hirdetés
Új ízzel jelentkezett a Coca-Cola, de csak fél évig vásárolhatunk belőle
Ráadásul cukormentes is!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.


hirdetés

Jó hír a cukormentes italok kedvelőinek: a Coca-Cola áprilistól piacra dobta a Coca-Cola zero Vanilla-t Magyarországon - olvasható a cég honlapján. A család legújabb tagja limitált ideig lesz csak elérhető nálunk, a bevezetést követően fél évig lehet majd vásárolni belőle.

A vaníliás kóla amúgy már meghódította a világot, és a gyártó szerint a hazai rajongók is egyre többen követelték a vaníliás Coca-Cola magyarországi bevezetését. Az új íz április 11-étől kapható itthon, és annyit tudni róla: Háromféle energiamentes édesítőszer felhasználásával készül.

A vaníliás ital 0,5 literes változata a bevezetést követően országszerte a polcokra került, de a Tesco áruházakban 1.75 literes kiszerelést is lehet kapni.

A folytatásért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
A 41 éves nő fiatal srácokra vadászik a Tinderen és azt mondja: a szexuális élete jobb, mint valaha
Melanie először nem akart 'puma' lenni, de ma már nem érdekli, ki hogyan címkézi őt, vagy az életmódját.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 14.A Glamour oldalán jelent meg egy szabadelvű nő, Melanie Hamlett története, aki állítja, hogy 41 évesen a korban hozzá illő férfiakat nem érdekli. Ezért döntött úgy, hogy fiatalabb srácokat fog levadászni a Tinderen, és azt mondja: az egész kiválóan működik.

Melanie a lapnak úgy fogalmazott: szexuális élete jobb, mint valaha, és ennek az az oka, hogy kifejezetten alkalmi kapcsolatokat keres, csak fiatal fiúkkal. Mivel a férfiak nem foglalkoztak vele, a korhatárt a keresőben minimum 25-re állította és láss csodát: egyből népszerű lett az appon.

Meglepetésére a húsz és harminc között fiatalok üzenetei valósággal felrobbantották a postaládáját, és mindegyik fiatal szívesen találkozott volna vele.

Kedvenc emléke egy 27 éves francia, aki díszes sajttálakkal kedveskedett neki, és értékelte az életmódját, azt, hogy imád hegyet mászni és utazgatni.

Ha kíváncsi vagy, mit gondol a nő "puma"-elnevezésről, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Rondának nevezte egy nő szülés utáni testét – erre a válaszra aligha számított
A kismama ki is akadhatott volna, ehelyett a lehető legelegánsabban vágott vissza.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2019. április 14.A Yahoo Lifestyle mutatta be egy kismama történetét, aki nem szégyelli a szülés utáni testét. Sőt, kifejezetten igyekszik megmutatni és felhívni a figyelmet arra, hogy egy pici baba mellett nem a tökéletes test megvalósítása lesz a legfontosabb.

Kristyn Dingman azt mondja: arra törekszik, hogy erősítse a nőket és ösztönözze mindegyikükben az önszeretetet. Dingman nemrég elmondta követőinek, hogyan reagált, amikor egy kommentelő lustának és csúnyának nevezte egy kommentben.

"Nagyon sajnálom őt. Legszívesebben megöleltem volna és elmondtam volna neki, hogy minden negatív kommenttel és érzéssel csak magunkat húzzuk le. Nem tudunk növekedni, többek lenni, és nőkként együtt erősödni, ha harcolunk"

- tette hozzá.

Dingman törölte a gyűlölködő megjegyzést, és a troll nem tért vissza. Ehelyett úgy döntött: megmutatja a nőknek, hogy mennyire fontos, hogy felemeljék egymást, ahelyett, hogy másokat lehúznának.

A nő a mai napig gyakran emlékezteti követőit arra, hogy szépek, függetlenül a méretüktől, és őszintén beszél a terhességből utáni időszakról. "Mások felemelése által leszünk többek mi is." - írja egyik posztjában a fiatal nő.

Nemrég néhány képet is megosztott, melyekkel vállalni igyekszik nem tökéletes testét. Midegyik mellé inspiráló gondolatokat mellékelt a követőinek.

A képekért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
5 fiatal elmesélte, milyen érzés volt 'ragasztónak' lenni két elhidegült szülő között
Sokszor előfordul, hogy csak a gyerek miatt maradnak együtt a szülők. De volt olyan is, ahol a családfő csak azért maradt a kapcsolatban, hogy ne kelljen gyermektartást fizetnie.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 14.Több kutatást is lefolytattak a házasság felbontásának kisebb gyermekekre gyakorolt ​​érzelmi hatásának megvizsgálására, ám azt ritkábban követik, mi történik akkor, ha a szülők együtt maradnak egy rossz kapcsolatban.

Egyes szülők megvárják a válást addig, amíg gyermekeik kirepülnek, mert sem a tinédzserkor zavaros időszakában, sem előbb nem tartják jó ötletnek a szakítást. Mások csak akkor jönnek rá, hogy nem akarnak párjukkal tovább élni, amikor újra ketten maradnak.

A Huffington Post egy összeállítást készített a válás idősebb gyerekekre gyakorolt hatásairól. Kiemelik: a házasságok felbontásának aránya az Egyesült Államokban egy ideje csökken, kivéve az 50 év feletti felnőtteket. Ezzel együtt a válást elszenvedő, idősebb gyermekek száma szintén növekszik.

„Talán nincs is jó megoldás” - mondta Constance Ahrons, a Dél-Kaliforniai Egyetem szociológiai professzora és a „Jó válás” című szerzője. A szakember azt mondja: nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a házasság felbontása hogyan hat a gyermekekre, de emlékeznünk kell arra, hogy mások pedig akár 18 évig élnek a szüleik rossz házasságában.

Öt olyan személy mondta el a tapasztalatait, aki felnőtt volt, amikor a szülei elváltak:

„Sohasem gondoltuk a testvéreimmel, hogy valaha elválhatnak. Soha nem volt harc, veszekedés, semmi. Ha azt mondjuk, hogy vakok voltunk, az nem kifejezés. De úgy tűnik, apánk már egy ideje tervezte, és később nem is titkolta. Egyszer elmondta nekünk, hogy úgy döntött:

marad, amíg a testvéreim és én 18 évesek leszünk, így nem kellett gyermektartást fizetnie"

"A házasság felbontása teljesen megváltoztatta a kapcsolatomat mindkét szülővel. Már nem beszélek az apámmal 13 éve. Anyukám továbbra is az otthonunkban él, és lelkesen részt vesz a gyerekeim életében." - Lura, 34, Massachusetts

"Felnőttként is nagyon közel álltam a szüleimhez. Emlékszem, ahogy egy gyermekkori barátom azt mondja:

„Annyira örülök, amikor eljövök hozzátok, itt láthatom, hogy milyen a normális család.

Erre egyszer az anyukám azt mondta: "Az apád és én úgy döntöttünk, hogy elválunk." Nem értettem. Aztán elkezdtem beszélni a húgommal - akkoriban 22 voltam, ő pedig 16 éves volt - és azt mondta nekem: „A dolgok rosszul nagyon rosszul mennek. Sokat harcolnak. Anya nagyon szomorú.

Elváltak egymástól, most pedig egy szobában sem tudnak meglenni. Néha el sem hiszem, hogy ez az a család, ahol felnőttem. Részben úgy gondolom, nem vette észre, hogy boldogtalanok voltak, mert ha gyerek vagy, még akkor is, ha elég érzelmileg kifinomult, nem sokat láthatsz ebből. Ráadásul egyértelműen tettek erőfeszítéseket a problémák elrejtésére.

A házasság nagyon fontos, értékes dolog. De meg vagyok győződve arról, hogy mindenki boldogabb lehet, ha nem húzza ki ilyen sokáig."

- Nick, 34, Kalifornia

"A szüleim vártak a válással addig, amíg az öcsém és én főiskolára mentünk. Mindig azt mondom, hogy már gyerekkorunkban meg kellett volna tenniük, mert nem volt jó kapcsolatuk. Apám nagyon irányító volt. Azt várta, hogy a ház tiszta legyen, és a vacsorát az asztalra kellett tenni, mire hazaért a munkából annak ellenére, hogy anyám is dolgozott.

Abban az időben nem tudtam, de anyám félretett egy kis pénzt, és várta, amíg a testvérem és én mindketten elköltözünk. Két évvel idősebb vagyok, így én költöztem először. Amikor a bátyám is elköltözött, anyám elhagyta apámat.

Elég idős voltam, hogy felfogjam, a helyzet mégis pánikrohamokat eredményezett."

- Anonymous, 42, Florida

Ha kíváncsi vagy a folytatásra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Ebből a 7 dologból tudhatod, hogy jó szülő vagy-e?
Ki a jó anya? Ki a jó apa? Sokan sokféle választ adnának erre a kérdésre. A népszerű pszichológus erre így válaszolt.
Forrás: Papás Mamás Magazin, Képek: Pixabay - szmo.hu
2019. április 15.A Papás Mamás Magazin segít szülőknek és nagyszülőknek a gyerekneveléssel és a család életével kapcsolatos kérdések megválaszolásában. Mindemellett remek családi programokat is javasolnak a szerzők és a jog útvesztőiben is utat mutatnak.

Hogy mitől lesz valaki jó apa vagy jó anya? Ha ezt a kérdést nyilvánosan feltesszük, akkor végtelen vita kerekedik ki belőle: szoptatás-nem szoptatás, hordozó kendő - babakocsi, együttalvás a gyerekkel vagy külön kiságy...

Nem csak a témákat lehetne hosszan sorolni, ami a szülői hozzáállást árnyalja, hanem a felfogásbeli különbségeket, különböző szempontokat is. Egy biztos, ami a gyerek számára legfontosabb: az a feltétel nélküli szeret.

Nadene van der Linden ausztrál klinikai szakpszichológus számára 7 árulkodó jel létezik, ami szerinte arra utal, hogy a szülők bizony jól teszik a dolgukat. Ezeket soroljuk most fel.

1. A gyermeked kinyilvánítja irántad az érzelmeit

Akár haragot, akár dühöt, szomorúságot, csalódottságot vagy félelmet érez a gyermeked, hozzád fordul segítségért, mert tudja, hogy nálad mindig támaszra talál. Mindig aggódom, amikor egy gyerek eltitkolja az érzéseit a szülei elől, mert az a szülő-gyerek viszony problémájára utal. Ahelyett, hogy a gyerekedet elutasítod ilyenkor, mutasd ki neki, hogy komolyan veszed az érzéseit, és legyél nyitott felé.

2. A gyermeked hozzád fordulhat, ha segítségre szorul

Ez a legnagyobb elismerés egy szülőnek, mert az jelenti, hogy biztos hálót vontál a gyermeked köré, mert mindig visszatérhet hozzád, ha gondja van.

3. A gyermekednek nem kell félnie a reakciódtól, ha elárul neked valamit

Ez a viselkedés a fenti kettővel szorosan összefügg. Vannak szülők, akik a kommunikációjukkal korlátozzák a gyereket. Vagy azért, mert túlreagálnak valamit, vagy, mert túlóvják a gyereket azzal, hogy nem mernek előtte beszélni, esetleg sértő módon beszélnek vele.

Mindig szomorúan hallgatom, amikor a szülők így nyilatkoznak: "A gyerekem az egyetlen támaszom ebben a sorscsapásban". De a szülőknek kell lennie a támasznak, és soha nem a gyereknek!

A folytatásért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x