hirdetés
anya-baba-pixa.jpg

Tesztelte a rokonokat az anya, hogy rájuk bízhatja-e a babáját - hatalmas vita lett belőle, amikor lebukott

A sógornő nagyon nem örült, amikor megtudta, miért nem vigyázhat a kislányra. Ebből indult a családi balhé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 08.


hirdetés

Egy újdonsült anya nagyon elővigyázatos és felkészült akart lenni, ezért mielőtt bárkire is rábízta volna a családjából nemrég született kisbabáját, úgy döntött, leteszteli őket, persze titokban.

Amikor a rokonuk náluk voltak, megkérte őket, hogy figyeljenek a kislányra egy kicsit, amíg ő valami mást csinált egy másik szobában, például elindított egy mosást vagy zuhanyzott. Sajnos beigazolódott a gyanúja, mert volt, aki nem bizonyult elég megbízható "bébiszitternek".

A nő nagymamája például kikapcsolta a hallókészülékét, és így nem is vette észre, hogy a baba sír. Egy másik alkalommal a férje testvérei mentek át hozzájuk, akiket szintén megkért a feladatra, ők viszont két percig sem bírták ki, hogy ne menjenek az anyához segítséget kérni.

Ugyanakkor voltak olyan helyzetek, amikor jól vizsgáztak a családtagok, sőt az újdonsült szülők már egy megbízható bébiszittert is találtak.

Azonban például a férj testvérei nem győzték meg az édesanyát arról, hogy alkalmasak lennének a gyerekük felügyeletére. Úgy vette észre, bár a sógora és sógornője még soha nem cseréltek pelenkát egy babán, nem tűnt úgy, mintha meg akarnák tanulni.

"Mint kiderült, egyelőre elbuktak a teszten, még nem állnak készen arra, hogy egy újszülöttre vigyázzanak, de majd megpróbáljuk később, amikor a kicsi nagyobb lesz"

- írta a nő a Redditen, ahol megosztotta a történetét.

Ami azonban nem ért véget ezzel, ugyanis a sógornőnek feltűnt, hogy a pár nem akarja rábízni a kislányt, és meg is kérdezte a testvérét, hogy miért.

Az apa beszélt neki a felesége tesztjéről, a nő pedig teljesen kiakadt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
medvebocs_montana.jpg

Egy medveboccsal találták szemben magukat a női mosdóban a hotel vendégei

A medvekölyökről videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.Az Egyesült Államok bizonyos területein, például Montana államban gyakran hívják fel a szabadban túrázók és tartózkodók figyelmét arra, hogy nincs kizárva a medvékkel való találkozás.

Viszonylag sok olyan esetről lehet hallani, amikor egy-egy erdőben vagy egyéb természetközeli területen való kirándulás alkalmával az ember akarva, akaratlanul a tekintélyes, ugyanakkor sokszor veszélyes állatba fut.

Emellett arra is volt példa, hogy az élelem közelsége a városokba, esetleg házakhoz csábította a medvéket.

Az azonban mégiscsak egy különös eset, amikor egy medvekölyök egy szálló női mosdójában bukkan fel.

Márpedig a Big Sky nevezetű település Buck's T-4 Lodge nevű faházas hoteljében szombat este egy medvekölyök volt a nem várt vendég.

A szállás Facebook-oldala egy videót is megosztott, melyen látható, amint a kölyök a női mosdó pultján pihenget.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
29429995_ca284bfeaea30e275590972d83a5345a_wm.jpg

Csónakázni indult a kanadai tini, megoldott egy 27 éve húzódó rejtélyt

Egy autóroncs sziluettjét szúrta ki a vízben.
Fotó: RCMP - szmo.hu
2019. szeptember 08.A CBC oldalán jelent meg a nem mindennapi történet, miszerint egy fiatal és annak barátai véletlenül rábukkantak egy 1992-ben eltűnt nő nyomára.

A portál azt írja: Max Werenka kanadai tinédzser és pár társa hajókázni indultak a családja víkendházától nem messze fekvő tóra, miközben a fiú egy autó sziluettjét vette észre a vízben.

Szólt a szüleinek, akik kihívták a hatóságokat a roncshoz, ők pedig közölték: semmit sem találtak.

Ám a fiú nem adta fel: fejkamerával maga merült a víz alá, hogy bizonyítsa, hogy valóban van ott valami.

Ezek után kiemelték a 1986-os fekete Honda Accordot, a rendőrök egy nő holttestét találták benne. A holttest egy 1992-ben eltűnt asszonyé volt, aki egyik nap esküvőre indult, ám nyom nélkül eltűnt. A hatóságok már akkor sem voltak a helyzet magaslatán: a családnak csak annyit mondtak, hogy hogy a nő valószínűleg balesetet szenvedett, de nem sikerült a nyomára akadni.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
borton-szerelem.jpg

Börtönben ülő gyilkosba lett szerelmes egy nő, feleségül akar menni hozzá – pedig még sosem találkoztak

Sokáig leveleztek egymással, a barátságból pedig szerelem lett. Jövőre tervezik az esküvőt, pedig csak októberben fognak először találkozni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 08.Sok furcsa szerelemről hallottunk már, de az a love story, amiről a Daily Star számolt be, valóban meghökkentő: egy 41 éves nő egy kétszeres gyilkosságért elítélt férfiba szeretett bele.

Tracy Bottomley nem akárhogy ismerkedett meg Ernest Otto Smith-szel, akit még 2005-ben zártak börtönbe, miután megölt egy férfit és egy nőt. Kíváncsiságból csatlakozott egy önkéntes programhoz, amely lehetővé teszi, hogy az emberek levelezzenek az elítéltekkel, ezzel megadva nekik az esélyt, hogy a börtön falain belül is kapcsolatot építhessenek a szabadon élőkkel.

A nő tavaly találkozott a levelezés lehetőségével a Facebookon. Éppen Smith bemutatkozását látta meg a program oldalán, és

nagyon megfogta, ahogy a férfi őszintén leírta, mit tett, hogy kiskorában gyermekbántalmazás áldozata volt, emiatt depressziós lett, amit drogokkal próbált kezelni.

Tracy élete sem volt eddig túl fényes, hiszen már számtalan zátonyra futott kapcsolaton és egy válással végződő házasságon is túl van. Már három éve szingli, utoljára pedig egy bántalmazó kapcsolatban élt, ezért átérezte Smith fájdalmát a gyermekkori traumával kapcsolatban. Ez annyira meghatotta, hogy mindenáron meg akarta ismerni a férfit. Elküldte a programnak az adatait, pár nap múlva pedig már levelet is kapott a fogolytól.

Ezután oda-vissza küldték az e-maileket, ami során hamar barátság alakult ki közöttük. Hat hétig heti háromszor írtak egymásnak, ezután pedig már telefonon is beszéltek. A kapcsolatuk akkor vált bensőségessé, amikor életük legszemélyesebb élményeit is megosztották egymással - Smith még a gyilkosságról is részletesen mesélt a nőnek.

"Lépésről lépésre elmondta, hogyan ölte meg az egyik áldozatát és miért. Ahogy hallgattam a telefonban, éreztem az érzelmeket a hangjában, ahogy arról beszélt, mit tett. Egyáltalán nem úgy hangzott, mint egy gyilkos. Nem lehet semmi rosszat felfedezni a hangjában, és megbánta, amit tett"

- állítja Tracy.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
orszagos-siraso-verseny-mti-foto-cimkep.jpg

A legjobb sírásók versenyeztek ásásban és hantolásban Székesfehérváron

Már negyedszer rendezték meg Magyarországon ezt a nem mindennapi eseményt.
Fotók: SZMO, MTI/Balogh Zoltán - szmo.hu
2019. szeptember 07.Szombaton tartották meg a IV. Országos Sírásó versenyt Székesfehérváron, az Új Köztemetőben. A rendezés jogát azért kapta meg a város, mert a tavalyi tartott megmérettetést székesfehérvári csapat nyerte meg.

A versenyzőknek ezúttal is minél rövidebb idő alatt kellett kiásni egy 80 centiméter széles, 200 centiméter hosszú és 160 centiméter mély sírhelyet. A kiásott földet vissza is kellett hantolni. A győztes csapat képviselheti majd Magyarországot a V4-ek sírásó versenyén.

A sírásó versenyt a Magyarországi Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesülete szervezi meg 2016 óta minden évben azzal a céllal, hogy javítsanak a szakma megítélésén. Az elsőt Debrecenben tartották meg, 2017-ben Gyulán, tavaly pedig Dunaújváros adott otthont a nem mindennapi eseménynek.

Fotós kollégánk képei az idei versenyről:

Még több képért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x