hirdetés
m7dugo.jpg

Tíz kilométeres dugó van a Balaton felé az M7-esen

A hosszú hétvégi forgalom mellett egy baleset is nehezíti a helyzetet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 08.


hirdetés

Baleset miatt torlódnak a járművek az M7-es autópályán, a Balaton irányában, Polgárdinál - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szombat délelőtt az MTI-vel.

Sebestyén Mária elmondta, hogy a 78-as kilométer közelében két személygépkocsi ütközött, az egyik jármű felborult. Mintegy tíz kilométeres torlódás alakult ki.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta az autópálya érintett szakaszát, de már megindulhatott a forgalom - tette hozzá.

A főváros felől érkezőknek Székesfehérvárnál vagy Szabadbattyánnál érdemes lehajtaniuk a 7-es főútra, ahonnan Balatonvilágosnál térhetnek vissza az autópályára - javasolta.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
gyertya-1.jpg

Tragikus hirtelenséggel meghalt az ismert sztárügyvéd

Dr. Kamarás Péter ügyvéd számos tévéműsorban szerepelt, újságoknál és több nagy jelentőségű ügyben is dolgozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.66 éves korában meghalt dr. Kamarás Péter ügyvéd. A szakember éveken keresztül sok nagy jelentőségű ügy tárgyalásán vett részt, dolgozott lapoknak és szerepelt műsorokban.

Sokan a Katalin bírónő című tévéműsorból ismerik, de több közéleti műsorban is szerepelt, és nyilatkozott újságoknak, valamint a Blikknek is évekig volt az ügyvédje.

Jogi diplomáját az ELTÉ-n szerezte, Fővárosi Főügyészség ügyészeként, majd újságíróként dolgozott.

Később újra a jogi pályát választotta, és saját ügyvédi irodát alapított.

Haláláig a Corvinus Egyetemen tanított, címzetes egyetemi docens volt - írta a Ripost.


KÖVESS MINKET:hirdetés
leszbikus-par-megvertek.png

Véresre vertek két nőt a buszon, mert nem csókolóztak, amikor a többi utas ezt követelte tőlük

Az eset Londonban történt, a négy férfi támadót körözi a rendőrség. A lányok az egész világnak megmutatták sérüléseiket.
CNN - szmo.hu
2019. június 07.A támadásról a londoni rendőrség közleményben, az áldozatok közül az egyik nő, Melania Geymonat Facebook-posztban számolt be. Melania és barátnője, Chris - a két lány együtt jár - az észak-londoni Camden városrész egyik éjszakai buszán utazott, a felső szinten. Felszállt négy férfi, akik kiszúrták, hogy a két lány megcsókolja egymást. Melania ezután így folytatta a történteket:

"Elkezdtek heccelni minket, és követelték, hogy csókolózzunk tovább, hadd élvezzék ők is. Különböző szexuális testpocíziókat is ajánlottak. Én próbáltam viccelődéssel elütni a dolgot, de ők egyre jobban belejöttek a gúnyolódásba.

Aprópénzzel dobáltak, nevetgéltek. A következő, amire emlékszem, hogy a barátnőm feláll, és vitázni kezd velük, mire az egyik férfi megütötte.

Én is felugrottam, erre valaki ököllel az arcomba vágott. Elszédültem, nem tudom, hogy elvesztette-e az eszméletemet egy rövid időre, vagy nem. Aztán a busz megállt, és megérkeztek a rendőrök."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bige-laszlo-rtl-hirado-szolnoki-gyar.jpg

Bezárhatja az ország egyik leggazdagabb embere a gyárát, amely már egy hete nem működhet

Bige László szolnoki gyára 250 család megélhetését biztosítja. A Katasztrófavédelem tiltása miatt viszont lehet, hogy már soha többé nem fog újra megnyitni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.Mint korábban megírtuk, kihallgatták, majd két napon át bent tartották a rendőrök az ország egyik leggazdagabb emberét, Bige Lászlót.

A vállalkozót múlt hétfőn egy rendőri egység vitte le a nyíregyházi otthonából, ahol gyanúsítottként hallgatták ki egy 2018-ben kezdődött, a Bige Holdingot érintő nyomozás miatt.

A szolnoki gyárban tavaly novemberben komoly erőkkel jelent meg a rendőrség és a katasztrófavédelem. Közel 300-an egész napon át kutattak a műtrágyás cég irodáiban. Akkor a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és egyéb bűncselekmények okán indult az akció.

Azóta a rendőrök kilencsszer, a katasztrófavédők 12-szer mentek ki a helyszínre fél év alatt.

Az RTL Híradó most arról számolt be, hogy

már egy hete leállt a munka mindkét üzemben, a dolgozók többségét kényszerszabadságra küldték. Mindez azután történt, hogy múlt pénteken a Katasztrófavédelem pénteken azonnali hatállyal megtiltotta a gyár működését. Ezzel a beszállítókkal együtt 250 család megélhetése vált bizonytalanná.

A nyilvánosságot kerülő Bige László most az ügy kapcsán nyilatkozott a Híradónak. Szerinte mondvacsinált okokból állíttatták le a gyárat. Például azt rótták fel, hogy a konyhaasztal sarkán lekopott a festék.

A Katasztrófavédelem a Híradó megkeresésére azt közölte, amikor

ellenőrzést tartottak a gyárban, üzemzavar lépett fel, amelynek következtében mérgező, veszélyes anyag került a környezetbe.

Kubola Imre, a cég ügyvezető igazgatója elmondta, hogy eddig semmilyen terhelő, az üzem működésével kapcsolatos tényt nem rögzítettek. Mint mondta, a katasztrófavédelmi ellenőrzés során a kénkemencénél keletkezett kisebb szivárgás, amely viszont nem volt veszélyes. Elmondása szerint a helyszínen lévő katasztrófavédők is így látták.

Az ügyvezető szerint már korábban is előfordult ilyen probléma, de eddig emiatt sosem kellett leállítani a gyárat. A hibát egyébként egy óra alatt ki lehet javítani, de ezt a vizsgálat vezetője nem engedte.

A szolnoki gyár a működést betiltása után akár 90 napig is zárva maradhat. Bige László szerint viszont ez nem fog megtörténni, mert akkor bezáratják az üzemeket és soha nem nyitja újra.

Bige a gazdagok top-listáján jelenleg az ötödik helyen szerepel a mintegy 170 milliárdos vagyonával. A 61 éves vállalkozó az egyik legnagyobb hazai műtrágyagyártó, emellett kénsavat és kriolitot is készítenek. A cégcsoport egyik legértékesebb része a Péti Nitrogén Művek.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
halalos-autobaleset-zamardi-1000x719.jpg

Szinte teljesen összeroncsolódott egy Lada egy halálos autóbalesetben Zamárdinál

Két autó ütközött frontálisan, az egyik sofőr a helyszínen meghalt. Megrázó képeket közölt a rendőrség az összetört kocsikról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.Megrázó képek érkeztek a pénteken dél előtt nem sokkal, Zamárdi közelében történt halálos autóbalesetről.

Két autó ütközött frontálisan a 7-es főúton, az egyik kocsi sofőrje pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meghalt. A karambolban még egy ember súlyosan megsérült.

Azt az útszakaszt, ahol a baleset történt, délután fér 3-ig teljesen lezárták, azóta viszont zavartalan a forgalom.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A rendőrség helyszíni fotókat is közölt a halálos karambolról. Ezeken látszik, hogy mindkét autó csúnyán összetört, a Lada viszont szinte teljesen összeroncsolódott.

A többi képért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x