tunt
Új módszerekkel váltanák le a Fideszt – ezért gyűltek össze civilek Budapesten
Tettek Ideje néven tartottak rendezvényt a Március 15. téren. Nemcsak a tüntetést mint tiltakozási formát, de az állampolgári részvétel formáit is megújítanák.
Címkép: MTI / Soós Lajos - szmo.hu
2017. június 18.


A demonstráción a hvg.hu tudósítása szerint néhány száz fő vett részt. A téren egy ellentüntető is feltűnt, aki megafonba kiabált.

Az eseményt az elmúlt hónapok tüntetéseinek szervezői hirdették meg, és a leírás szerint valójában találkozónak szánták. Azokat hívták meg, akik úgy érzik, nem hatottak a tavaszi több tízezres tüntetések, emiatt a társadalmi ellenállás új, hatékonyabb eszközeit keresik.

A programleírás alapján a gyűlést beszélgetések, tanácskozások fogják követni, melyek során az ellenállás különböző módozatait dolgozzák ki a résztvevők.

A Kettős Mérce élő közvetítése:

Eljött a tettek ideje! Civilek fórumot tartanak a Március 15 téren, hogy új eszközöket dolgozzanak ki közösen a Fidesz leváltására. Kövesd az eseményeket élőben a Mércén!

Posted by Kettős Mérce on Day o' the Sun, Merry Month o' June 18, 2017

Itt van a tettek ideje! Civilek tüntetnek és fórumoznak a Március 15 téren, hogy új eszközöket dolgozzanak ki a NER lebontására. Kövesd az eseményeket élőben a Mércén!

Posted by Kettős Mérce on Day o' the Sun, Merry Month o' June 18, 2017

KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x