hirdetés
eskuvo-menyasszony-koszoruslanyok-pixa.jpg

Több százezret követelt a menyasszony a saját barátnőitől az esküvői költségekre

Szerinte a koszorúslányai megtisztelve érezhetik magukat, amiért részt vehetnek élete legfontosabb napján, amit honorálniuk kell azzal, hogy fizetik a luxuslánybúcsú és az öltözékük költségeit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 20.


hirdetés

Sokak számára igencsak felháborító történetről számolt be egy nő a Reddit közösségi oldal Menyasszörny nevű fórumán. Elmesélte, hogy az egyik barátnője nemsokára férjhez megy, de már az esküvő előtt kiborította a barátnőit azzal, hogy pénzt kért tőlük a meghívásért cserébe.

A menyasszony a nyoszolyólányától és a koszorúslányaitól is több mint 2000 fontot, azaz több mint 800 ezer forintot követelt, mintegy díjként felszámítva mindenért, amiben a nagy naphoz kapcsolódva részesülhetnek. Ebbe az összegbe beletartozik a 316 fontos (114 ezer forint) koszorúslányruha, a 198 fontos (71 ezer forint) haj- és sminkkészítés és a 900 fontos (325 ezer forint) részvételi díj a lánybúcsúra. Amikor a barátnők számonkérték a leendő feleséget, lehurrogta őket azzal, hogy "EZ AZ Ő NAPJA".

A nő beszámolója szerint egyébként már maga az eljegyzési parti sem volt mindennapi, ugyanis ott választották ki azokat a "szerencséseket", akik meghívást kaphatnak az esküvőre.

A kiválasztott koszorúslányok egy-egy névre szóló bort kaptak, amiért csoda, hogy nem kellett fizetniük, mert minden másért utólag elkérte a pénzt a menyasszony.

Aki amúgy két lánybúcsút is tartott. Az egyik arról szólt, hogy a koszorúslányoknak el kellett menniük vele esküvői ruhát keresni, majd ha ez megvolt, még cipőt és ékszereket is kellett találniuk. Csak azután jöhettek a koszorúslányok shoppingolása, hogy az ifjú arának már mindent beszereztek. Kötelező volt profi fodrászhoz és sminkeshez menniük, és persze a ruhán és a kiegészítőkön sem spórolhattak.

Miután több száz fontot fizettek csak az esküvőn viselendő öltözékükre, jöhetett az egy hétig tartó igazi lánybúcsú.

A menyasszony egy luxusházat foglalt le magának és barátnőinek az Egyesült Államokbeli Napa Valley-ban, amely leginkább a borvidékéről ismert. Miután a lánybúcsús csapat három napig limuzinnal járt borkóstolókra, a menyasszony legjobb barátnője hangosan kiakadt, mert már sokallta azt a pénzt, amit az esküvőre költöttek. Erre egy hangos üvöltés volt a válasz:

"Ez az ÉN NAPOM, és ÉN vagyok az EGYETLEN, aki számít."

Pár órával később pedig már repült is a legjobb barátnő - nemcsak a lánybúcsús utazásról, de az esküvőről is. Sőt, a dühös menyasszony kijelentette, hogy soha többet nem akarja látni a nőt. Ekkor egy másik koszorúslány is úgy döntött, hogy neki is elege van ebből és saját maga hagyta ott a bulit.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
jeff-foto.jpg

Amikor poénból kiposztolod apádat a Twitterre, és egyszer csak 168 ezer lájk van alatta

Pedig csak annyi volt az egész, hogy az 56 éves apuka randira készült épp, és nem tudta eldönteni, melyik inget vegye fel. Aztán minden megváltozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Carli, aki 19 éves, és Texasban él, bő egy hete gondolt egyet, és posztolt a Twitterre néhány fotót. A képeken az édesapja, Jeff látható, aki különféle ingekben pózol a kamera előtt.

Carli ekkkor még nem tudta, hogy kisebb robbanást idéz elő a Twitteren, ugyanis csak annyit akart kiposztolni, hogy ő az apukám, és randira készül éppen, és nem tudja, mit vegyen fel előtte.

Jeff kissé tanácstalan fotói nagyot mentek a neten, 168 ezer lájk, és rengeteg hozzászólás érkezett. Persze nem annyira konkrétan az egyedülálló apuka, hanem az élethelyzete keltett ekkora érdeklődést. Az 56 éves, randira készülő apuka sokak szerint az egyik legkedvesebb dolog, amit a Twitteren láttak, és persze, ahogy ez lenni szokott, a dolog önálló életre kelt, illetve jöttek a következmények.

Az apuka azonnal meghódította az internetet: több mint 168 ezren nyomtak lájkot a fotókra – vagyis talán inkább a posztban felvázolt helyzetre. És nemcsak lájkolták: a kommentelők közül többen is azt írták, ez a legcukibb dolog, amit valaha láttak a Twitteren; néhányan pedig beposztolták hasonló élethelyzetben levő apjuk hasonló fotóját.

Lapozz a folytatásért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
belaz-teherauto.jpg

Ilyen az, amikor felborul a világ legnagyobb teherszállító autója

Két felvétel is mutatja a különleges balesetet: az ezertonnás jármű az oldalára borul és kigyullad.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Valószínűleg túl nagy sebességgel ment, és hiába fékezett, felborult a kanyarban a világ legnagyobb teherszállító autója.

A Bajkál-tó közelében egy bányánál történt a baleset, van róla külső, és a vezetőfülke kamerájával készült felvétel is.

Egy bányászati ​​és feldolgozó üzem technológiai útján haladt a monstrum, de vagy túl gyorsan ment, vagy nem fogott a féke, mindenesetre a kanyart nem tudta már bevenni, kisodródott, kigyulladt és fel is borult.

Erről a hatalmas, billencses járműről van szó:

A fehéroroszországi Belaz vállalat gyártja egyébként a világ legnagyobb billencses teherjárműveit, ez a 75710 típusjelű példány 810 tonnát nyom, a teherbíró képessége pedig 450 tonna.

Lapozz a baleset videójáért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
halas.png

Egyben nyelte le a cápát egy hatalmas hal - a zsákmánynak esélye sem volt

A támadó hal egy roncssügér volt, ez a faj legfeljebb 100 kilogrammosra és 75 centiméter hosszúra nőhet meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Intézet (NOAA) csapata Dél-Karolinánál figyelte meg, ahogy egy csapat mélytengeri cápa egy tetemből lakmározik – írja az IFLScience.

A jelenetet egy kivételes esemény zavarta meg, amikor egy hatalmas hal lecsapott az egyik cápára, és egyben el is nyelte.

A szakértők egy távirányítású merülő eszközzel örökítették meg a ritka jelenetet, 450 méteres mélységben. A támadó halról a portál azt írja: az egy roncssügér volt, ez a faj legfeljebb 100 kilogrammosra és 75 centiméter hosszúra nőhet meg, és akár 70 évig is él.

A tudósok szerint a cápák sok időt töltenek táplálék keresésével, és ritkán fordul elő, hogy csoportosan tűnnek elő. Ráadásul ritkán sikerül ehhez hasonló felvételeket készíteni az óceánok véres ragadozó halairól.

Itt látható a videó a hatalmas halról és a cápáról, akinek esélye sem volt:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
anyuka.png

Túl rövidnek tartotta a ruháját a légitársaság, betakarózva kellett repülnie az anyának

Az American Airlines egyik gépén történt az eset. Az afroamerikai származású Latisha Rowe szerint egyértelműen a bőrszíne miatt került megalázó helyzetbe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 14.Az American Airlines egyik gépéről leszállítottak egy rövidnadrágos, pánt nélküli felsőben lévő nőt, majd közölték vele: le kéne fednie valamivel a vállát és a karjait, különben nem utazhat.

Latisha Rowe a fiával utazott Kingstonból Miamiba, június 30-án. Már feljutottak a repülőre, amikor azonban a légitársaság egyik munkatársa azt kérte tőle, lépjen ki a gépből, hogy beszélhessenek. Ezután hangzott el a kérés, aminek a teljesítéséhez

egy plédet is adtak neki, hogy azzal takarja be magát.

A Houstonban háziorvosként dolgozó nő szerint egyértelmű, hogy afroamerikai származása miatt került megalázó helyzetbe. Később Twitteren is megosztotta a történetét, fotót is mellékelve a légitársaság által problémásnak ítélt ruháról.

Rowe elmondása szerint látott olyan fehér nőket, akik sokkal rövidebb ruhában szálltak gépre, de rájuk még csak megjegyzést sem tett senki.

Az is kiderült, hogy a

nyolcéves fiát annyira rosszul érintette az eset, hogy míg utaztak, végig pokróccal a fején ült, és sírt is.

Egyelőre még nem döntöttek arról, perre viszik-e az ügyet, az American Airlines mindenesetre már elnézést kért tőle és gyermekétől is. Közlésük szerint vizsgálatot indítanak, hogy tisztázhassák, mi történt. Az útiköltségüket is megtérítik ígéretük szerint, írja a CNN.

Az American Airlines már korábban is keveredett diszkriminációs botrányokba, ennek kiküszöbölésére 2017-ben kötelezték alkalmazottaikat, hogy érzékenyítő tanfolyamon vegyenek részt.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x