hirdetés
ll-junior.png

Újabb részletek derültek ki L.L. Junior kisfiának temetéséről

Dávidkát fehér lovas fehér hintó kíséri utolsó útjára, a szertartáson Mága Zoltán és Kökény Attila is búcsúztatja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 05.


hirdetés

A Bors azt írja, L.L. Junior kisfiát, Dávidkát roma hagyományok szerint temetik el pénteken, a Fiumei úti temetőben.

Fehér hintóban viszik majd a sírhelyhez, a hintót pedig fehér lovak húzzák.

Mint kiderült, a hároméves kisfiú temetésén Mága Zoltán zenél, Kökény Attila énekel majd, és a Gáspár család is jelen lesz. A szertartás nyilvános lesz, ezt a rapper közösségi oldalán közölte. Egyben arra kért mindenkit, hogy fehérben vegyen részt az eseményen.

"Én és a családom is természetesen ott leszünk a temetésen, és osztozunk barátunk, Ju­nior fájdalmában. Nálunk, romáknál ez így szokás, hogy megy mindenki a virrasztásra is, és beszélgetünk és támaszai va­gyunk egymásnak, emellett pe­dig ilyenkor a gyászoló családnál letakarják a tükröket, férj és feleség nem aludhat együtt"

- nyilatkozta a Borsnak Gáspár Zsolt, aki Győzikével együtt támogatja gyászában az apát.

A lap úgy tudja, L.L. Junior és volt párja, Dávidka édesanyja, Csilla is már negyedik napja virrasztanak.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
junior-1.jpg

L.L. Junior megválaszolta, miért lesz nyilvános a kisfia temetése

Többen kritizálták emiatt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 04.L.L. Junior a közösségi oldalán közölte, hogy kisfiának pénteken lesz a temetése Budapesten, a Fiumei úti temetőben. Azt kérte, hogy aki a nyílt szertartáson részt kíván venni, az fehér ruhában menjen.

A posztjához többen is hozzászóltak, és azt kérdezték, miért lesz nyilvános a temetés. A rapper azt válaszolta nekik:

"...A szűk család, rokonok és barátaink kordonon belül lesznek, és akik tiszteletet teszik és ide utaznak azért, hogy együttérzésüket nyilvánítsák a fiunk felé, őket is tisztelettel fogadjuk. Ez a tragédia rajtunk, a családon túl, MINDENKIT megrázott.

Ha zárt, akkor az a baj, ha nyilvános, az a baj? Elég legyen ebből! Kérem ezt tisztelettel kezeljétek. Adjuk meg a végső tisztességet. Köszönöm."

Dávidka egy autóbalesetben vesztette életét. A tragikus eset Zuglóban történt, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. Édesanyja mellől kirohant az úttestre. Két órán át küzdöttek érte a mentők, sajnos hiába. Az énekes második gyermeke 2015-ben született, és szeptemberben töltötte volna be a negyedik életévét.


KÖVESS MINKET:hirdetés
oroszlan_szonja.jpg

Oroszlán Szonja egy állatkórházban dolgozik Amerikában

A színésznőt a szerepek is megtalálják, de a jövőben állatrehabilitációval szeretne foglalkozni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 05.Már négy év telt el azóta, hogy Oroszlán Szonja úgy döntött, hogy változásra vágyik és Philadelphiába költözött. A teljesen tiszta lapért ment ki, és mostanra kialakította ottani életét.

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, a színészkedéssel sem hagyott fel teljesen, de a fő irány immár az állatok felé vezet.

"Megtalálnak ott is a szerepek, de elmentem egy másik irányba is, az állatok felé. Először művészvízummal utaztam ki, közben megkaptam a zöldkártyát, majd beiratkoztam egy kétéves állatorvos-asszisztens-technikus suliba, aztán elkezdtem dolgozni egy állatkórházban. Nagyon szerencsés vagyok, mert rugalmas beosztásom van, tehát ha úgy adódik, tudok filmet forgatni vagy néhány hétre hazajönni. A jövőben állatrehabilitációval szeretnék foglalkozni, főleg lovakkal"

– mesélte Szonja a Meglepetés magazin hasábjain.

Az Egyesült Államokban élnek rokonai anya és apai ágon is, ezért ez ötlet nem volt annyira hirtelen, és elsősorban azért fogalmazódott meg a színésznőben, mert bár itthon népszerű volt, úgy érezte, hogy beskatulyázták a butuska szőke nő szerepébe.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
junior-baleset.jpg

Levelet írt L.L. Junioréknak a sofőr, aki elgázolta Dávidkát - találkozna is a szülőkkel

Őszinte részvétét fejezte ki, de a felelősségét nem ismeri el a végzetes balesetben. Sokkot kapott, miután realizálta, mi történt.
Címkép: MTI, Mihádák Zoltán - szmo.hu
2019. szeptember 04.A Blikk azt írja: L.L. Junior levelet kapott a hároméves kisfiát elgázoló sofőrtől. Erről F. Tamás jogi képviselője nyilatkozott a lapnak.

Mint kiderült, levelét a hozzátartozóknak címezte és a rendőrségen hagyta, miután tanúként kihallgatták. A sofőr kifejezte benne részvétét, ugyanakkor a felelősségét nem ismeri el.

"Édesapaként és nagypapaként elképzelni sem tudja, milyen fájdalom lehet elveszíteni egy kisgyermeket. Ezt a tragédiát valószínűleg soha nem tudja majd feldolgozni. F. Tamás nyitott lenne egy személyes találkozóra a szülőkkel, ám egyelőre úgy tűnik, ők ezt nem szeretnék"

– mondta az ügyvéd a lapnak.

Az Index azt írja, a rapper a rendőrségen vette át a leveket kedd reggel.

A 76 éves férfi és felesége a Füredi úton a Rákosi út irányába haladt a végzetes baleset megtörténtekor. A zebra előtti kereszteződésénél pont pirosat kaptak, majd amikor újra zöldre váltott a lámpa, látta, hogy előtte már egyetlen gyalogos sem ment át az úttesten. A sofőr azt állítja: minden másodpercek töredéke alatt történt.

"A gyerek folyamatosan rohant és arccal a másik irányba, tehát nem a sofőr felé nézett. Ügyfelem koppanó hanghatást hallott, de az események következtében sokkot kapott, egyes részletekre emiatt nem is emlékszik. Azt mondta, hogy a hanghatás után a következő kép, hogy a felesége ráüvölt. Miután lefékezett és megállt az autóval, azonnal visszaszaladt a baleset helyszínére, ahol látta, hogy a gyermek az úttesten feküdt"

– nyilatkozta az Indexnek a sofőr ügyvédje.

Az idős férfit a baleset után nem engedték közel a gyerekhez, a hozzátartozókkal sem tudott beszélni. A levelet erkölcsi és lelkiismereti okokból írták. Közúti baleset okozása miatt van folyamatban ellene eljárás.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
berki-krisztian-karasz-robert.jpg

Kárász Róbert lesz a főpolgármesterségért induló Berki Krisztián kommunikációs tanácsadója

Az ATV műsorvezetője és a celeb tíz éve ismerik egymást. A hírt közleményben jelentették be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 05.Kárász Róbert, az ATV reggeli műsorának vezetője látja el kommunikációs tanácsokkal Berki Krisztiánt, jelentette be csütörtökön egy sajtóközleményben egy social media ügynökség.

Kárász Róbert és és Berki Krisztián több mint tíz éve ismeri egymást,

és Berki úgy érezte, hogy „ideje ismét barátja tanácsát kérnie kommunikációs kérdésekben”.

Mint ismeretes, Berki Krisztián független jelöltként kíván indulni a budapesti főpolgármester-választáson. Amikor részben ezzel kapcsolatban, részben a bírósági ügyéről kérdezte Rónai Egon az ATV egyik műsorában, Berki kirohant a stúdióból.

Berki a közlemény szerint kiváló szakembernek gondolja Kárászt, aki már korábban is tartott neki órákat. A főpolgármesteri ambíciókat dédelgető Berki a későbbiekben akár állandó tanácsadójának is megtenné Kárász Róbertet, aki elmondta:

"Gyakran tartunk tréningeket olyan személyeknek, akik a nyilvánosság előtt készülnek megszólalni, fellépni.

Vannak ösztönös dolgok, amiket bárki tudhat magától, de vannak olyanok, amiket kisebb-nagyobb mértékben fejleszteni lehet és kell.

Egy barátommal évekkel ezelőtt kezdtünk el kommunikációs tréningeket tartani. Krisztián még akkor járt nálam, most ismét eljött egy tréningre, hogy még hatékonyabb legyen a kommunikációja."


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x