hirdetés
„Tönkretette” hüvelyét a nő, mert naponta hatszor használta a vibrátorát
Vagyis 42-szer egy héten. Elmondjuk, mit tanácsolt az orvos.
The Sun - szmo.hu
2019. május 24.


hirdetés

Nadia Bokody egy átlagos, ausztrál feleség volt. Sydney-ben él, és nemrég vált el férjétől, akivel hat évig voltak házasok, de az utóbbi években a szex olyan ritka volt náluk, mint a fehér holló. Nadia úgy próbálta feldolgozni a válását, megnövelni önbizalmát, és egyúttal felpörgetni a szexuális életét, hogy teljes erővel belevetette magát a randizgatásba, az egyéjszakás kalandokba, és tapasztalatairól Youtube-csatonáján, illetve Instagramján részletesen be is számol. Ő az a nő, aki nyíltan írt arról, hogy szexfüggő volt, állítása szerint

naponta 6-7-szer is csinálta volna, jelenlegi párja viszont csak minden másnap mutatott erre hajlandóságot és kezdetben nagyon rosszul esett neki, amikor a férfi visszautasította őt a hálószobában.

„A nőket mindig azzal a történettel etetik, hogy a férfiak állandóan szexet akarnak, hogy a férfiak szexuális ragadozók, és el is hittem ezt. Aztán amikor találkoztam egy fickóval, aki azt mondta: „Nem, eleget szexeltünk, fáradt vagyok 16 órai munka után”, rögtön azt gondoltam, hogy valami nem stimmel velem" - írta egy cikkében.

És ő az a nő, aki szerint már 11 éves kortól kezdve tanítani kellene a gyerekeknek a maszturbálást az iskolában. Szerinte „ijesztően alkalmatlan” a mai, erősen szexualizált kulturális környezetben élő gyerekek felvilágosítása, pedig már a kamaszkor elején el kellene kezdeni megismertetni őket az önkielégítéssel.

"A maszturbálás egyik fiatal legbiztonságosabb, legegészségesebb tevékenysége, amit hálószobájának magánszférájában végezhet. És mi még mindig szégyelljük, és kerüljük róla a vitát, holott általa elkerülhető számos szexuális trauma és nemi úton terjedő betegség”.

Nos, talán mégsem a legbiztonságosabb tevékenység... Ezt igazolja legalábbis a saját példája, amiről nemrég számolt be. Neki ugyanis nagyon is megártott a túl sok önkielégítés egy szexuális segédeszközzel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:





hirdetés
Kiakadt a csapvizet rendelő vendégekre, óriási botrányt kavart a bártulajdonos
'Tönkreteszitek az üzletemet' - írta a Twitteren egy felháborodott posztban. Kapott hideget-meleget, mutatjuk, miket.
Daily Mail. Fotó: Google Street View - szmo.hu
2019. május 27.



Sam Espensen, a Bristol Spirit bár tulajdonosa alaposan besokallt a csapvizet rendelő vendégektől. Írt egy Twitter posztot, amelyben meglehetősen lendületes stílusban - vagyis jól érezhetően szemrehányóan - kiosztotta azokat, akik az ételük mellé nem rendelnek drága italokat vagy üdítőket.

"Kérlek, ezt hagyjátok abba. Ez a hozzáállás TÉNYLEG nagyon rossz hatással van az üzletünkre. 26 asztalunk van, és előfordul, hogy egy este 14-nél csapvizet rendelnek a vendégek. Ha csak ételt rendeltek, és mellé csak ingyen vizet kértek, az nekünk nem éri meg. Főleg a melegebb, nyári hónapokban. Nem étterem vagyunk, hanem bár, van persze menünk, meg finom rágcsálnivalóink, egytálételeink az italok mellé, de nem ez a fő profilunk.

Nagyon sokba kerül a bár bérleti díja, az alkalmazottak tisztességes kifizetése. Ha élvezni akarjátok a bárunk kellemes, régi időket idéző atmoszféráját, a berendezést, a dekorációt, akkor legyetek szívesek rendelni a rengeteg féle italunkból - vannak alkoholmentesek is bőven -, mert ezt a csodálatos helyet csak így tudjuk jövedelmezően fenntartani" - írta a bártulajdonosnő.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:



hirdetés
20 méter hosszú szendvicset rendelt, majd kiborult a nagymama, mert egy órát kellett várni rá
Az értékelést egy Twitter-felhasználó találta meg, aki csak annyit fűzött hozzá, hogy szerinte minden vendéglátásban dolgozónak meg kellene engedni, hogy évi egyszer jól elverhessen egy vendéget.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 27.



A gyorsétterem nevéhez hűen azonnal elkészít bármit - gondolhatta a nagymama, aki alaposan kiakadt, amikor 20 méteres szendvicse nem lett kész azonnal, írja a Mirror.

A nő az utolsó pillanatban egy gyorsétteremből rendelt ételt egy családi összejövetelre - azonban a gigantikus, húsz méter hosszú rendelésre egy órát kellett várnia, ráadásul a személyzet sem örült, hogy elkészítheti az óriás ételt.

A nagymama interneten, értékelésében fakadt ki az üzletre:

"Utolsó pillanatban kitalált megoldásként a nővéremmel a Subwaybe mentünk, hogy 63 lábnyi szendvicset rendeljünk az unokám konfirmálási bulijára, de több, mint egy órát kellett várnunk a szendvicsekre! Ráadásul a kiszolgáló hölgy bosszúsnak tűnt a rendelésünk miatt"

- írta a Trip Advisorra egy egycsillagos értékelés mellé.

Arra nem tért ki, hogyan is érhette váratlanul és "az utolsó pillanatban" a családi konfirmálási buli.

Az értékelést egy Twitter-felhasználó találta meg, aki csak annyit fűzött hozzá, hogy szerinte minden vendéglátásban dolgozónak meg kellene engedni, hogy évi egyszer jól elverhessen egy vendéget.


KÖVESS MINKET:




hirdetés
Pálcákkal akarta „elköttetni” a kutyái hangszálait, mert idegesítette az ugatásuk
Az amerikai nőt egy életre eltiltották az állattartásról, a két huskey-t elvették tőle, őt próbaidőre bocsátották. A felbérelt állatorvos börtönt kapott.
Mirror. Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. május 27.



A 47 éves, Pennsylvania államban élő nő, Anne Beiler lefizetett egy állatorvost, Denise Fellinget, hogy preparált pálcákat nyomjon le két huskey kutyája torkán, elnyomva ezzel a hangszálaikat.

Állítólag a kutyák "az idegeire mentek az ugatásukkal." A nő több állatot is tartott a farmján, és állítólag nem ez volt az első, hogy ilyen kegyetlen módon próbálta elhallgattatni a kutyáit: a vád szerint már két dobermann-keverékével is megtette ezt korábban, azt nem tudni, milyen eljárással.

A szomszédok már régóta gyanakodtak, hogy a nő háza táján valami nincs rendben, ezért jelentették a hatóságoknál, hogy az ott élő kutyák veszélyben lehetnek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:




hirdetés
Majdnem meztelen fotót posztolt egy dögös férfimodell – de jóval többet mutatott, mint kellett volna
A közösségi média népe azt találgatja, hogy az a hm... férfias testrész igazi árnyék vagy Photoshop. Szerintetek?
Mirror - szmo.hu
2019. május 27.



Nick Youngquest férfimodell, többek között a Paco Rabbane és a Calvin Klein egyik arca önmagában sem mindennapi látványosság. Így néz ki, amikor ruhában van:

The Americas #InvictusAqua tour is heading to South America! Thank you to everyone that was able to be at our events in Los Angeles, New York and Miami, but most of all for your amazing work and continuous support of #InvictusPacoRabanne! Next stop....Santiago, Chile ?????? @pacorabanneparfums

7,779 Likes, 111 Comments - Nick Youngquest (@nickyoungquest) on Instagram: "The Americas #InvictusAqua tour is heading to South America! Thank you to everyone that was able to..."

Nem csoda, ha a modell félmeztelen fotóiért is élnek-halnak a rajongók - az Instagramon 90 ezer követő várja, mit posztol legközelebb Nick.

Tény, hogy most alaposan megörvendeztette őket: kirakott egy teljesen meztelen fotót, amelyen állítása szerint épp a portugál tengerparton áll, egy turisztikai együttműködési projekt reklámarcaként (vagyis inkább testeként). A fotóban persze nem ez az izgalmas. Van ugyanis rajta egy "bibi".

A fotóért kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:






Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x