hirdetés
pompidou-1000x663.jpg

Tudatánál lehet Michael Schumacher – állítja egy kórházi forrás

A Forma 1-es legenda állítólag őssejtkezelésen vesz részt egy párizsi szuperkórházban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.


hirdetés

A hét elején újabb információk jelentek meg Michael Schumacherről, akiről 2013-as síbalesete óta szinte semmit nem tud a nyilvánosság.

Mi is megírtuk, hogy francia lapértesülések szerint a hétszeres Forma-1-es világbajnokot

hétfőn a párizsi Georges Pompidou kórházba szállították, ahol őssejtkezelést kap, amit Philippe Menasche francia sebész végez rajta. Az orvos szakterülete a sérült szívszövetek őssejtkezelés útján történő regenerációja.

A Le Parisien most újabb hírt közölt ezzel kapcsolatban. Azt írják,

kedden Jean Todt, jelenlegi FIA-főnök és korábbi Ferrari-csapatfőnök is meglátogatta egykori kollégáját és barátját, sőt a sportoló fiával, Mick Schumacherrel is találkozott, aki szintén ott tartózkodott.

A lapnak egy kórházi dolgozó állítólag azt mondta, Michael Schumacher tudatánál van. Ám ezt az információt, és magát az őssejtkezelés hírét egyelőre nem erősítette meg sem a család, sem Sabine Kehm, az exversenyző menedzsere és szóvivője sem.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
vasvari-vivien-valas-szakitas-1.png

Vasvári Vivien: „Igen, gazdag vagyok”

Facebook-oldalán az édesanya arról írt, mennyire szereti a kislányát, Arianát és kisfiát, Edwardot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.Vasvári Vivien számára látszólag fontos, hogy minden lehetséges fórumon tudassa, milyen gazdag, és követői talán éppen azért szeretik.

Közösségi oldalán gyakran hatalmas márkajelek jelzik a ruháin, hogy megengedheti magának a drága darabokat és gyakran posztol utazásairól is.

Hogy így van-e, vagy sem, nem tudni, ám annyi biztos, hogy a hírek szerint párjával éppen azon egyezkednek, ki fizesse ezek után közös albérletüket. A napokban derült ki, hogy Fecsóval válnak, annak ellenére, hogy még csak tavaly nyáron volt az esküvőjük.

Vasvári Vivien újra arról beszélt, mennyire gazdagnak érzi magát, ám most nem az anyagiakra utalt, hanem arra, hogy gyerekei aranyozzák be minden egyes napját.

Facebook-oldalán az édesanya arról írt, mennyire szereti a kislányát, Arianát és kisfiát, Edwardot, és pusztán azért, hogy ők vannak neki, gazdagnak érzi magát.

„Igen, gazdag vagyok! Tudjátok, miért? Mert van két egészséges, gyönyörű gyermekem! A szeretetem nem törli ki a hibáitokat majd. Nem tud megóvni attól benneteket, hogy elessetek. Nem tud megvédeni a csalódásoktól és kudarcoktól. De mindig a legjobbat akarom nektek!

És ugyan a legjobb nem mindig a legkönnyebb, én azon leszek, hogy ösztönözzelek és segítselek benneteket! Több ezer formája van a szeretetemnek, de egy biztos: soha nem fog megváltozni" – írta Vasvári Vivien.


KÖVESS MINKET:hirdetés
ivanka-trump-mem.jpg

Szegény Ivanka Trump, még az időjárás is őt szívatja

A méregzöld színű ruhája hirtelen farsangi öltözékké változott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 09.Az Egyesült Államok elnökének lánya, Ivanka Trump sűrűn jelenik meg nyilvános eseményeken, vesz részt fontos találkozókon. A lapokba is sűrűn bekerül, a legtöbbször akarata ellenére. Nemrég azért, mert gratulált Boris Johnsonnak, amiért ő lett a "United Kingston" új kormányfője, majd a G20-csúcstalálkozón keveredett kínos beszélgetésbe.

Most is valami olyasmit történt, amit nem tervezett meg előre: a mindig visszafogottan öltözködő Ivanka újra nevetség tárgyává vált, amikor egy óvatlan pillanatban a ruhája alá kapott a szél. A méregzöld színű ruha hirtelen farsangi öltözékké változott, az idétlen pillanatról pedig fotó is készült.

Többek szerint a Jurassic park egyik jelenete elevenedett meg. Hát, nem könnyű az amerikai elnök tanácsadójának lenni.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kokeny-attila.png

Kökény Attila: Ez L.L. Junior gyásza, hagyni kellene őt gyászolni

Az énekes jó barátja a családnak, a kis Dávidka temetésén is ott volt. A Mokkában nyilatkozott a búcsúztatás után.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 09.Múlt héten, pénteken búcsúztatták L.L. Junior hároméves kisfiát, Dávidkát, aki egy tragikus baleset áldozata lett, halálra gázolta egy autó.

Kökény Attila a család egyik legközelebbi barátja, a Mokkában nyilatkozott a temetés után. Mint mondta: sokáig nem is tértek magukhoz Dávidka halálhírének hallatán, annyira sokkolta őket.

Ő maga is ott volt a temetésen, azonban azóta nem beszélt a családdal. Szerinte ez a rapper gyásza, és hagyni kéne őket gyászolni is. A soha el nem múló fájdalmat a családnak kell rendeznie magában. Az énekes azt is mondta, hogy a szülők elvesztését könnyebben, hamarabb fogadják el az emberek, mint ha a gyermekük hal meg. Juniorhoz hasonlóan ő is a szórakoztatóiparban dolgozik, ezzel kapcsolatban megjegyezte: amikor az édesapja meghalt, másnap muszáj volt fellépésre mennie. Szerinte L.L. Junior sem fogja tudni "kivonni magát a forgalomból", hiszen ő is ezt a szakmát választotta.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
molnar-aniko.jpg

Magára vette Bochkor beszólását Molnár Anikó a nevével haknizó exekről, csípősen válaszolt neki

A rádiós azt fejtegette, mennyire zavarja, ha volt szerelmei még mindig az ő révén akarnak címlapra kerülni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 09.Mi is megírtuk, hogy Bochkor Gábor régi szerelmeinek szólt be a műsorában. Azon akadt ki, hogy szerinte egyesek az ő nevét felhasználva "hakniznak" a médiában. Azt nem mondta el, kiről lehet szó, de hozzátette: ő sosem tenne ilyet.

"Az exekről pedig annyit, hogy totálisan felháborít, és visszatetsző számomra, amikor valaki sok év távlatából is ezzel haknizik a sajtóban, és a nevemmel szeretne címlapra kerülni. Zavar, mert én sosem tennék ilyet, és a legtöbb volt párom sem, akikkel baráti viszonyt ápolok, egyesek azonban még mindig itt tartanak"

- jelentette ki.

Erre a megjegyzésre reagált Molnár Anikó, aki korábban együtt volt Bochkorral. Facebookon kommentálta volt párja véleményét:

"Kedves Gábor! Mint tudod, a bulvár emberei nem kérdeznek, csak írnak. Vagy kérdeznek, de hozzátesznek. Ha azt gondolod, hogy a te neveddel 'haknizom', akkor túlpozícionálod magad egy picit. Te pontosan tudod, hogyan működik ez. Előbb kérdezni kellene, utána felháborodni vagy véleményt alkotni... További minden jót!"

- írta Anikó, aki ezek szerint magára vette a rádiós eszmefuttatását.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x