Utálják a szomszédai Gordon Ramsay-t, százéves fákat vágatna ki, hogy legyen hely a luxusautóinak
Eddig sem örültek a Cornwall-beli Rock falu lakosai Gordon Ramsay beköltözésének, és várható, hogy a tv-s sztárszakács újabb ellenségeket szerez magának.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 10.Az 52 éves séf már akkor összerúgta a port a helyiekkel, amikor lebontott egy 1920-as években épült házat, hogy felépítse a maga háromszintes luxusvilláját. Most azonban újabb merényletre készül a település ellen: ki akar vágatni két százéves fát, hogy helyet csináljon luxusautóparkjának, és ehhez már meg is szerezte a szükséges engedélyeket. Ramsey valóságos flottával rendelkezik, Ferrarikból, Lamborghinikből és Aston Martinokból – írta a Daily Mail .

A 3 Michelin-csillaggal rendelkező, minősíthetetlen stílusáról is elhiresült séf azt ígérte, hogy kárpótlásképpen négy fát ültet, ahová csak akarják, de a helyiek szerint ezek nem pótolják a nemes öreg fákat. A helyi tanács illetékese szerint e fák kivágása súlyosan károsítaná a tájat.

Ramsay két évvel ezelőtt költözött Rockba, birtokának értékét 4,4 millió fontra (kb másfél milliárd forint) becsülik. Innen nem messze van egy négymilliót érő tengerparti háza, és egy másik nyaralója is.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x