Tóth Vera elárulta, miért költözött el húgától
Vera és Tóth Gabi mindeddig testvéri idillben éltek, ám most eljött az idő, hogy külön váljanak útjaik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 06.


"Nem fér meg két dudás egy csárdában?"- gondolhatnánk, hiszen mind a két énekesnő meglehetősen erős személyiség. Ám erről szó sem volt, csupán "Így hozta az élet." Az idősebbik nővér a Story magazinnak adott interjújában mesélt a különköltözés okáról.

"Gabival egy házban, de külön lakásban laktunk, mégis sok volt a közös helyiség. Ezért határoztunk úgy, hogy különköltözünk. Amióta szerelmes, kicsit zavaró volt egymás nyakán éni."

- fejtette ki az énekesnő, aki egy erdőszéli házban talált új otthonra a budai aglomerációban. Testvére, Tóth Gabi Krausz Gáborral él boldog párkapcsolatban. Vera számára ugyanakkor nem volt nehéz ez a döntés:

"Az utolsó albérletemet nem volt nehéz feladni, de persze, volt már olyan lakás, amelyhez jobban ragaszkodtam. Mégis az gondolom, az otthonunk melegét mi alakítjuk, nem az adott enteriőr. Nekem a költözés arról szól, hogy tudatosítsam magamban: bárhol jól kell érezni magam. Szeretek továbbmenni, változásokat megélni. A változás a fejlődés jele" - vallotta.

Egyébként úgy gondolja, ahogy idősebb lesz, egyre inkább változik, talán ezért is érzi már szükségét egy saját fészeknek: "Egy ismerősöm megjegyezte, hogy mostanában már nem nevetek annyit... Pedig nem vagyok szomorú, csak másképp örülök" - fogalmazott az énekesnő.

Forrás: life.hu


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x