hirdetés
Tuti tippek randevúra Valentin-nap előtt
Kérjetek igazolást, hogy nincsenek szexuálisan átadható betegségei és sose küldjetek meztelen fotókat – ilyen és hasonló tanácsok láttak napvilágot randevúzó hölgyeknek Valentin-nap előtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

A Reddit Ask Women fórumán a világ minden tájáról érkeztek az ötletek, amelyeknek alapját többnyire korábbi negatív tapasztalatok adták. Az áradat azután indult el, hogy valaki „tuti tippeket kért 2019-es randevúkra.” Ezekből idézett a Daily Mail .

Többen is figyelmeztettek arra, hogy mielőtt bármilyen online ismerkedésből igazi randi lesz, beszéljenek meg egy videóhívást. Mások óva intettek a szexuális tárgyú beszélgetésekről, vagy attól, hogy meztelen fotókat küldjenek magukra, mert azok a férfiak, akik ezt akarják, sosem lesznek igazi partnerek. Voltak, akik arra hívták fel a figyelmet, hogy nem szabad a nőknek a férfiak megváltoztatására törekedni. Ha például egy fickó azt mondja, hogy nem kész egy tartós párkapcsolatra, hinni kell neki. Kerülni kell továbbá azokat a férfiakat, akik nem szeretik magukat, vagy terápiára járnak önbecsülésük végett.

Voltak olyanok is, akiknek tanácsai már rendkívüli elővigyázatosságról tanúskodnak: egy közeli barátnővel menjenek az első találkozásra, és lehetőleg kérjenek a férfitól egészségügyi bizonyítványt, hogy nem szenved szexuálisan terjedő betegségben.

„Sose felejtsd, hogy mindig megérdemelsz olyan valakit, aki tisztelettel bánik veled és tiszteletben tartja a határaidat. Ez érvényes az első randevúra épp úgy, mint egy 30 éves házasságra” – hangzott egy további mély bölcsesség. Özönlöttek persze az ennél sokkal negatívabb megközelítések is: senkit ne tévesszen meg, hogy ha egy férfi szép, mert lehet, hogy mindig elkésik, hanyag, dohányzik stb…; ha valakivel minden stimmel, de van egy rossz tulajdonsága, akkor jobb továbblépni, mert ez az egy rossz tulajdonság pokollá teheti az életüket…; amíg a kapcsolat nem válik egyértelművé, nem kell monogámnak lenni.

Egy Happytequila nevű kommentelő viszont azt tanácsolta, hogy mielőtt valaki randizni kezd, szálljon magába, és döntse el. hogy mi a fontos neki egy párkapcsolatban, és ha ezzel tisztában, akkor tegye félre a barátok, a család aggályait, a kulturális és anyagi különbségeket…


KÖVESS MINKET:

hirdetés
„20 férfival feküdtem le, miután rájöttem, hogy a párom megcsalt – de azóta is együtt vagyunk”
Bűn vagy elégtétel a hűtlenség után hűtlenkedni? A párkapcsolati szakértő válaszol.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.A szerelmesek legnagyobb rémálma történt meg azzal a lánnyal, aki egy napon szaftos beszélgetést talált párja telefonjában. A srác meztelen fotókat küldött magáról egy lánynak, és bár állítása szerint már szakított szeretőjével, párja bizalma végleg elveszett. Ő osztotta meg nyílt levelét a The Sun Dear Deidre rovatában:

"Több mint 20 férfival feküdtem le az elmúlt 5 hónapban. Borzasztóan hangzik, de azért történt, mert rájöttem, hogy megcsalt a barátom.

26 vagyok, egy sztriptízbár pultjában dolgozom. Szeretem a munkám, vicces hely és csodálatos emberekkel találkozom itt. Egyik éjszaka beszélgetést kezdeményezett velem egy srác - ez egy héttel azután történt, hogy rájöttem, hogy megcsalt a párom.

Nagyon rendes volt a fiú. Elmondta, hogy a gyógyszeriparban dolgozik és egyedül jött a klubba, de nem érzi magát túl otthonosan itt. Meghívott egy italra munka után, majd felmentünk a hotelszobájába, ahol rögtön egymásnak estünk.

Mérges voltam a páromra, és jólesett, hogy valaki ennyire kíván.

Nem találkoztunk többet, de két nappal később szexeltem egy másik sráccal a kocsijában, ez pedig elindította a lavinát. Jöttek-mentek a fiúk, megesett, hogy egy este alatt két emberrel is ágyba bújtam.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
'Rendszeresen szeretkezem a volt férjemmel, pedig barátnője van, de engem sem enged el'
'Vissza szeretném kapni, de nem merek ultimátumot adni neki, mit csináljak?' - kérdezi a kétségbeesett exfeleség. Íme a párterapeuta válasza.
Fotó: Pexels - szmo.hu
2019. április 22.A 43 éves, brit nő a The Sun párkapcsolati szakértőjéhez, Deidre Sandershez fordult tanácsért.

"A férjem 41 éves, én 43 vagyok. Húsz évig voltunk együtt, ebből 16 évig házasságban. Tudtam, hogy többször is megcsalt, de nem voltam képes elhagyni. Aztán három évvel ezelőtt betelt a pohár. Akkor már annyit veszekedtünk, hogy döntöttem: váljunk el.

Egy évvel ezelőtt újra összefutottunk a városban. Örültem, hogy látom, meghívott egy kávéra, és végül a lakásomon kötöttünk ki. Szex lett a vége, ami isteni volt, mindig is az volt. Csak az a bökkenő, hogy neki a válásunk óta új barátnője van, akivel együtt is él, és azt mondja, szereti.

Mivel a barátnője műszakokban dolgozik, és olykor nincs otthon éjjel, az exférjem azóta rendszeresen átszökik hozzám, és együtt töltjük az éjszakát. Tulajdonképpen most én lettem a szeretője, annyi szerető után, akikkel feleségként régen még engem csalt meg. Mégsem tudok szabadulni, mert úgy érzem, még mindig szeretem. Ő a lelki társam, és bár tudom, hogy egy nőcsábász hazudozó, akkor is vissza szeretném kapni. De félek: ha ultimátumot adok neki, hogy válasszon köztem és a barátnője között, nem engem választana. Mit tegyek? Képes leszek nélküle élni, ha esetleg ennek vége lesz?"

Deidre Sanders tanácsáért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
10 ártatlannak tűnő jel, amit ha észreveszel magadon, betegítő szorongásban élsz
Az idegesség és a szorongás két teljesen különböző dolog. Az utóbbi alattomos, és betegít. Vedd észre a jeleket.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 23.A szorongásos zavart sokan összetévesztik az idegességgel. Annyiban jogos ez a tévedés, hogy mindkét esetben a testünk "készültségi" állapotban van, tehát úgy viselkedik, mintha valamilyen veszély fenyegetne. A szorongás viszont egy olyan állandó, rejtett zaklatottság, amely megbújik a lelkünk mélyebb rétegeiben, és sokszor észre se vesszük.

Egy szorongó ember sokszor vidámnak, gondtalannak tűnhet, olyannak, akit nem érhetnek utol az élet apró problémái. Pedig dehogynem. A Curious Mind önismereti magazin pszichológusok segítségével gyűjtötte össze a kóros szorongás 10 fő tünetét, amely csendben, alattomosan akár az egészségünket is tönkreteheti.

1. Elhalasztasz meghívásokat, fontos eseményeket

Egy kerti grillparti a barátaiddal, egy színház, vagy egy laza, csapatépítő túrázás a hétvégén a kollégáiddal. Látszólag alig várod - sőt, nemcsak látszólag -, de amikor eljön a nagy nap, hirtelen úgy érzed, mintha az összes energiád kifogyott volna. Fáradt leszel és kedvetlen, a hideg ráz az egésztől, aztán felveszed a telefont, és lemondod. Magad sem érted, mi ütött beléd, de nem mered megélni, amit elterveztél.

2. Túlagyalsz apróságokat

A szomszéd furán nézett rád a liftben. A főnököd rád nevetett a folyosón, de ritkán van ilyen jókedve, vajon mi lehet emögött? A barátod /barátnőd pár órája nem reagál az üzenetedre, gyanús.

A kórosan szorongó emberek állandóan kombinálnak. Olyan dolgokon is képesek napokig stresszelni magukat, amiket mások észre sem vesznek.

3. Alvászavar

A legtipikusabb tünet, amire figyelni kell, az úgynevezett "stresszébredés", vagyis amikor hajnalban - 5-6 körül - minden ok nélkül felriadsz, és nem is nagyon tudsz visszaaludni. Ez már rossz jel, de ha sokáig fent vagy este, netán éjjel, reggel viszont alig bírsz kimászni az ágyból, az is azt mutatja, hogy a tested-lelked képtelen a valódi ellazulásra, pihenésre.

4. A "legrosszabb forgatókönyv" effektus

Egy szorongó ember mindig, minden helyzetben a lehető legrosszabbat látja meg. Úgy tűnhet, ő a pesszimizmus királya, a legrosszabb fogatókönyvek agytrösztje, pedig egyszerűen csak fél. Mindig a legrosszabb végkimeneteltől. Képtelen "belelazulni" egy szituációba, és nyugodtan kivárni, mivé alakul.

A folytatásért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
'Pokol az életünk a feleségemmel, de 20 év után félek elválni - kinek kellek én már?'
'Rengeteg trágárságot vág a fejemhez, nem bírom. De rettegek az ismeretlentől, mit tegyek?' - kérdezi a reményvesztett férj a párterapeutától.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.A 49 éves brit férj a The Sun párkapcsolati tanácsadójához, Deidre Sandershez fordult segítségért. A férfi menthetetlennek érzi a házasságát, de lépni sem mer.

"Egyszerűen élhetetlenné vált a házasságunk a feleségemmel. Húsz éve ismerem, tizenöt éve vagyunk házasok. Van egy tizennyolc éves lányunk. Nekem elég kemény munkám van, sokat dolgozom, és gyakorlatilag én vezetem a háztartás nagy részét is. A feleségem félállásban van egy jótékonysági szervezet ajándékboltjában. Állítólag minden kollégájának azt mondja, hogy én nem csinálok semmit.

Régen szerettem őt, de már azt hiszem, nem. A személyiségünk soha nem passzolt igazán, voltak konfliktusok, de nem ilyenek. Mostanra kifejezetten trágár lett, válogatott káromkodásokat vág a fejemhez, ha bármit meg szeretnék vele beszélni. Nekem ez elviselhetetlen, de rettegek a válástól húsz év után. Majdnem ötven vagyok, kinek kellek én már?"

Deidre Sanders válaszáért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x