hirdetés
tothvera.jpg

Tóth Vera őszintén beszélt arról, mennyi szenvedéssel járt a fogyása

Az énekesnő a beszólogató kommentelők miatt fakadt ki Facebook-oldalán. Talán még soha nem beszélt ennyire nyíltan a nagy átalakulásáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 20.


hirdetés

Tóth Vera az utóbbi időben nagyon lefogyott, teljesen átalakult a teste: 2 év alatt több mint 45 kilótól szabadult meg. Azóta bátrabban öltözködik, és gyakran posztol magáról a tőle megszokottól eltérően kihívóbb képeket is.

Ez néhány kommentelőnek nem tetszik, ezért az énekesnő a minap egy hosszú Facebook-bejegyzésben reagált az őt ért kritikákra. Őszintén elmesélte, milyen volt testileg és lelkileg megélni azt az időszakot, amikor a fogyásért küzdött.

"Soha nem mondtam, hogy ez az eredmény mind kemény diétának és heti 12 edzésnek köszönhető, pedig mondhattam volna, hazudhattam volna és hatalmas babérokat arathattam volna azzal, mennyire erős csaj vagyok. Ez korántsem jelenti azt, hogy nem szenvedtem, hogy nem vállaltam be ennek a műtétnek azt a kockázatát, hogy az erős túlsúly miatt esetleg nem szállok le a műtőasztalról, vagy esetleg szövődmények is jelentkezhetnek. Erős voltam, elhatároztam, hogy változtatok, mert a belgyógyászom szerint is ez volt az egyetlen járható út SZÁMOMRA"

- kezdte az énekesnő.

"Minden perce arany, minden fájdalmat, gyengeséget ájulás közeli állapotot megért, mert más ember lettem, de ugyanaz maradtam. A karrierem azóta szárnyall. Már nem azzal telnek a napjaim, hogy hogy fogyjak le, hanem azzal, hogy éppen milyen dalt írjak, vagy milyen koncertekkel örvendeztessem meg a közönséget."

Vera azt írta, egyszerű nőnek tartja magát, aki büszke arra, hogy sikerült neki lefogyni, és ezzel sokaknak adott erőt a változáshoz. Azt állítja, a "magamutogatós" képeket is azért teszi ki, hogy inspirációt nyerjenek belőle.

"Mert ez vagyok én. Talán soha nem leszek igazán sovány, de így is ok, elfogadtam, attól még nem vagyok hajlandó elbújni, mert a mai társadalom nem képes elfogadni a túlsúlyt. Szeretném hogy tudd, hogy ezt a töltött galamb állapotot is úgy értem el, hogy mások már azt mondták volna az út felénél, hogy: “feladom”!"

- vallotta be.

Az énekesnő a fogyás eléréséig tartó "csúnya részt" sem hagyta szó nélkül. Részletesen elmesélte, hogy a műtét után nem tudott rendesen nyelni, 20 percet kellett várnia evés után, hogy ihasson, hogy milyen volt éhgyomorral színpadra lépni, vagy egy fontos megbeszélés közben kiugrani a mosdóba, hogy megszabaduljon a nagyobb falatoktól, amiket megevett.

"A műtét után hónapokig máshogy reagálsz ízekre, szagokra. Az elején két kanál joghurt is gondot okozott. Ezek lelkileg nagyon megviselik az embert. Az összes étkezési szokásom megváltozott, meg kellett tanulni enni, le merem fogadni, hogy ez az embertársaim nagy részének nem sikerül, mert este hazaérve szabályosan feltépik a hűtőt és a kedvenc sorozatuk megnézése mellett halálra nassolják magukat.

Életmód váltás, türelem, tűrés, lemondás, a rosszullétek kezelése mind nagyon megviselt, de megérte, ezzel nem akarom senki kedvét szegni, hanem arra szeretném ösztönözni, ha ezt válassza, ne adja fel, mert nagyon megéri és fokozatosan jobb lesz, de azt is tudni kell hogy innentől kezdve nagyon oda kell figyelni a vitaminok bevitelére és a folyamatos kontrollra!Most már minden ok, ezek elmúltak, de kőkemény volt, le sem lehet írni, mit éreztem néha" - mesélte Vera.

Végül azt is leírta, hogy magabiztosabb és erősebb lett a több mint 40 kiló mínusz után, azóta pedig még jobban ragyog a színpadon.

A "pálcát törőknek" pedig azt üzeni:

"Aki gyűlölni akar, úgy is fog, de azért előtte gondolja át, miért?"

Tóth Vera

A kommentelőknek: Csak egy pár gondolat arról, mi, miért történik és mert tudjátok, hogy őszinte vagyok. A következő gondolatsor semmiképpen nem önfitogtatás, vagy önigazolás, egyszerűen csak...


KÖVESS MINKET:


Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
csobot-adel-rudtanc-nyero-paros-1000x674.jpg

Csobot Adél szexi rúdtánca láttán tátva maradt Istenes Bencéék szája a Nyerő Párosban

Az énekesnő dögös tűzoltólányként lépett színpadra, még vizet is locsolt az őt nagy szemekkel bámuló közönségre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 29.A férfiaknak kedvezett a Nyerő Páros hétfő esti adása, amelyben a párok hölgy tagjainak kellett kicsípni magukat és szexi rúdtáncot lejteniük előttük.

Mindenki igyekezett emlékezetes műsort csinálni, például Fésűs Nelly elképesztően profi gyakorlatokat mutatott be a rúdon, míg Sárközy Ákos felesége, Éva humorral fűszerezte vetkőzős számát.

A versenyt viszont Csobot Adél nyerte, aki a feladat hallatán először még zavarba jött, a színpadra lépve azonban egy igazi szexi dívaként táncolt a férfiak előtt.

Dögös tűzoltó szerelésében mutatott mozgása mellett azzal is meglepetést okozott, hogy egy szódával lespriccelte párját, Istenes Bencét és társait.

A kamera többször is mutatta a fiúk arcát, akik láthatóan ledöbbentek Adél szexi táncán. Végül az ő produkcióját értékelték a legjobbra (igaz, voltak akik taktikából pontoztak), így egyedül a Csobot Adél-Istenes Bence páros nyerte meg a korábban feltett pénzösszeget, a többiek hoppon maradtak.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
Képernyőfotó-2019-10-30-7.35.47.png

„Ez gyengeség, gyávaság, aljasság” – Vajtó Lajos bepöccent Istenes Bencére a Nyerő Párosban

Csobot Adél párja taktikai döntésével kihúzta a gyufát Fésűs Nelly férjénél.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 30.Amint arról korábban beszámoltunk, a Nyerő Páros hétfő esti adása a férfi játékosok és nézők tetszését minden bizonnyal elnyerte, ugyanis a párok hölgy tagjai szexi rúdtáncot lejtettek.

A két legemlékezetesebb produkciót talán Fésűs Nelly és Csobot Adél adta.

Vajtó Lajos párja Jennifer Lopez új filmjét, a Wall Street pillangóit idézte meg profi mozdulataival és sokak szerit ellopta a show-t.

Az eleinte szégyenlős Csobot Adél pedig dögös tűzoltóként bizonyított és még szódát is locsolt.

A versenyt végül Adél nyerte a fiúk szavazatai alapján, Vajtó Lajos viszont a szívére vette a végeredményt, mivel Istenes Bence bevallottan taktikázott a döntésénél.

A műsorvezető az alapján állította fel a sorrendet, hogy ki mennyi pénzt rakott fel a körre, ezért végül Fésűs Nelly-t tette az utolsó helyre.

Ezzel Nelly-ék párosa 200 ezret veszített.

Vajtó Lajos aljasságnak és gyengeségnek nevezte a húzást és úgy döntött, hogy szóba sem áll Istenes Bencével.

"Szövetségi rendszer nélkül ezt nem lehet megcsinálni, én pedig nem akarok ilyen emberekkel szövetkezni"

- magyarázta párjának.

"Ez nem taktika. Ez gyengeség, gyávaság, aljasság! Ennek semmi köze a taktikához. Én most nem lennék a Bence helyében. Egy 48 éves, kétgyerekes anyukával szemben ilyen aljasnak lenni..., ez nagyon durva. Mindezt úgy, hogy az elmúlt napokban soha semmivel be nem csaptuk őket. Legyen boldog, nyerjen, és szégyellje magát!"

- mondta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
71038187_385402062363407_335302917040696916_n.jpg

Elhunyt nagymamájuktól kaptak szülinapi ajándékot Béres Alexandra lányai

Tudta, hogy nem lehet ott a lányok születésnapjain, de még küldött nekik ajándékot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 30.Béres Alexandra szeptember végén közösségi oldalain tette közzé a tragikus esemény hírét, miszerint édesanyja elhunyt.

A 43 éves fitneszedző két lánya is nagyon közel állt Magdolnához, ezért egyszerre volt számukra szívfájdító és megható az a meglepetés, hogy a nagymama előre gondolt unokái születésnapjaira.

Panna és Flóra másfél hét eltéréssel ünnepeltek, egyikük tíz, másikuk ötéves lett és mindegyikük kapott egy-egy szülinapi zsúrt is.

A társasjáték, tolltartó, puzzle és esti kocsikázás mellett a legkülönlegesebb ajándék azonban a nagyié lett.

"Nehéz erről beszélni, hogy anyu egy hónapja örökre elaludt... Csodás anya és nagymama volt. Már tudta, hogy nem lehet ott a lányok születésnapján, de még küldött nekik ajándékot. Talán ezeket volt a legnehezebb átadni. Nehéz ez mindannyiunknak, de nem akarok keseregni, hiszen anyu sem szeretné, ha ezt tenném. A lányaim mosolya mindig segít és mindig jobb kedvre derít"

- mesélte Alexandra a Blikk hasábjain.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
vajna-timea-elkoltozik.jpg

Vajna Tímea már javában csomagol, januárban végleg otthagyja a budai luxusvillát

Andy Vajna özvegye már novemberben Amerikába költözik, év elején csak egy rövid látogatásra jön vissza Magyarországra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 29.A Blikk azt írja, Vajna Tímea januárban végleg elhagyja a budai luxusvillát, ahol néhai férjével, Andy Vajnával élt 2013 óta.

Korábban mi is megírtuk, hogy az özvegy már a karácsonyt is Los Angelesben tölti. Meg akarja szerezni ugyanis az amerikai állampolgárságot, ehhez pedig az kell többek között, hogy egy évig folyamatosan ott tartózkodjon. Tímea novemberben már utazik, csak jövő év elején tér vissza átmenetileg a kétszintes, kétezer négyzetméteres villába.

Az épületet korábban bérelték, az özvegy most már nem akar szerződést hosszabbítani, bár bevallotta: hiányozni fog neki a hely, ahol élete legmeghatározóbb éveit töltötte.

"Az ünnepeket Amerikában töltöm egyedül, és már most rettegek tőle, ráadásul az állampolgárság megszerzése miatt egy évig nem is jöhetek majd vissza Magyarországra. Szerencsére Los Angelesben sem leszek teljesen egyedül, mert ott vannak Andy barátai, akikkel én is jóban vagyok, így ha kérdésem van vagy tanácsra szorulok, lesz kihez fordulnom"

– nyilatkozta a lapnak.

Azt is mondta, hogy Amerikában egyelőre nincs saját lakása, de bízik benne, hogy egy éven belül már nem csak átmeneti lesz a lakhatása a tengerentúlon.

Kinti terveiről azt mondta: szeretné az amerikaiakkal is megismertetni a fánkjait, Los Angelesben is nyitna egy fánkozót. Emellett azon dolgozik, hogy tető alá hozzák a Puskás-filmet, amit Andy Vajna álmodott meg a halála előtt. Szeretne az ingatlanbizniszbe is beszállni, folytatná a színi iskolát és különböző alapítványoknak segítene.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!