Trump telefonbeszélgetése után is hisz a Mikulásban a hétéves kislány
Az amerikai elnök korábban azt mondta neki, szerinte ritka dolog, hogy valaki ennyi idősen még Télapó-hívő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 26.Az amerikai újságírók megkeresték azt a kislányt, akivel korábban Donald Trump beszélgetett karácsony előtt. Az elnök azt kérdezte tőle, hogy hány éves, hogy tanul, és hogy hisz-e még a Télapóban. Később pedig azt magyarázta, hogy szerinte ritka dolog, hogy valaki ennyi idősen még Télapó-hívő.

Sokan bírálták ezért az elnököt és azt mondták, hogy elrontotta a hétéves Collman Lloyd karácsonyát.

A kislány ugyanakkor nem teljesen értette, hogy mit szeretett volna tőle Trump, így még mindig hisz a Mikulásban. A telefonhívás után amerikai szokások szerint idén is ugyanúgy készített ki tejet és sütit a Mikulásnak, mint eddig.

A telefonhívásról videót is készítettek a kislány szülei:

Észak-Amerikában karácsonykor működik egy szolgáltatás, amely arról tájékoztatja az érdeklődőket, hogy hol tart éppen a Télapó a légtérben. Az Észak-Amerikai Légvédelmi Parancsnokság szolgálatát sok gyerek is felhívja. Idén is több kicsi próbált így információt szerezni, közülük párat egyenesen a Fehér Házba kapcsoltak, ahol Donald Trump elnök, és felesége, Melania beszélt a gyerekekkel. Így beszélhetett a hétéves kislány is az amerikai elnökkel telefonon.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x