Új plázát épít Budapesten egy német cég
Egészen pontosan Óbudán, a Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésénél épül az új monstrum. A 170 üzletes bevásárlóközpontra legalább három évet kell várni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 09.


Új bevásárlóközpontot épít Budapesten a német ECE az óbudai Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésénél. Az 52 ezer négyzetméter területű, 170 üzletnek helyet adó plázát a tervek szerint 2021 végén nyitják meg.

A társaság 200 millió eurós beruházással számol – mondta el Christoph Augustin, az ECE Projektmanagement Budapest Kft. ügyvezetője. Hozzátette: a bevásárlóközpontokat fejlesztő és üzemeltető ECE a beruházások megkezdéséig általában saját tőkéből finanszírozza az előkészítést, majd saját forrásból vagy banki hitelből folytatja.

Itt fog megépülni az új monstrum

A Szentendrei úti rozsdaövezet megújításában fontos szerepet játszó bevásárlóközpont megépítését már a gazdasági válság előtt is tervezte az ECE, de családi vállalkozásként a társaság óvatos az új fejlesztésekkel. Most látják idejét a befektetésnek, mert Magyarországon javulnak a gazdasági mutatók, nő a GDP, a fogyasztás, és csökken munkanélküliség – fejtette ki az ügyvezető.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x