hirdetés
toth-vera-csaladon-beluli-eroszak.jpg

Tóth Verának is része volt családon belüli erőszakban

'Tudom milyen, amikor az ember 20 percet ül a kocsijában erőt gyűjtve ahhoz, hogy beléphessen a lakásba, mert nem tudja, hogy ott mi vár rá' - fogalmazott videójában az énekesnő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 12.


hirdetés

A családon belüli erőszakról beszél Facebook-oldalára feltöltött videóban Tóth Vera. Az énekeső azzal kezdi, hogy elmondja, a családon belüli erőszak egyre több nőt és gyereket érint.

"Azt gondolom, hogy minden nőnek joga van ahhoz, hogy szabadon élhessen, joga van ahhoz, hogy békében élhessen, joga van ahhoz, hogy megvédhesse gyermekét és, hogy beszélhessen a problémáiról, főleg, hogy ha a családon belüli erőszakról van szó"

- fogalmaz videójában Tóth Vera, aki azt is hozzáteszi, szerint globális változásokra van szükség, ehhez pedig a legfelsőbb ítészeknek kell már cselekedniük.

"Ez nem jobb- vagy baloldali probléma, hanem ez a közös ügyünk"

- mondja az énekesnő, majd hozzáteszi, hogy véleménye szerint, ismert emberként kutyakötelessége kiállni ezekben a dolgokban, már csak a nőtársai miatt is.

hirdetés

"Senkinek nincs joga ahhoz, hogy a belső frusztrációit, a birtoklási vágyát, vagy a pszichopatizmusát azzal nyomatékosítsa a másikon, hogy kézzel vagy szóval veri. Az utóbbiban nekem is volt részem még régebben, hálaistennek nem most, de az elmúlt években többször is és tudom, milyen, amikor az ember 20 percet ül a kocsijában erőt gyűjtve ahhoz, hogy beléphessen a lakásba, hisz nem tudja, hogy ott mi vár rá."

- fogalmaz Tóth Vera.

Az énekesnő a videóban azt is elmondja, hogy szerinte senkinek nincs joga ahhoz, hogy egy másik ember napját a verés bármely formájával megváltoztassa, vagy arcának a szépségét, a gyereke épségét, életét veszélyeztesse.

Tóth Vera videója végén elmondja, hogy történhetne most már valami és valóban történni is fog, ugyanis március 8-án Legyen Nőnap! címmel lesz egy rendezvény a Hősök terén Péterfy-Novák Éva jóvoltából. Az írónő ugyanis szintén érintett a témában, most pedig arra próbálja buzdítani az embereket, hogy minél többen álljanak az ügy mellé.

"Én biztosan mellé állok, és remélem ti is! Legyen minden nap nőnap!"

- zárja videóját Tóth Vera.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
pinetrtibor-ujbaratno-illyesjennifer.jpg

Tökhintóval vitték végig Budapest utcáin Pintér Tibor szerelmét a születésnapján

Ilyés Jenifert Tenya lovasszínházának társulata énekelve várta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 04.


hirdetés

Nemrég ünnepelte születésnapját Pintér Tibor szerelme, Ilyés Jenifer. Tenya pedig nem bízta a véletlenre az ünneplést, meglepetés szülinapot szervezett a párjának. Jenifer igazi hercegnőnek érezhette magát, hiszen egy mesebeli tökhintón vitték végig Budapest utcáin.

Pintér Tibor lovasszínházának társulata pedig közösen elénekelte neki a Boldog születésnapot című dalocskát, miközben Jenifer megérkezett a hintóval. Az egészről videó is készült, így azt is látni, hogy Jenifer egy hatalmas rózsacsokorral kiszáll a hintóból. Tenya párja nagyon megilletődött, egy pillanatra még meg is botlott zavarában.

"Szerelmem meglepi szülinapja"

- írta a videóhoz Pintér Tenya.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
kulcsar-edina-legujabb-terhespocak-1000x661.jpg

Kulcsár Edinát kérdőre vonták a kommentelők, miért vörös hajú és kék szemű a kislánya

Új képeket osztott meg kislányáról, sokan szóvá tették, hogy egyik szülőjére sem hasonlít a gyerek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 05.


hirdetés

Két új fotót osztott meg két és fél hónapos kislányáról Kulcsár Edina, a kommentelők pedig máris akcióba lendültek - írja a 24.hu. A közeli fotókon ugyanis jól látszik, hogy Nina kék szemű és szőke hajú, miközben szülei mindketten barna szeműek és hajúak, sőt, a kislány öccse, a lassan kétéves Medox is a barna szeműek táborát erősíti. Sok kommentelőt nem hagyott nyugodni a téma, és szóvá is tették, miért nem hasonlít a gyerek egyik szülőjére sem. Az egyik kommentelő kérdezett rá arra, hogy volt-e a családban vörös hajú és kék szemű felmenő, ezt a kérdést Kulcsár válaszolta meg: nincs tudomása róla, ez pedig az eziránt fogékonyakban tovább gerjesztette a rejtélyt.

Volt, aki a klasszikus példát felhozva a postás közreműködését sejtette a gyerekvállalásban, ám Kulcsár kiábrándította: nő a postásuk.

A kételkedők mellett sokan védelmükbe vették a kétgyermekes anyukát, mondván, hogy ilyen a genetika, semmi furcsa nincs abban, ha nem egyezik a szülők és a gyerek szemszíne. Arra is felhívták többen a figyelmet, hogy a babáknak egy éves korukig még megváltozhat a szemszíne, és a haja is beszőkülhet. Volt azonban, aki szerint Kulcsár dédnagyanyjára hasonlít a kislány, az egykori szépségkirálynő pedig nagyon örült ennek az összehasonlításnak.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
toth-andi4.jpg

„Insta vs. valóság” - ilyen Tóth Andi, amikor kiöltözve pózol, és amikor otthon lazít

Egy beállított és egy spontán képet posztolt magáról az énekesnő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 04.


hirdetés

Vicces posztot tett közzé Tóth Andi az Instagram-oldalán.

Az énekesnő megmutatta, milyen amikor szépen kiöltözve, kisminkelve fotózzák le, és amikor egy spontán kép készül róla pihenés közben.

"Insta vs. valóság" - írta a posztban.

A valóságot ábrázoló képhez kattints a kép jobb oldalán lévő fehér nyílra.

Insta vs Valóság @sierra_tequila_hu ?‍♀️ #tequila #tequilagirl #latina #hangover

null

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
toth-gabi.jpg

Tündéri fotót posztolt Tóth Gabi éppen ma 7 hónapos babájukról

Hannaróza cuki félmosolyára özönlenek a lájkok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 03.


hirdetés

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor kislánya, Hannaróza büszkén hirdeti egy kis táblácskán, hogy épp ma 7 hónapos.

A már nem is olyan kicsi baba meglehetősen kameraérzékeny, a pénteken posztolt Instagram-fotón még a szeme is huncutul mosolyog.

Nem csoda, hogy fél nap alatt több mint 34 ezer lájkot kapott a kép.

?❤️?⚡️✨

null

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!