hirdetés
eskuvo-menyasszony-koszoruslanyok-pixa.jpg

Több százezret követelt a menyasszony a saját barátnőitől az esküvői költségekre

Szerinte a koszorúslányai megtisztelve érezhetik magukat, amiért részt vehetnek élete legfontosabb napján, amit honorálniuk kell azzal, hogy fizetik a luxuslánybúcsú és az öltözékük költségeit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 20.


hirdetés

Sokak számára igencsak felháborító történetről számolt be egy nő a Reddit közösségi oldal Menyasszörny nevű fórumán. Elmesélte, hogy az egyik barátnője nemsokára férjhez megy, de már az esküvő előtt kiborította a barátnőit azzal, hogy pénzt kért tőlük a meghívásért cserébe.

A menyasszony a nyoszolyólányától és a koszorúslányaitól is több mint 2000 fontot, azaz több mint 800 ezer forintot követelt, mintegy díjként felszámítva mindenért, amiben a nagy naphoz kapcsolódva részesülhetnek. Ebbe az összegbe beletartozik a 316 fontos (114 ezer forint) koszorúslányruha, a 198 fontos (71 ezer forint) haj- és sminkkészítés és a 900 fontos (325 ezer forint) részvételi díj a lánybúcsúra. Amikor a barátnők számonkérték a leendő feleséget, lehurrogta őket azzal, hogy "EZ AZ Ő NAPJA".

A nő beszámolója szerint egyébként már maga az eljegyzési parti sem volt mindennapi, ugyanis ott választották ki azokat a "szerencséseket", akik meghívást kaphatnak az esküvőre.

A kiválasztott koszorúslányok egy-egy névre szóló bort kaptak, amiért csoda, hogy nem kellett fizetniük, mert minden másért utólag elkérte a pénzt a menyasszony.

Aki amúgy két lánybúcsút is tartott. Az egyik arról szólt, hogy a koszorúslányoknak el kellett menniük vele esküvői ruhát keresni, majd ha ez megvolt, még cipőt és ékszereket is kellett találniuk. Csak azután jöhettek a koszorúslányok shoppingolása, hogy az ifjú arának már mindent beszereztek. Kötelező volt profi fodrászhoz és sminkeshez menniük, és persze a ruhán és a kiegészítőkön sem spórolhattak.

Miután több száz fontot fizettek csak az esküvőn viselendő öltözékükre, jöhetett az egy hétig tartó igazi lánybúcsú.

A menyasszony egy luxusházat foglalt le magának és barátnőinek az Egyesült Államokbeli Napa Valley-ban, amely leginkább a borvidékéről ismert. Miután a lánybúcsús csapat három napig limuzinnal járt borkóstolókra, a menyasszony legjobb barátnője hangosan kiakadt, mert már sokallta azt a pénzt, amit az esküvőre költöttek. Erre egy hangos üvöltés volt a válasz:

"Ez az ÉN NAPOM, és ÉN vagyok az EGYETLEN, aki számít."

Pár órával később pedig már repült is a legjobb barátnő - nemcsak a lánybúcsús utazásról, de az esküvőről is. Sőt, a dühös menyasszony kijelentette, hogy soha többet nem akarja látni a nőt. Ekkor egy másik koszorúslány is úgy döntött, hogy neki is elege van ebből és saját maga hagyta ott a bulit.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
titanic.jpg

A Titanic roncsa szép lassan megadja magát az idő és az óceán vasfogának

Az ikonikus hajó maradványai az erős áramlatok, a sós víz és a fémevő baktériumok miatt roncsolódnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 23.Nincs még egy olyan legendás hajóroncs, mint az 1912. április 14-én jéghegynek ütközött és elsüllyedt Titanic.

A drámai történésekről 11 Oscar-díjat bezsebelő film és nem egy dokumentumfilm is született, illetve számtalan akció indult a részletek feltérképezésére és a roncs vizsgálatára.

Nemrég egy nemzetközi kutatócsoport 15 év után újabb merüléseket hajtott végre a 3800 méteres mélységben fekvő Titanicnál – számolt be a BBC.

A mélytengeri kutatást Victor Vescovo vezette, a tagjai között volt Parks Stephenson Titanic-szakértő, Rob McCallum expedícióvezető, valamint a Triton Submarines technikai csoportja.

Az augusztus elején indult expedíció során nagyfelbontású képeket is készítettek.

Kiderült továbbá, hogy a hajó bizonyos részei jó állapotnak örvendenek ugyan, de összességében egyre inkább leamortizálódik a roncs.

Ez leginkább a tiszti körlet jobb oldalán figyelhető meg és Parks Stephenson szakértő szerint az orr társalgójának teteje lesz a következő elem, ami elveszhet.

A Titanic-szakértők egyik kedvenc szeglete a kapitány kádja volt, ezért sokkoló hír volt számukra is, hogy az már a múlté.

"A Titanic lényegében visszatér a természetbe"

- fogalmazta meg Stephenson.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
pilota-repülőszerencsetlenseg-szelfivideo.png

Végig szelfi-videózta saját megmentését a pilóta, aki gépével belezuhant a Csendes-óceánba

A 34 éves David Lesh és utasa, egy fiatal nő szerencsére jól vannak. De tény, hogy neki köszönhetjük a történelem legdokumentáltabb légi balesetét.
Independent - szmo.hu
2019. augusztus 23.Érdekes módon tett szert világhírnévre egy 34 éves amerikai férfi, David Lesh, aki egyik barátjával, egy Kayla nevű lánnyal repült épp kétszemélyes kis gépén San Fransisco közelében, a Half Moon Bay fölött.

Mint később kiderült, egy másik barátjuk is felszállt a saját gépével. A cél az volt, hogy egymást fotózzák a levegőben.

Davidék gépe azonban valamitől meghibásodott - annak ellenére, hogy állítása szerint mindössze pár hete vette -, és szinte pillanatok alatt belezuhant az óceánba.

A zuhanást még a másik gépet vezető barát rögzítette, az alatta lévő videót viszont már a vízben lubickoló pilóta, akinek kutya baja nem lett, viszont rögtön előkapta a telefonját, és szelfi-videózni kezdett.

A videón látszik, ahogy Kaylával kissé megilletődve, de azért kuncogva lubickolnak a vízben, a férfi pedig azt mondja: "Hát sajnos az van, hogy beleestünk a kib...ott Csendes-óceánba, ami marha hideg."

A mentésről készült többi szelfi-videóért kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
szorf-nagypapa.jpg

Szörflegendaként tartják számon a magyar nagypapát Ausztráliában

Ferenczy Tibor közel van a 80-hoz, de még mindig az extrém sport szerelmese ausztrál feleségével együtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 23.A windsurfing koronázatlan királya, Ferenczy Tibor, aki annak ellenére, hogy már közel van a 80-hoz még mindig az extrém sport szerelmese ausztrál feleségével együtt! A házaspár legalább 20 évet letagadhat, vajon mi lehet a titkuk - erre keresett választ a Fókusz.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
puma.jpg

Nyolcéves fiú sérült meg súlyosan az idei harmadik pumatámadásban Amerikában

A gyereket súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban szállították kórházba Colorado államban.
MTI - szmo.hu
2019. augusztus 23.Nyolcéves fiú sérült meg súlyosan az idei harmadik pumatámadásban az amerikai Colorado államban, a sűrűsödő incidensek miatt a hatóságok megöltek két ragadozót.

A gyermek a házuk udvarán játszott, és a fején sérült meg, amikor a nagymacska rátámadt Bailey településen, Denvertől 56 kilométerre délnyugatra.

A már a fiún fekvő állatot a házból kisiető apja kergette el, minden valószínűség szerint megmentve ezzel gyereke életét.

Vadvédelmi szakértők szerint az állat lehetséges zsákmányként tekinthetett a kiáltozó, menekülő fiúra.

A gyereket súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban szállították kórházba.

Lapozz a továbbiakért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x