernek csalódást okoztam, mindenkit átvertem, pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen", mondta Curtis, aki hozzátette: sajnálja, hogy édesanyjának emiatt kell büszkének lennie rá. Kiderült, Majka barátságát is igyekszik visszaszerezni, aki a legjobb barátja volt, mielőtt kapcsolatuk tönkrement Curtis drogproblémái miatt.

A rapper terápiája még nem ért véget: visszajár még kezelésekre, de a konzultációkat már a munkájához igazíthatja majd.


KÖVESS MINKET:
Oszter Sándor felesége kitálalt: hét nővel csalta a férje
Failoni Donatellát sosem zavarta, hogy a színészt körülrajongják a nők, de volt, amitől már ő is besokallt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Idén lesz 40 éve, hogy Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella zongoraművész házasok. A Bors megszólaltatta Donatellát, aki elmondta: hosszú házasságuk egyik alapja, hogy nagyon türelmes a férjével, bár azt nem tagadja, hogy volt, amikor elege lett.

"... csapot-papot otthagyva elköltöztem otthonról, de aztán hamar kibékültünk. Elcsépelt vagy sem, nem bírunk egymás nélkül élni", nyilatkozta a lapnak. A színész feleségét saját bevallása szerint sosem zavarta, hogy Osztert körülrajongják a nők, és nem is féltékenykedett soha, holott bőven lett volna rá oka.

"Sor­ra kaptam a telefonhívásokat, hogy Sándornak egy, kettő, há­rom, négy szeretője van mellettem, mire az egyik alkalommal meguntam, és mondtam, hogy ez nem igaz. Pontosan tudom, hogy hét van neki! De hát mit lehet tenni? Lehet, hogy olykor máshol kereste a boldogságot és megcsalt, de sohasem árult el, és ez a legfontosabb. Min­dig visszajött hozzám, senki kedvéért nem hagyott el. Ezek a nők csupán annyit jelentettek neki, mintha elnyalt volna egy gombóc fagyit. Ideig-óráig finom, de aztán hamar megunja az em­ber, mert rájön, hogy csak a szeme kívánja."

Az asszony szerint ellenkező esetben, tehát ha ő lépett volna félre, férje közel sem lett volna vele ennyire elnéző.

"Sándor azt mondta, én addig léphetem át a ház küszöbét, amíg hű vagyok hozzá. Vele ellentétben én ezt be is tartom. 1979-ben esküdtünk meg, amit a huszonöt éves évfordulónkon meg is erősítettünk. Bár most nem készülünk újabb esküvőre, de remélem, hogy az ötvenediken is­mét sort kerítünk erre. Feltéve, ha megérjük az aranylakodalmunkat!"


KÖVESS MINKET:
Kiderült, hogy Diana hercegné várandós volt-e, amikor elhunyt
A walesi hercegné halálának körülményeit számos összeesküvés-elmélet övezi, az egyik most megdőlni látszik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

A sokak által szeretett Diana hercegné 1997-ben, egy tragikus autóbalesetben vesztette életét. Annak idején számos teória szárnyra kapott a drámai hirtelenséggel és kétes körülmények között bekövetkezett tragédia okán.

Többen azon az állásponton voltak, hogy a Lady D várandós lehetett a baleset idején. Különösen Mohamed al-Fayed, Diana szintén elhunyt szerelmének édesapja volt ezen a véleményen. Ám egy szakértő most bebizonyította, hogy ez a feltevés nem állja meg a helyét.

Angela Gallop professzor az Amikor a kutyák nem ugatnak: Egy Igazságügyi Szakértő Kutatása Az Igazság Után (When the Dogs Don't Bark: A Forensic Scientist’s Search for the Truth) című, frissen megjelent könyvében értekezik erről az elméletről is. A The Sun cikke szerint a professzor kulcsszerepet játszott abban, hogy a nyomozás során megállapítsák az igazságot.

A törvényszéki tudós könyvéből kiderül, hogy David Cowan professzor, a londoni King's College igazságügyi és kábítószer-felügyeleti osztályának vezetője felelt a vérvizsgálatért, amely megállapíthatta volna a terhességet. Diana vérátömlesztést is kapott, az összes teszt eredménye negatív volt, ami azt jelenti, hogy nagyon valószínű, hogy nem volt várandós, és nem szedett fogamzásgátlót.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x