hirdetés
fanny.jpg

Urbán balerina: lélegzetelállító fotókon Müller Fanny, Budapest és a világ nagyvárosai

Müller Fanny, az egyik legismertebb magyar művészi aktmodell egyedi képei metrókban, aluljárókban, buszokon, városi környezetben készülnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 10.


hirdetés

Müller Fanny, az egyik legismertebb magyar művészi aktmodell új projektjét az egyik legjobb magyarországi városi fotóssal, Bácskai Andrással közösen indította el tavaly. Eleinte csak Budapesten, aztán később a világ több pontján készítettek egyedi képeket metrókban, aluljárókban, buszokon, városi környezetben. Készültek képek Bécsben, Hong-Kongban, Dubaiban és New Yorkban is.

A művészi fotók az Urbán balerina oldalon láthatók.

Fanny egy korábbi interjújában elmondta, hogy színésznek készült, és ez a színész-előélet abban is megmutatkozik, hogy fotózáskor az arca a pózhoz igazodik.

Gyerekkorában fontos volt az életében a tánc is. Sokfélét tanult: balettozott, jazzbalettozott, majd jött a kontakttánc, tai chi, néptánc, kipróbálta az ír szteppet is. A modellpózoknál nagyon jól jön, hogy nem egyfajta táncban gondolkodik. Ma is folyamatosan tanulja a különböző mozgásformákat és keresi saját határait.

Ismeri a hibáit is, mindig odafigyel arra, hogy azok ne látsszanak. Például az összegörnyedt testnél ráncok keletkezhetnek, vagy az ujja nem elég szabályos, ezért azt másképp helyezi, hogy ne látszódjon a felvételen.

Az aktfotózásokon nem vállal el bármit, nagyon odafigyel arra, hogy az intim részek ne legyenek láthatóak. Amit ő csinál az művészi és kreatív - vallja.

A magyar és filozófia szakon diplomázott Fanny szerint sokan keverik az aktfotózást és a prostitúciót. Bár a meztelenség a munka része, ő a szünetekben nem pucérkodik. Számára a végeredmény fontos, hogy az izgalmas, újszerű legyen. A fotósokkal és megrendelőkkel kedves, de határozott, és nem engedi, hogy hozzáérjenek. Ma már keményen megszabja a határokat és azokat betartatja.

A munkáiból még többet ITT láthatsz.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
instagram-kepek-keszulnek-1000x625.jpg

16 gyönyörűen megszerkesztett Instagram-kép, és ahogy készültek

Egy profi fotós megmutatta, mi a titka művészi képeinek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 16.Régebben elég volt egy jó teljesítményű fényképezőgép és egy klassz beállítás ahhoz, hogy szuper fotót csináljunk. Most, az Instagram korában már nem feltétlenül a technika számít, inkább a kép szerkesztettsége. Persze kell(enek) jó modell(ek), izgalmas beállítás, szép háttér, de a színeken és a fényeken utólag is tudunk módosítani. A cél pedig egyértelműen az ütős, szemkápráztató fotó, ami láttán mindenki csak ámuldozik, miután kiposztoljuk.

Sokszor azonban el sem tudjuk képzelni, mi minden kell ahhoz, hogy egy tökéletes Instagram-fotót szétlájkoljanak. Egy mexikói fotós, Omah saját oldalán a hihetetlenül művészi képei mellett azt is megmutatja, hogy az egyes művek milyen körülmények között, milyen segédeszközökkel, milyen sok utómunkával készülnek.

Omahnak már több mint 100 ezer feliratkozója van az Instagramon, képeit több tízezren kedvelik. Facebook-oldalán is számos lehengerlő képet láthatsz.

Ha képek jobb oldalán található kis nyílra kattintasz, láthatod, hogyan készült a fotó.

Crossing our Paths... | ⏭️ Desliza para ver donde tome la foto ( ⏭️ SWIPE TO SEE THE LOCATION) // Me inspire en una pintura que vi en internet para hacer esta foto y me encanto el resultado que logre, ¿saben lo dificíl que es posar y tomar la foto al mismo tiempo? . . . . . #portrait #nature #fotografia #photoshooting #mountains #wild #umbrella #yeyophotos #artofvisuals #picoftheday #portraitmood #portraits_mf #portraitvision #creative_ace #ourmoodydays #moodygrams #serialshooters #visual_creatorz #globe_visuals #theuniversalart #visualAmbassadors #igcreative_editz #creartmood #portraitgasm #enter_imagination #TheCreativers #portraitkillers #creativegrammer #gramkilla

32.3k Likes, 385 Comments - ØMAHI * PHOTOGRAPHY & ART (@omahi_) on Instagram: "Crossing our Paths... | ⏭️ Desliza para ver donde tome la foto ( ⏭️ SWIPE TO SEE THE LOCATION) //..."

Break the wall... | ⏭️ Desliza para ver donde tome la foto ( ⏭️ SWIPE TO SEE THE LOCATION) // Me encontre una fabrica abandonada que olía a orines de vagabundo pero valio la pena // Hice esta foto para el arte de la nueva producción de la banda: @roxana.mx . . . . #portrait #nature #fotografia #photoshooting #mountains #wild #wall #yeyophotos #artofvisuals #picoftheday #portraitmood #portraits_mf #portraitvision #creative_ace #ourmoodydays #moodygrams #serialshooters #visual_creatorz #globe_visuals #theuniversalart #visualAmbassadors #igcreative_editz #creartmood #portraitgasm #enter_imagination #TheCreativers #portraitkillers #creativegrammer #gramkilla

19.7k Likes, 247 Comments - ØMAHI * PHOTOGRAPHY & ART (@omahi_) on Instagram: "Break the wall... | ⏭️ Desliza para ver donde tome la foto ( ⏭️ SWIPE TO SEE THE LOCATION) // Me..."

Conection with you ? | ⏭️ Desliza para ver como tome la foto // Le confié mi Sony A7RIII a una funda de plástico barata para poder hacer esta foto ? por suerte funciono . . . . . #portrait #nature #fotografia #photoshooting #mountains #wild #diving #yeyophotos #artofvisuals #picoftheday #portraitmood #portraits_mf #portraitvision #creative_ace #ourmoodydays #moodygrams #serialshooters #visual_creatorz #globe_visuals #theuniversalart #visualAmbassadors #igcreative_editz #creartmood #portraitgasm #enter_imagination #TheCreativers #portraitkillers #creativegrammer #gramkilla

75.9k Likes, 776 Comments - ØMAHI * PHOTOGRAPHY & ART (@omahi_) on Instagram: "Conection with you ? | ⏭️ Desliza para ver como tome la foto // Le confié mi Sony A7RIII a una..."

Ha kíváncsi vagy még több képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x