Trump: Nincs több nukleáris fenyegetés Észak-Koreától, lehet nyugodtan aludni
Az amerikai elnök négy mondatban számolt be a Kim Dzsongunnal való találkozásról.
Fotó: Wikimedia Commons
2018. június 13.

Mint megírtuk, kedden sor került a történelmi jelentőségű amerikai-észak-koreai elnöktalálkozóra, amelyen Donald Trump és Kim Dzsongun egy négy pontba foglalt megállapodást is aláírt.

A szingapúri csúcstalálkozóról nemrég hazaérkező amerikai elnök a Twitteren számolt be arról, hogy mennyire sikeres volt a tárgyalása Észak-Korea vezetőjével.

"Épp most landoltam. Ez egy hosszú út, de mindenki sokkal nagyobb biztonságban érezheti magát most, mint amikor átvettem a hivatalomat. Nincs többé nukleáris fenyegetés Észak-Koreától. A találkozó Kim Dzsongunnal érdekes és nagyon pozitív élmény volt. Észak-Koreának nagy potenciálja van a jövőre nézve" - írta egyik mai bejegyzésében.

Donald J. Trump on Twitter

Just landed - a long trip, but everybody can now feel much safer than the day I took office. There is no longer a Nuclear Threat from North Korea. Meeting with Kim Jong Un was an interesting and very positive experience. North Korea has great potential for the future!

"Mielőtt átvettem a hivatalt, az emberek azt gondolták, hogy háborúba lépünk Észak-Koreával. Obama elnök azt mondta, Észak-Korea a legnagyobb és legveszélyesebb problémánk. Már nem, aludjanak jól ma este" - nyugtatta meg az amerikaiakat Trump.

Donald J. Trump on Twitter

Before taking office people were assuming that we were going to War with North Korea. President Obama said that North Korea was our biggest and most dangerous problem. No longer - sleep well tonight!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!