hirdetés
gaal-noemi-1000x698.jpg

Újra szerelmes Gaál Noémi: egy régi ismerősével jött össze

A csinos időjós már fél éve együtt van új párjával, össze is költöztek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 10.


hirdetés

Újra szerelmes Gaál Noémi. Volt párjával, Maloveczky Miklóssal tavaly szakítottak közel 15 év kapcsolat után. A csinos időjós most a Best magazinnak árulta el, hogyan jöttek össze új párjával, akivel már több mint fél éve járnak.

Azt nem mondta el, ki az pontosan, csak annyit, hogy Tamásnak hívják a titokzatos férfit, akivel már régebb óta ismerik egymást. Még a TV2-nél dolgozott, amikor a hódolója megkereste őt egy munkaajánlattal, amiből végül nem lett semmi. Aztán hosszabb idő után, tavaly áprilisban véletlenül összefutottak, a tévés pedig meg sem ismerte akkor a férfit. Tamás viszont rögtön tudta, ki ő, és egy romantikus gesztussal lepte meg: az autójára tett egy csokor fehér tulipánt. Később a férfi újra megkereste Noémit, majd egyre közelebb kerültek egymáshoz.

Kiderült, hogy korábban többször is összefutottak már, sőt sok közös ismerősök is van.

Gaál Noémi azt mondta, hálás a sorsnak, amiért nem neki kellett párt keresnie, hanem az élet sodorta elé a megfelelő társat, mert nem akart üres randikat. Úgy érzi, szerelme sokat segített neki azon, hogy a korábbi szakítása után újra magára találjon.

„A tavalyi évem már bizakodással kezdődött, és megérkezett egy új szerelem is. Persze, óriási szerencse kellett ahhoz, hogy összesodorjon az élet Tamással. Akkor már nyitott voltam az ismerkedésre. Sokat beszélgettünk. Egyik napról a másikra mozdított ki abból az állapotból, amibe a szakítás után kerültem. Volt bennem persze félelem, de bíztam magamban, hogy újra tudok majd élni, adni egy új kapcsolatban. Az érzéseim nem csaltak meg, és természetesen ez oda-vissza működik”

hirdetés

- mondta a lapnak.

A két szerelmes már be is mutatta egymást a családnak, sőt össze is költöztek. Az időjós szerint más megélni most a szerelmet "az élet kellős közepén", mint huszonévesen. Úgy gondolja, "egy társ által adott bizalomra, biztonságra és feltétel nélküli szeretetre, kortól függetlenül, mindenkinek szüksége van".

Forrás: Blikk


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
alarcos-istenes.jpg

„Nem bírom... rengeteg ilyet kapok, imádom!” – Istenes Bence is a TV2 maszkos műsorát cikizi az Instán

A közelmúltban Balázs poénkodott a TV2, az Álarcos énekeshez hasonlóan jelmezes, de szerinte sokkal bénább műsorán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Istenes Bence, az Álarcos énekes műsorvezetője félóra alatt kapott 12 ezer lájkot, amikor kiposztolt két fotót összevágva az Instagramon. A képen az RTL és a TV2 jelmezeit vágták össze egy képben.

A közelmúltban Balázs poénkodott a TV2 hasonlóan jelmezes, de szerinte sokkal bénább műsorán.

Ahogy arról már többször beszámoltunk, az RTL-en február 9-én indult el az Álarcos énekes, amelyet Istenes Bence vezet, a zsűri, vagyis a nyomozók csapatát pedig Csobot Adél, Gáspár Laci, Sebestyén Balázs és Dancsó Péter alkotja. Nekik az a dolguk, hogy a nézőkkel együtt megtippeljék, kik lehetnek azok az énekesek vagy hírességek, akik jelmezbe bújva énekelnek a színpadon.

Egy héttel később pedig elindult a TV2, szinte teljesen ugyanolyan műsora, a Nicsak, ki vagyok?, amiben szintén jelmezes énekesek szórakoztatják a közönséget és a két, háromfős csapatokat alkotó zsűrit: Hajós András, Majka és a Groovehouse énekesnője, Judy verseng Ábel Anitával, Kajdi Csabával és Ganxsta Zolee-val. Nekik is az a feladatuk, hogy kitalálják, kit rejtenek a maszkok. Ebben a műsorban viszont már az első adásban három jelmezest is lelepleztek.

hirdetés

Lapozz a fotóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
liptai-claudia.jpg

Liptai Claudia kegyetlen jó helyen nyaral, ki is dobta az Instára a legjobb képet

A műsorvezető egy csodálatos helyen pihen épp a családjával és a barátaikkal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Liptai Claudia csodálatos helyen pihen a családjával és a barátaikkal. A műsorvezető Instagram-oldalán több fotót is megosztott az elképesztő környezetről, amiben a nyaralásukat töltik. Fehér homokos vízpart és pálmafák - a legtöbb fotóján ilyen háttér előtt pózolnak.

Ezen a fotón például egy tengerparti hintában ül és a vizet kémleli:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Távolban egy fehér vitorla! #hajamatlevisziaszel #mindigigyulokahintan #travel

hirdetés

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

De osztott meg képeket a barátnőiről és a gyermekeiről is.

Nemrég pedig egy tengerpartos fotójánál a természet védelmének és tiszteletének fontosságáról írt.

Lapozz a képért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
schobert-norbi.jpg

Norbi visszaszólt a busóknak: „Most megtámadtak a busók, holnap az ufók”

A busók meg neki és a nejének szóltak be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

"Most megtámadtak a Busók, holnap meg az ufók...Én meg a népnemzeti, EU-t vezető elhízásra támadok. A telet el lehet űzni, engem nem. A nőknek pedig nincs valaga, max formás, kerek, Update popsi! Ölelem a Busókat!" - osztotta meg Facebookján Schobert Norbi, aki úgy érzi, egy korábbi üzenetükkel "megtámadták a busók", így válaszában "tette helyre" őket.

Annyi biztos, hogy mohácsi busójárás résztvevői ezúttal Schobert Norbit választották céltáblául, és tegnap frappáns versikével szóltak be neki egy kicsit.

Ez volt a busók verse:

"Sokac kislány legszebb kislány, szebb mint Réka valaha, hidd el Norbi, az sem baj, ha megnő majd a valaga!!!"

Az idézetben szereplő sokacok, vagy sokácok egy horvát nemzetiségi népcsoport, melynek tagjai főképp dél-Magyarországon, Mohács környékén élnek.

hirdetés

Lapozz a posztért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
stohl-andrás.jpg

Közös fotón mutatta meg gyerekeit Stohl András

A színész-műsorvezető egy családi ebéddel ünnepelte nemrég a születésnapját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Stohl András nemrég ünnepelte a születésnapját.Ebből az alkalomból összegyűlt az egész családja egy közös ebédre. A színész-műsorvezető több képet is megosztott az Instagramján a családi ebédről, amikből kiderül, hogy ott volt az édesanyja, a jelenlegi párja és a gyermekei is.

Az egyik fotón például a négy gyermekével látható:

Ezt a képet egyébként két nagyobbik lánya Luca és Rebeka is megosztotta a saját Instagramjukon, így kívántak boldog születésnapot az édesapjuknak. Stohl Luca sokaknak ismerős lehet, hiszen apja nyomdokaiba lépve, ő is műsorvezetőként dolgozik.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!