hirdetés
demimoore_ashtonkutcher-1000x664.jpg

Többször is hármas szexre kényszerítette Demi Moore-t Ashton Kutcher

Az 56 éves színésznő hamarosan megjelenő könyvében teregeti ki a házasságuk titkait.
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2019. szeptember 20.


hirdetés

Demi Moore és Ashton Kutcher még 2003-ban jött össze, két évvel később megházasodtak, de csak hat évig maradtak együtt. A Mirror megtudta, hogy a színésznő szeptember 24-én megjelenő életrajzi könyvéből az is kiderül, hogy miért.

Az Inside Outban (magyarul Kifordítva) hosszasan taglalja az 56 éves színésznő, hogy a Kutcherrel kötött házassága nem a kettejük között lévő 15 év korkülönbségre ment rá. A nála jóval fiatalabb színész többször is megcsalta feleségét, de arra is volt példa, hogy hármas szexre vette rá. Utóbbi kétszer is előfordult, és Demi Moore mindkét esetben nagyon megbánta az édeshármast. Könyvében azt is bevallja, hogy miért ment bele ezekbe a helyzetekbe: bizonyítani akarta fiatal férjnek, hogy mennyire laza és jófej.

A könyvben kitér arra is a színésznő, hogy kikkel csalta meg Ashton Kutcher. Az egyik nő az akkor mindössze 21 éves Brittney Jones volt, akivel Kutcher egy bowlingpályán találkozott, ahol éppen Demi Moore egyik lányának születésnapját ünnepelték. Brittney később remek szeretőnek jellemzte a férfit egy bulvárlapban. A másik megcsalás Sara Leallal történt, akivel korábban hármasban is szexeltek.

Moore nemcsak erről ír a könyvben, hanem arról is, hogy korábban teherbe esett Kutchertől, de sajnos hat hónapos korában elvesztették a babát.

Demi Moore és Ashton Kutcher 2011-ben mentek szét, a válást két évvel később mondták ki. A színész azóta feleségül vette Mila Kunist, és két közös gyerekük is lett már.


KÖVESS MINKET:




Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
nacsa.png

Másfél évig bírták: válik Nacsa Olivér és 13 évvel fiatalabb felesége

Nacsa Olivér és egykori szerelme, Barbi válnak, de emberileg továbbra is közel maradnak egymáshoz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.



Mindössze másfél év házasság után Barbi, Nacsa Olivér felesége Facebook-oldalán jelentette be, hogy válnak, ezzel elébe menve minden találgatásnak, és pletykának.

"Kedves barátaink, ismerőseink!

Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel.

Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.

Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbensőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni

Barbi és Olivér".

A pár találkozása, ahogy válása is bombaként robbant a köztudatba. Annak idején Nacsa Olivér boldogan mesélte, hogy másfél év egyedüllét után a nála 13 évvel fiatalabb Somossy Barbi oldalán találta meg a boldogságát, aki az M5 csatorna riportereként dolgozik. Egy ideig együtt is vezették a kulturális híradót az említett csatornán. Esküvőjükről is áradozva meséltek tavaly.


KÖVESS MINKET:




Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
lovei.jpg

Ők jutottak a Love Island döntőjébe

Péntek este eldőlt, melyik négy pár marad a villában a végső játékra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.



Péntek este távozott a luxus villából két páros, és az előző nap beköltöztetett kiskutyák is. Ezzel összeállt a döntősök névsora. Négy pár maradt játékban:

Andi és Rajmi, Zsófi és Tícián, Helga és Tibi továbbá Karola és Erik.

Az interjúban nagy szerénységgel mindenki azt nyilatkozta, hogy nekik az a legnagyobb boldogság, hogy megtalálták az igaz szerelmet. Biztosak lehetünk benne, az se lesz szomorú, aki vasárnap a társa mellé megnyeri a fődíjat, és mindkettőt hazaviheti.


KÖVESS MINKET:




Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
ronaldo-1.jpg

Utolérheti Puskást C. Ronaldo: a 700. gólját is belőtte

Plusz még két rekordot is beállított az ötszörös aranylabdás portugál sztár.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.



Cristiano Ronaldo egy rekordot megdöntött, kettőt pedig beállított kedden a labdarúgó Bajnokok Ligájában - írta az MTI.

Az ötszörös aranylabdás portugál sztár azzal, hogy csapatával, a Juventussal 3-0-ra legyőzte a Bayer Leverkusent, már rekordot jelentő

102 győzelemnél jár a legrangosabb európai kupasorozatban.

A korábbi csúcsot a spanyol kapus Iker Casillas tartotta 101 sikerrel.

A 34 éves támadó két másik rekordot is beállított:

keddi találatával már a 33. különböző csapat ellen szerzett gólt,

ezzel a spanyol Raúllal holtversenyben vezeti a vonatkozó rangsort. A portugál játékos mindemellett

sorozatban 14. BL-idényében volt eredményes,

erre előtte csak Raúl és Lionel Messi volt képes.

A Juventus két forduló után négy ponttal - jobb gólkülönbségének köszönhetően - vezeti a D csoportot.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:




Címlapról ajánljuk
x


hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.




KÖVESS MINKET:




Címlapról ajánljuk
x




Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!