hirdetés
Újabb rekord: 24 óra alatt 80 milliószor játszották le a YouTube új gigaslágerét
A Despacito és a Gangnam Style sehol sincs ehhez képest...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 14.


hirdetés

Mint azt egy hete megírtuk, egy nap alatt 56 milliószor nézték meg a Blackpink nevű formáció Kill This Love című számát.

A dél-koreai popcsapat négy nap alatt több, mint 126 millió megtekintést ért el, és a számuk azóta is nő, jelenleg 187 millió fölött járnak.

VIDEÓ: Az előző rekorder Kill This Love című dala

A legújabb rekorder a BTS és Halsey közös slágere, a Boy With Luv. A dal 24 óra alatt 78 milliós nézettséget hozott, és a harmadik napon már több mint 114 milliónál tart.

A hét fős fiúbanda ezzel megelőzte a K-pop másik sztárcsapatát, a Blackpinket.

Ha kíváncsi vagy az új rekorderre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Megjelent az új Star Wars első előzetese
Az előzetes mellett pedig kiderült az új film címe is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 12.Megérkezett a Csillagok háborúja kilencedik részének előzetese - írja az Index. Az előzetest a Star Wars Celebration nevű rendezvényen mutatták be, ahol jelen volt a kilencedik rész rendezője, J.J. Abrams is, aki nem ismeretlen a Star Wars környékén, hiszen ő rendezte a trilógiát nyitó Az ébredő Erő című filmet is.

Az előzetes bejelentésével együtt pedig kiderült a film címe is, ami a The Rise Of The Skywalker lesz.

A film a tervek szerint a trilógia befejező része, a rendező elmondása szerint a kilencedik részben a szereplők együtt fognak egy nagy kalandra indulni. Azt is tudni lehet, hogy a főszereplők is ugyanazok maradtak.

Ha kíváncsi vagy az előzetesre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Kautzky Armand az Anyám tyúkját szavalja, miközben a háta mögött bekúszik Alien
Így ünnepelte a költészet napját a TV2.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 11.Rendkívüli produkcióval készült a TV2 Csoport a költészet napjára. A Moziverzum filmcsatorna stábja úgy döntött, hogy verseket és filmajánlókat párosítanak, és míg Kautzky Armand a legszebb költeményeket szavalja, a háttérben lejátsszák az előzeteseket.

A roppant kreatív ötlet igencsak mókás végeredményt szült. Petőfi Anyám tyúkja alatt Alien tűnik fel a háttérben, Arany Toldija alatt - a pásztortüzes hasonlattal párhuzamban - Hellboy gyújt lángra embereket, Tóth Árpád Pompázó, lusta édes alkonyatánál pedig egy Tarantino-remek képsorait láthatjuk.

A felvételek magukért beszélnek:

A rítus

Hellboy II. - Az Aranyhadsereg

Tapló Télapó 2.

Zoolander 2.

Alien

Alkonyattól pirkadatig


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Meg sem akartam nézni a Trónok harca első részét – és mégis a rajongója lettem
Az első néhány perc alatt arra gondoltam, mi ez a marhaság. Aztán menthetetlenül beszippantott. Mi a jó benne?
Szegedi Éva - szmo.hu
2019. április 13.Amikor elkezdték sugározni a Trónok harcát, és először jelentek meg a közösségi oldalakon a posztok és cikkek róla, semennyire nem érdekelt. Egy kicsit sem. Kardos-kalandos áltörténelmi KOSZTÜMÖS sorozat, na ne, hát hol lesz ez mondjuk a Dróthoz képest, hagyjuk már. Jaj, hát ebben is Sean Bean játszik, biztosan valami idétlen Gyűrűk ura utánérzés jó hosszan, sok részre elnyújtva.

Emiatt tudatosan próbáltam magam távol tartani a Trónok harcától, és kerülni minden, vele kapcsolatos információt.

Csakhogy az egyik barátom azzal jött, hogy fent van a teljes első évad, meg a második, nézzük meg. Mondtam, hogy nem érdekel. Addig győzködött, hogy leültem.

Az egyik oka, ami miatt hagytam magam meggyőzni, hogy a barátom nagyon szerette volna megnézni az ismerőseink véleménye és a közösségi oldalakon közzétett bejegyzések alapján, de nem volt kedve egyedül elkezdeni. A másik, hogy akkorra már annyian beszéltek a sorozatról az én ismerőseim és barátaim közül is, hogy nem akartam úgy véleményt alkotni a Trónok harcáról, csupán az előítéleteim alapján, hogy egy jelenetet sem láttam belőle.

A hosszú főcímnél látványosan unatkoztam. Az első néhány percet is úgy néztem végig, hogy mi ez a baromság, mik ezek a ronda, kék szemű lények, kibelezett állatok, mit akarnak a nóném színészekkel elmondatni, mire gondolt a költő? Történelmi környezetbe helyezett Walking Dead vagy csak egy újabb vámpírsztori?

Fogalmam sincsen, hol volt az a pont, amikor figyelni kezdtem a karakterekre és a párbeszédre.

A folytatásért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Összeszámolták a Trónok harca meztelen jeleneteit
Hihetetlen, de tűpontos statisztikát készítettek az egyes évadok különböző meztelen jeleneteiről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 14.Már csak néhány óra és valóban megérkezik a tél, ugyanis elkezdődik a Trónok harca sorozat utolsó, azaz nyolcadik évada. Világszerte hatalmas kíváncsisággal és izgalommal várja népes rajongótábor többek között, hogy vajon ki nyeri a végső csatát és mi lesz Jon Snow és Daenerys Targaryen történetének folytatása.

És, ha már Jon Snownál és Daenerys Targaryennél járunk, akkor nemrég a mrskin.com összeszedte, hogy a Trónok harca sorozat egészében hányszor láthattunk meztelen jelenetet a képernyőn. A sorozatban ugyanis többször voltak intim jelentek, de azokon kívül is jó pár alkalommal láthattuk meztelenül a színészeket.

Az oldal statisztikája szerint

összesen 82 pucér jelenet volt, ebből 61-szer női és 21-szer férfi szereplő vetkőzött a kamerák előtt. Időben mérve pedig 108 percet szerepelt valaki meztelenül.

Sőt, még azt is összeszámolták, hogy ezekben összesen 134 mell, 60 fenék, 28 intim szőrzet és 6 pénisz villant.

De ez még mindig nem minden, ugyanis azt is összeszámolták, hogy vadonként hány meztelen jelent volt és összesen hány színész vetkőzött a sorozatban.

Ha kíváncsi ezekre a számokra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x