Újra nagy bajban van Lagzi Lajcsi
Több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolják.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 11.


Kórházi kezelése közben meghalt az a vízszerelő, aki a Galambos Lajos elleni büntetőper hatodrendű vádlottja volt. A 70 éves, nyugdíjas szakembert bűnsegédlettel vádolták.

"Gabi bácsinak nagy szerepe lett volna az ártatlanságom bizonyításában" – mondta a Blikknek Lajcsi.

Lagzi Lajcsi ellen három évvel ezelőtt indult bűnügyi eljárás több tízmilliós közüzemi csalás vádjával. A zenész már az idén májusi, első tárgyaláson is felháborodásának adott hangot.

– Ez az ügy családokat tesz tönkre, ártatlanokat sodor a tragédia szélére. Ezeknek az embereknek az a bűnük, hogy megbízásokat kaptak tőlem és csöpögő csapokat szereltek. Négy éve még egészségesek voltak, majd ebbe a méltatlan helyzetbe kerültek – mondta korábban Lajcsi a bíróságon arra utalva, hogy Gabi bácsi mellett a lakatosmunkákat végző másik ismerősénél is súlyos betegséget állapítottak meg, ő a per hetedrendű vádlottja.

"Ha az egészsége engedte volna, Gabi bácsi kiállt volna mellettem, többek között ő is tudta volna igazolni az ártatlanságomat" - mondta a Blikknek a zenész. Galambos Lajos csütörtökön ül ismét a vádlottak padjára. 2015 szeptemberében került előzetes letartóztatásba, 125 napos elzárás után, 2016 januárjában szabadult.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x