hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Trump telefonbeszélgetése után is hisz a Mikulásban a hétéves kislány
Az amerikai elnök korábban azt mondta neki, szerinte ritka dolog, hogy valaki ennyi idősen még Télapó-hívő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 26.


hirdetés

Az amerikai újságírók megkeresték azt a kislányt, akivel korábban Donald Trump beszélgetett karácsony előtt. Az elnök azt kérdezte tőle, hogy hány éves, hogy tanul, és hogy hisz-e még a Télapóban. Később pedig azt magyarázta, hogy szerinte ritka dolog, hogy valaki ennyi idősen még Télapó-hívő.

Sokan bírálták ezért az elnököt és azt mondták, hogy elrontotta a hétéves Collman Lloyd karácsonyát.

A kislány ugyanakkor nem teljesen értette, hogy mit szeretett volna tőle Trump, így még mindig hisz a Mikulásban. A telefonhívás után amerikai szokások szerint idén is ugyanúgy készített ki tejet és sütit a Mikulásnak, mint eddig.

A telefonhívásról videót is készítettek a kislány szülei:

Észak-Amerikában karácsonykor működik egy szolgáltatás, amely arról tájékoztatja az érdeklődőket, hogy hol tart éppen a Télapó a légtérben. Az Észak-Amerikai Légvédelmi Parancsnokság szolgálatát sok gyerek is felhívja. Idén is több kicsi próbált így információt szerezni, közülük párat egyenesen a Fehér Házba kapcsoltak, ahol Donald Trump elnök, és felesége, Melania beszélt a gyerekekkel. Így beszélhetett a hétéves kislány is az amerikai elnökkel telefonon.


KÖVESS MINKET:

Mi lehetett Kincsem, a legyőzhetetlen csodakanca titka?
Mi történt kedvenc cica-barátjával? Miért nem akart inni az elé tett vízből? Sok érdekesség még a világ leghíresebb és legértékesebb lovairól, köztük Overdose utódairól is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Kincsem nevét mindenki jól ismeri, az 1874-ben született legyőzhetetlen csodakanca sikertörténetéből még filmet is forgattak.

Kincsemről kiderül, honnan az elnevezése, miért érdekes a kis lila virágcsokor, vagy mit kell tudni a díjairól. Miért is különleges, hogy kancaként nyert? Mi volt a szerepe a cicának? Miért nem ivott az elé tett vízből?

A Fókusz Plusz stábja felkutatta világ leghíresebb és legértékesebb lovait, és meglátogatták a sokszoros bajnok, Overdose egyik csikóját is. Aurora érdeklődő, még a madarakat is megnézi. Hamarosan kiderül, milyen a képessége.

VIDEÓ: AZ RTL Fókusz beszámolója

Címlapkép: Illusztráció, forrása: Wikipédia


KÖVESS MINKET:
Csúnyán lebukott az egyik leghíresebb vegán vlogger
Kiderült, hogy már jó ideje nem is vegán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Yovana Mendoza, vagyis Rawvana az egyik legismertebb külföldi vlogger, aki vegánnak vallotta magát és rendszeresen osztott meg tartalmakat az életmóddal kapcsolatban.

Két csatornája is van a YouTube-on, ezek összesen közel két és fél millió feliratkozót számlálnak. A csatornákon rendszeresen mutatott be termékeket, recepteket, amik valószínűleg a pénzkeresésben is fontos tényezők voltak számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?WELCOME TO BALI! Tropical paradise and plant based heaven! I’m drooling over this delicious pitahaya smoothie bowl in @kyndcommunity ! SO GOOD? _ ?Taking a little vacay with my girls @pautips @gastrawnomica ! Bali has been on my bucket list for so long and I’m finally here?!! So excited to see everything that Bali has to offer! I’d love recommendations!! - ?DAY 8 of the 21 Day Raw Vegan Detox & Yoga Challenge! It’s like taking a retreat from the comfort of your home! Give your body what it’s been asking for, let your digestion rest by eating raw living foods! ?DOWNLOAD the program and join us on the challenge➡️Link on my profile⬅️ ————————————- ?BIENVENIDA A BALI! Un paraíso tropical y el cielo de las frutas y verduras! Me sigo saboreando esté bowl de pitahaya delicioso de @kyndcommunity ! Deliiii? _ ?Me vine a tomar una mini vacación con mis amigas @gastrawnomica y @pautips ! Bali ha estado en mi lista de viajes y por fin estoy aquí?Súper emocionada de ver todo lo que Bali tiene para ofrecer! Me encantaría tener sus recomendaciones! - ?DÍA 8 del Reto de 21 Días Crudivegano Detox y Yoga! Escucha a tu cuerpo a lo que te ha estado pidiendo y dale un descanso a tu sistema digestivo comiendo una alimentación basado en plantas??! ?DESCARGA el programa y únete con nosotros al reto➡️Link en mi perfil⬅️

YOVANA MENDOZA AYRES (@rawvana) által megosztott bejegyzés,

A fiatal lány azonban elég kínos szituációba keveredett, ugyanis nemrég kiderült, hogy csak a közösségi oldalakon vegán, egyébként ugyanúgy eszik állati eredetű ételeket, mint sokan mások is a világban.

Rawvana ugyanis egy egzotikus vakáción volt, amikor étkezés közben készült róla egy videó egy másik vlogger által, amin éppen két szép szelet hal virított a tányérján.

A lány is érezte, hogy itt bizony elég kínos dolog történik, mert zavartam próbálta takargatni a tányérját - írja a The Washington Post. Rawvana aztán feltöltött a csatornáira egy beismerő videót, amiben elmondta, hogy valójában egy ideje már tényleg nem is vegán.

Azt is elmondta, miért tért vissza az állati eredetű ételekhez. Kattint a folytatásért:

A cikk folytatódik


KÖVESS MINKET:

Rossi változtat a kezdőcsapaton a horvátok elleni mérkőzésen
A magyar válogatott szövetségi kapitánya három-négy helyen is változtat a szlovákoktól elszenvedett vereség után.
MTI, Címkép: Wikipédia - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Marco Rossi szövetségi kapitány vasárnap a horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen három-négy helyen változtat a kezdőcsapaton ahhoz képest, ahogy csütörtökön a szlovákok vendégeként küldte pályára a magyar labdarúgó-válogatottat.

"A regenerálódás érdekében változtattunk az eredeti programon, így elmaradt a szombat délelőtti edzés, mert a mentális és fizikális feltöltődés miatt szükségesnek ítéltük az extra pihenőt. A legtöbbet az segíthetne a pszichés felkészülésben, ha sikerülne pozitív eredményt elérni"

- mondta az MTI érdeklődésére szombati sajtótájékoztatóján az olasz szakvezető.

A cikk folytatódik


KÖVESS MINKET:

Donald Trump megszólalásából ismét mém lett, amikor az Iszlám Állam legyőzéséről számolt be
Az amerikai elnök a Fehér Ház kertjében tartott sajtótájékoztatót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Donald Trump köszönés helyett a "nem csalás, nem ámítás" fordulattal fogadta az újságírókat, mielőtt elmagyarázta, hogy miként győzték le az Iszlám Államot. Majd előhúzott egy térképet, hogy bemutassa, hogy miként fogyatkoztak meg a szélsőséges iszlám erők, amióta ő hivatalba lépett – írta az Indy100.

„Minden vörös volt a választás éjszakáján, 2016-ban. Minden, ami vörös volt, az ISIS-t jelentette. Amikor átvettem a hivatalt, káosz uralkodott. Most pedig alul látható, hogy ugyanott nincsen vörös”

– mondta az elnök.

A gond ezzel a prezentációval, hogy Trump, nem tanulva a korábbi kifigurázásaiból, ismét egy papírlapot lobogtatott meg a tv-kamerák előtt, amelynek felületét a digitális technikának köszönhetően azonnal át lehet írni vagy rajzolni. Be is indult rögtön a mémgyár, amely gúnyos szövegeket, pikáns rajzokat, sőt, még gyorséttermi étlapot is adott az amerikai elnök kezébe.

A New York Times emlékeztetett arra, hogy Trump egy hónapon belül másodszor jelentette ki, hogy a Washington által támogatott erők teljes egészében felszabadították az iszlám „kalifátust”, amelynek területe átnyúlt a szíriai-iraki határon.

Íme néhány példa:


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x