hirdetés
tízes-lista_legoregebb-elolenyek.jpg

Több száz évig is élhetnek: ezek a Föld legidősebb élőlényei

Akármilyen meglepő, léteznek köztük lényegében halhatatlan lények is!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 03.


hirdetés

Az élet hossza nagyon széles skálán mozog az állat- és növényvilágban.

A kérészek néhány órát élnek, az egerek 4 évet, az emberek átlagosan 73-at, míg jól tudjuk, hogy a fáknak sokszor több száz év sem esik nehezére, de mégis hol a határ? Élhet valami több ezer vagy akár 10 ezer évig?

Erre a kérdésre keresi a választ a Tízes lista nevű YouTube-csatorna legújabb videójában. Állatok, növények, gombák, akik és amik réges-régi történelmi korokról is tudnának mesélni. De vajon hogy lehet egy élőlény halhatatlan?

A Föld bolygó legöregebb élőlényei

Az élet hossza nagyon széles skálán mozog az állat- és növényvilágban. A kérészek néhány órát élnek, az egerek 4 évet, az emberek átlagosan 73-at, míg jól tu...

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
balatoni-villa_elhagyatva.jpg

Izgalmas balatoni villát fedezett fel a Szellemvárosok Magyarországon vloggere

A már első látásra is izgalmas épület a bejárás után is számos érdekességet rejtett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 08.


hirdetés

Közvetlenül a Balaton partján talált egy elhagyatott villaépületet az Urbex Gyula néven dolgozó vlogger, a Szellemvárosok Magyarországon vlog legújabb adásában.

A meglehetősen romos állapotú ház annyira közel van a tóhoz, hogy saját partszakasszal rendelkezik.

A villa belsejét filmezve már-már ijesztő helyeket is talált a videós, például egy meghatározhatatlan funkciójú szobát, ahol még bontatlan gyógyszeres dobozokra is ráakadt.

Hogy milyen dokumentumokra bukkant a vlogger, és ebből milyen érdekes dolgokra jött rá az egykor valószínűleg csodaszép villa múltjából, és hogy milyen érdekességeket rejtett az épület külseje, az az alábbi videóból kiderül:

Elhagyatva Magyarországon 169. - Üdülő a Balaton partján

Támogasd a csatornát: https://www.patreon.com/join/szellemvarosok Kövess instagramon: https://www.instagram.com/urbexgyulahajner Legyél tag a csatornán: http...

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
dancso-puzser.jpg

Kitört a Puzsér Róbert-Dancsó Péter háború – Puzsér kemény kritikával kezdte a harcot

Néhány éve még közös tévéműsorban szerepeltek, most Puzsér nagyon beleszállt Dancsóba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 10.


hirdetés

Egymásnak feszülhet a magyar YouTube-szcéna két megmondóembere, Puzsér Róbert és Dancsó Péter.

„Megnéztem Dancsó Péter nyári stílustippjeit, és most először úgy érzem, gyártanom kell egy videót a Dancsó-jelenségről” - idézi az atv.hu Puzsér Róbert médiaszemélyiséget, aki kritikája célpontjának ezúttal azt az embert szemelte ki, aki saját bevallása szerint annak idején bevezette a vlogolás világába.

Akkor a fiatal vlogger „brilliáns szellemű kölyök volt” - fogalmaz a tavaly a főpolgármesteri székért is megmérkőzött egykori tévés.

Ezután viszont szerinte elkezdődött Dancsó „második korszaka”, amelyben Puzsér szerint a kritikák helyét átvette az „öncélú gúnyolódás és a trash-tartalmakon való röhögés”.

A kritikust Dancsó Péter nyári stílustippekről szóló videója akasztotta ki, ez után érezte úgy, hogy nem maradhat csendben tovább.

hirdetés

Kíváncsian várjuk Dancsó reakcióvideóját a támadásra, könnyen lehet, hogy a nyár legnagyobb vlogger-háborújának vagyunk éppen szemtanúi.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Dancsó Péter átváltozása

Miként vált Dancsó Péterből, a konzumkultúra legértőbb kritikusából a fogyasztás jól öltözött, plázakonform modellje?


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
winkler.jpg

Winkler Róbert: „Én is inkább a csicskasorsot választottam”

A népszerű autós újságíró az Indexről, Bodolai Lászlóról és arról is beszél, hogy miért nem mondott fel a lapnál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 06.


hirdetés

Winkler Róbert, az Index társlapja, a Totalcar szerkesztője ezúttal nem autós vagy sörös kérdésekről, hanem az Index körüli botrányról és a tulajdonos Bodolai László személyéről beszélt YouTube-videójában.

Egy sztorin keresztül elmagyarázta, hogy "Bodit" alapvetően rendes embernek tartja ügyvédként őt is többször képviselte különböző ügyekben. Winkler szerint az ügyvéd továbbra is jó ember, csak ez esetben tévedett, amikor azt gondolta, hogy ha a "másik oldalon" vannak befolyásos és fontos ismerősei, akkor el tud intézni bármilyen dolgot.

A tévés-újságíró megemlíti még Gerényi Gábort, akit "ős-fideszközeli nemtudom micsodának" nevez, és Erdélyi "Superman" Zsoltot, akit gunyorosan "fiatal dinamikus reklámszakembernek" hív, azt állítva, hogy az ő tanácsára rúgták ki a főszerkesztőt, ami az egész indexes stáb felállásához vezetett.

Szerinte azonban hiába próbált "sakkozni" az emberekkel Bodolai,

hirdetés

„ha fentről leszólnak, hogy ennyi volt, akkor ennyi volt. És teljesen mindegy, hogy ki mondott mit, hogy ki adott utasítást kinek. Mindenki tudja, hogy csak egy ember létezik. Minden tőle jön.”

Azt is hozzáteszi, ő azok közé tartozik, akik meg vannak lepve, hogy eddig létezhetett az Index - bár erre is van egyfajta magyarázata.

Winkler arról is beszél, hogy az Indexszel valószínűleg az "elatv-sedés" volt a cél, vagy épp

„az legyen, mint a Klubrádiónál, hogy a nénik hőböröghetnek Bolgár úrnak, de olyan igazán fájdalmas tyúkszemre lépések ne legyenek.”

Winkler végül beszél a Totalcar sorsáról is, ami hosszú évek óta része az Indexnek. Mint mondja,

„Nem tudom, mi lesz a Totalcarral. Szerintem ugyanígy maradunk, csak most már mi is a csicskamédiához tartozunk. További kérdés, hogy nem kellett volna-e nekünk is felmondanunk. De, szerintem fel kellett volna mondani. De én is inkább a csicskasorsot választottam.”

A teljes videó itt tekinthető meg:

Ez a te haverod-Bodi? + mi folyik az indexnél

A távozó indexesek Facebook-oldala, ahonnan majd kiderül, lesz-e másik: https://www.facebook.com/tavozoindexesek Én történetesen elég pesszimista vagyok, túl...


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
dancso.jpg

„Végre rámírt egy értelmes lány” – Dancsó Péter felolvasta, milyen üzeneteket kap lányoktól az instán

Nehéz lenne kategorizálni, az mindenesetre átjön, hogy egy vlogger élete sem fenékig tejfel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 12.


hirdetés

Dancsó Péter rendhagyó reakcióvideóval jelentkezett: az immáron az Instagramon is elérhető sztárvlogger a képmegosztó közösségi oldalon neki írt üzenetekből olvasott fel és válaszolt meg néhányat.

Van itt minden: valódi szerelmi vallomástól huncut flörtölésen át a bevallott zaklatásig, kisállatos képektől népszerű mémekig.

Ha Peti feleséget talán nem is az üzenetet író lányok közül fog választani, de láthatóan remekül szórakozott a kapott irományokon.

Ha megnézed a videót, rád is ez várhat, hacsak nem te vagy Puzsér Róbert:

Nem bírnak a vérükkel a gádzsik az instán! ?

https://instagram.com/dancso.peter

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!