hirdetés
Ungár Péter: 'Igen, meleg vagyok'
A politikus egy interjúban beszélt erről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 25.


hirdetés

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő a Magyar Hangnak adott interjújában közölte, mikor a homoszexualitásról kérdezték:

"Személyes érintettségem van az üggyel kapcsolatban".

Ezzel is magyarázta, hogy miért ő foglalkozik a pártján belül a homoszexualitással. Úgy véli, hogy irgalommal kell lenni egymás iránt az ilyen kérdésekben is.

A lap pénteken megjelenő számában hosszan beszél majd többek között erről a témáról is.

A 24.hu rákérdezett a politikusra, hogy a beszélgetésben tett kijelentése coming out volt-e? Ungár azt válaszolt a lapnak:

"Igen, meleg vagyok".

Ungár Péter geográfus, politikus, a Lehet Más a Politika elnökségi tagja, Schmidt Mária fia, Ungár Klára unokaöccse.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Tragikus baleset az M3-ason: a szülők meghaltak, három gyerek maradt árván
A Suzuki egy parkoló busznak hajtott nagy sebességgel. A szülőkkel utazott négyéves kisfiuk is, aki túlélte a szörnyűséget.
Fotók: Police.hu - szmo.hu
2019. április 26.Tragikus halálos baleset történt az M3-as Budapest felé vezető szakaszán, a kisasszonytéri pihenőnél: egy Suzuki közel 100 km/órával egy álló autóbuszba csapódott, aminek következtében

ketten a kocsi utasai közül ott helyben meghaltak.

A buszban ülők nem sérültek meg.

Mint kiderült,

a Suzukiban egy család utazott, az áldozatok pedig a szülők voltak

- közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. Négyéves kisfiukat hátul, a gyermekülésben vitték magukkal, szerencsére ő túlélte a borzalmas karambolt. A busz utasai szabadították ki az összeroncsolódott autóból, utána mentőhelikopter vitte kórházba.

A párnak a kicsin kívül még két gyermeke van, akik szintén árván fognak felnőni.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Elveszítette babáját a nő, akit csak ebédszünetben engedett el kórházba a főnöke
A gyászoló anya biztos benne, hogy ha időben kap orvosi segítséget, nem vetélt volna el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.Minden édesanya legrosszabb rémálma történt meg egy brit nővel, ráadásul hatványozottan. A Newcastle-ben élő Gemma Race kislányával volt várandós, de még héthónapos terhesen is bejárt dolgozni ahhoz a biztosítási ügynökségi céghez, ahol évek óta ügyfélszolgálati munkatárs volt. Kisfia születése miatt azonban egy ideig szülési szabadságon volt, ahonnan 2017 novemberben tért vissza, ekkor pedig már a szíve alatt hordta a következő gyermekét.

Munkába állása második napján viszont szörnyű dolog történt vele: anyai ösztönei azt súgták, valami baj van a magzattal, ugyanis nem érezte a hasában a mozgását.

Elkezdett aggódni, ezért felhívta a szülésznőjét, aki azt tanácsolta, hogy igyon hideg vizet. Mivel azonban ez sem segített, a kismama úgy döntött, azonnal kórházba megy, hogy megvizsgáltassa magát.

Szólt a felettesének, hogy elmenne, aki viszont a nő állítása szerint nem engedte el, mert túl sok volt a munka és kellett a segítsége. Ezért Gemmának az ebédszünetig várnia kellett ahhoz, hogy elindulhasson a kórházba, ahol már megbeszélt időpontja volt a szülésznőjével. Ott viszont sajnos beigazolódott az aggodalma: elveszítette a babát.

Két nappal később világra hozta élettelen kislányát, aki a 25. hétre született csupán 720 grammal, és a Fearne Race nevet kapta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szupertitkos katonai akció zajlott a Honvédkórházban: sebesült ukrán harcosokat ápoltak
Az oroszok elleni harcokban megsérült ukránokról biztonsági okokból beszélni sem lehetett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.2014 óta a magyar állam segítséget nyújt Ukrajnának - fejtette ki Kun Szabó István, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka. Azóta 39 katona gyógykezelését végezték el, pénteken három hagyhatja el gyógyultan a Honvédkórház intézményét.

Hozzátette: a kórház eddig is sok sérült katonán segített, s továbbra is kész erre, az ott dolgozó orvosok közül sokan katonai műveleti tapasztalatokkal is rendelkeznek.

Ljubov Nepop ukrán nagykövet megköszönte a magyar kormány segítségét, továbbá a kórház valamennyi dolgozójának a gondozást. Kiemelte: számítanak arra, hogy a továbbiakban is együttműködnek Magyarországgal abban, hogy erősebbé tegyék az európai platformot.

Azt mondta: az orosz agressziónak nincs vége, majdnem mindennap vannak sebesültek, áldozatok, ezért a segítségre továbbra is szükségük lesz.

A nagykövet sajtóérdeklődésre jelezte, biztonsági okok miatt nincs lehetőség arra, hogy felvételt készítsenek az ukrán katonákról vagy interjút készítsenek velük.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
24 órán belül három embert gázolt halálra a vonat ugyanannál a ligetfalui átjárónál
Először két fiatal halt meg értelmetlenül, azután egy kutyát sétáltató férfi.
Új Szó, Parameter, Fotó: ILLUSZTRÁCIÓ/Pixabay - szmo.hu
2019. április 26.Halálos vonatbaleset történt szerda este Pozsony-Ligetfaluban, ahol két fiatal férfit gázolt halálra egy személyvonat - írja a szlovákiai Új Szó.

A lap szerint a két fiatal áldozat nem figyelt a tiltó jelzésre, és az érkező vonat elé lépett.

A kelet-szlovákiai származású fiatalok egy építkezési cégnél dolgoztak, és valószínűleg bevásárolni indultak a síneken át munka után.

A mozdonyvezető már nem tudta megakadályozni az ütközést, a fiatalok a helyszínen életüket vesztették - írja a Parameter.sk.

Nem ez volt az egyetlen baleset Ligetfalunál.

A Parameter azt írja, hogy néhány órával később hasonló tragikus baleset történt kb. 500 méterre attól az átjárótól, ahol elgázolta a vonat a két fiatalt.

Április 25-én, csütörtökön délután 2 óra körül egy kutyát sétáltató férfi került a vonat kerekei alá.

Súlyosan megsérült, a helyszínen meghalt.

Ligetfalunál így egy nap leforgása alatt hárman haltak meg vasúti balesetben.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x