hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
"Tudom, mik az álmai" – Jennifer Lopez most először nyilatkozott eljegyzése óta
Úgy tűnik, alaptalan volt az Alex hűtlenségéről szóló pletyka.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Múlt héten olvashattátok, hogy Jennifer Lopezt eljegyezte szerelme, Alex Rodriguez, és bár rá egy nappal felröppent a pletyka, hogy a srác hűtlen volt hozzá, úgy tűnik, szerelmük töretlen.

A pár már az esküvőt tervezgeti, és az eljegyzés óta most először végre meséltek kapcsolatukról.

″Mindent amit csinálunk, azt együtt csináljuk. Tudom, mik az álmai és ő is ismeri az én terveimet. Együtt sokkal erősebbek vagyunk. Mindig támogatjuk egymást, és folyamatosan azon gondolkozunk, amit együtt még el tudunk érni″- fejtette ki az énekesnő.

3.9.19✨♥️

7.6m Likes, 131.4k Comments - Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: "3.9.19✨♥️"


KÖVESS MINKET:
Súlyos betegséggel küzd Freddie: április közepéig minden koncertjét lemondta
'Hosszú út kezdődik, de erősebb leszek, mint valaha, ezt megígérhetem' – írta rajongóinak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Freddie a Dal óta észrevehetően kevesebbet szerepelt a reflektorfényben. Most közösségi oldalán avatta be rajongóit abba, hogy mi is a háttérbe vonulás oka.

Egy Facebook-begyegyzésben mesélt egészségügyi problémájáról, mely miatt egészen április közepéig a fellépéseit is le kell mondania.

"Bizonyára észrevettétek, hogy elcsendesedtem a Dal óta, sajnos kiderült, hogy a hosszú hetek óta húzódó csípőfájdalmam hátterében, gerincsérv áll...

Április közepéig minden koncertet le kell, hogy mondjak, most a legfontosabb, hogy újra egészséges legyek.

Hosszú út kezdődik, de erősebb leszek, mint valaha, ezt megígérhetem. Megértéseteket köszönöm!"

– írta az énekes, a rajongók pedig sorban biztosítják támogatásukról és szeretetükről a poszt alatt.


KÖVESS MINKET:Liptai Claudia lánya 12 évesen karriert építene az interneten
Édesanyja szerint fontos, hogy lánya segítség nélkül ízlelje meg a sikert.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Liptai Claudia és lánya, Gesztesi Panka a Story magazinnak adtak interjút: a műsorvezető lánya az aerobikozás mellett influenszer-karrierbe kezdett.

"Én találtam ki, hogy komolyabban szeretnék szerepelni az Instagramon. Az aerobikversenyek után egyre többen írtak nekem, ami nagyon jó érzés volt. Aki számít, ott van, és sok példaképet is meg lehet találni" - mondta el a lapnak Gesztesi Panka. A modellkedés is érdekli, tette hozzá. Felnőttként pedig éttermet nyitna.

Édesanyja, Liptai Claudia szerint fontos, hogy lánya segítség nélkül ízlelje meg a sikert.

"Abban a pillanatban, amikor elkezd szerepelni az Instagramon, lesznek olyanok, akik szeretni fogják, de olyanok is, akik megutálják, jóllehet nem is ismerik. Itt csak a produktum számít, valamit le kell tenni az asztalra, ne mondhassa senki, hogy ő Gesztesi Károly felkapaszkodott lánya, vagy Liptai Claudia elkényeztetett gyöngyszeme" - mondta a Story magazinnak.


KÖVESS MINKET:
Curtis drámai vallomása: unalmamban nyúltam a droghoz
Nem haragszik Majkára, csak arra, amit csinált - nyilatkozta a rapper.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Tudja, hogy nehéz út áll előtte, ám belátta hibáit, és kitart - erről beszélt Curtis a Story magazinnak adott interjújában.

A rapper azt mondta: boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mióta rész vett egy hathetes drogelvonón. Elmondása szerint ő már azelőtt is tudta, hogy drogproblémáival valamit kezdenie kell, hogy kirobbant volna a Majka-féle botrány.

Mint azt mi is megírtuk, hatalmas port kavart a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják. Azt, hogy Curtis drogproblémái miatt többé nem dolgoznak együtt, Majoros Péter a Szegedi Ifjúsági Napokon, a színpadon mondta el a közönségnek. Curtis azonban azt mondja, nem haragszik Majkára.

"Nem haragszom rá, csak arra, amit csinált. Nem tartozott másokra, amit a nyilvánosság elé tárt. A legjobb barátom volt" – mondta a Story magazinnak adott interjújában Curtis, aki azt is elárulta, hogy utoljára január 7-én nyúlt droghoz, aztán be is ment az elvonóra.

"Sokszor unalmamban nyúltam a droghoz. Amikor ott van az ember az Arénában, és tizennégyezer torokból éneklik a dalát, és mindenki őt akarja... Majd jön egy hétfő, ülök a szobámban, és nem tudok mit kezdeni magammal. Általában ilyenkor következett az, aminek nem kellett volna... Nem könnyű belátni a saját hibáimat, és megtanulni, hogy a mindennapokban is lehet örömet lelni" - mondta a magazinnak Curtis. Már több mint két hónapja tiszta, és stabilnak érzi magát - mondta a lapnak.


KÖVESS MINKET:
Király Viktor és szerelme már az eljegyzésre készülnek
Ha belenézek a szemébe, a jövőt látom - mondta kedveséről az énekes.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

A Megasztár negyedik szériájának győztese, Király Viktor másfél évvel ezelőtt ismerkedett meg szerelmével, Anitával, és elmondása szerint rengeteg új dolgot megtapasztal párja mellett. Olyannyira, hogy már az eljegyzés gondolatát fontolgatja:

"Anita megfogja a kezemet, és olyan új dolgokat ismertet meg velem, amik eddig kimaradtak az életemből. Ilyen eddig nem fordult elő velem, nagyon élvezem. Csak egy dologra nem vagyok hajlandó még a kedvéért sem: a wellnessezésre.

Viszont egyre biztosabban haladunk az eljegyzés felé; ha belenézek a szemébe, a jövőt látom" – árulta el a HOT! magazinnak az énekes.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x