hirdetés
Tibi atya beszólt: 'Lippai Marianna lánya sírjával promózza a webshopja linkjét'
Lippai azt mondja, reflex volt a link megosztása.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 22.


hirdetés

Lippai Marianna egy blogger, aki a pozitív életszemléletet hirdeti úgy, hogy elhunyt lányának történetét is sokszor felidézi közben. A saját Facebook-oldalán 36 ezres követőbázissal, az ÉLETKEdv nevű oldalán pedig 300 ezernél is több kedvelővel rendelkező nő mára egy webshopot is létrehozott, melyben bögrét, határidőnaplót és karkötőket árul követőinek.

A nő gyakran oszt meg kislányáról és annak sírjáról képet, legutóbbihoz például webshopja címét is mellékelte.

Ezen akadt ki Tibi atya, aki szerint "nekrofil biznisz" az, amit Lippai művel. Lippai válaszában azt írta:

ÉLETKEdvelőim!

"Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, akik olvasták az elmúlt napokban rólam írt kritikát, hogy az írásom alá került linkekkel - ami véletlenül "reflexszerűen került oda -

nem állt szándékomban senkit megsérteni, sem megbántani, de még csak rossz érzést sem akartam kelteni senkiben. Ha ez mégis megtörtént azoktól ezúton kérek elnézést!"

Hamarosan Tibi atya válasza is megérkezett, aki nem érti, hogyan lehet mindez reflex, a véletlenszerűségre pedig úgy reagált, hogy kimásolt egy rakás képet Lippai oldaláról, ahol a gyermeke képe mellett szerepel, utalva arra, hogy nehezen lehet véletlen, ami ilyen gyakran megtörténik.

Lapozz Tibi atya válaszáért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Sarka Kata elmondta, miért titkolta, hogy harmadik gyermekével várandós
Teljes titokban szülte meg a babát, akinek érkezését csak anyák napján jelentette be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 06.Mint azt megírtuk, Sarka Kata harmadszor is édesanya lett: Hajdú Péterrel közös gyermekei után új párjától is született egy babája, akinek érkezéséről csak anyák napján tudatta a világot.

Egy ideje már felröppentek a pletykák, hogy Sarka Kata várandós, de ezt ő sosem erősítette meg. Ráadásul a közösségi médiában posztolt képein sem lehetett észrevenni a testi változásokat.

#officeday #today #finallyendoftheday #tired #gohome

18.5k Likes, 71 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#officeday #today #finallyendoftheday #tired #gohome"

Anyák napja alkalmából azonban a modell úgy döntött, hogy elárulja: nemrég megszülte harmadik gyermekét. Egyelőre sem a kicsi nemét, sem a nevét nem tudjuk, hiszen Kata nagyon óvja a magánéletét, amióta elváltak Hajdú Péterrel. Új párját sem mutatta meg eddig a nyilvánosságnak, és a terhességét is mindvégig titokban tudta tartani.

Most azonban választ adott arra a kérdésre, ami foglalkoztatja a követőit is.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Megszületett Amy Schumer első gyermeke
A humorista babája épp akkor érkezett, amikor Meghan Markle és Harry herceg kisfia, ezért Amy Schumer máris gyártott egy poént a kicsiről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 07.Amy Schumer az Instagram-oldalán egy családi fotóval jelentette be, hogy életet adott első gyermekének. A humorista tavaly októberben jelentette be, hogy babát vár. Persze nem hazudtolta meg önmagát, hiszen pont akkor lett várandós, amikor Meghan Markle, Harry herceg felesége. Ezért úgy jelentette be terhességét, hogy a saját, illetve a párja fejét rászerkesztette a hercegi pár egyik fotójára, amin Meghan már várandós volt.

Emellett többször is utalt a hercegné várandósságára, sőt, a kicsi születésénél is így tett. A sors furcsa fintora ugyanis, hogy a két baba pont ugyanazon a napon jött világra. Ezt persze a humorista sem hagyta szó nélkül, és az első közös családi fotójuk mellé ismét egy poént sütött el Meghan Markle-re és Harry hercegre utalva.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szép gesztussal emlékezett meg Diana-ról Meghan hercegné és Harry herceg
Katalin hercegné és Vilmos herceg egyik gyerekük születésekor sem említette meg a Spencer családi ágat, de Meghan és Harry igen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 07.Az Unlaid szúrta ki, hogy a legifjabb királyi bébi bejelentése során a fiatal szülők kedvest gesztust tettek Harry herceg elhunyt édesanyja felé. Ahogy ilyenkor szokásos hivatalos bejelentés során, felsorolták a legközelebb álló családtagokat, akik már nagyon várták a kicsi érkezését.

Erzsébet királnyő, Fülöp herceg, Károly herceg, Kamilla hercegné, Katalin és Vilmos, valamint Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland mellett megemlítették Lady Jane Fellowest, Lady Sarah McCorquodale-t és Earl Spencert is, akik néhai Diana hercegné testvérei.

Ez a gesztus pedig azért szokatlan, mert Katalin hercegné és Vilmos herceg egyik gyerekük születésekor sem említette meg a Spencer családi ágat.

Hétfő kora reggel jött világra Meghan hercegné és Harry herceg közös gyermeke. A hivatalos bejelentésből kiderült, hogy a párnak kisfia született, aki 3,3 kilogrammal látta meg a napvilágot és hetedik a trónöröklési rangsorban.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Íme, amit eddig tudni lehet Meghan Markle és Harry gyermekéről
Az apróság a hetedik a trónöröklési rangsorban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 06.Meghan Markle hétfőn reggel adott életet az egyelőre csak Baby Sussex néven emlegetett királyi utódnak. Az apróságról mindeddig annyit tudni, hogy kisfiú, aki 3,3 kilogrammal született.

Baby Sussex a brit trónöröklési rangsorban a hetedik, és kevéssé valószínű, hogy valaha trónra kerül, hiszen az új szabályok értelmében nemcsak unokafivérei, hanem Charlotte hercegnő is örökölheti a trónt, aki jelenleg második a rangsorban.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x