hirdetés
 
 

Testvére segít Vajna Tímeának feldolgozni férje halálát
Timi az ismerősei szerint sosem gondolt bele abba, hogy egyszer elveszítheti férjét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 22.


hirdetés

Andy Vajna 74 éves korában hunyt el vasárnap, váratlan halálhíre nagy megdöbbenést keltett kollégái és ismerősei körében is. Egyes források szerint egészségügyi problémákkal küzdött a filmmogul, mások azt mondják, hirtelen halt meg, tele tervekkel. Felesége, Vajna Tímea hétfőn búcsúzott el Andytől Instagram-oldalán.

A Bors azt írja, az özvegy férje gondolataival nyugtatja magát a negatív kommentáradattal kapcsolatban:

"Timi most Andy szavaival nyugtatja magát, aki mindig azt mondta ilyen esetekben, hogy sohasem azt kell nézni, mit írtak, hanem azt, hogy ki írta"

– mondta a lapnak a család egyik közeli barátja.

Testvére, Palácsik Lila is a celeb mellett áll:

"A húga igyekszik mindenben támogatni, még akkor is, ha voltak dolgok, amiben nem értettek egyet. Például abban, hogy Timi sohasem foglalkozott az elmúlással, igyekezett tudomást sem venni Andy koráról, holott harmincnyolc év volt közöttük. Ennek ellenére a felesége mindig úgy beszélt róla, mintha halhatatlan lenne, pedig lehet, hogy jobban tették volna, ha tisztázzák, mi lesz, ha Timi megözvegyül" – mondta a lapnak az ismerős.


KÖVESS MINKET:„Élve temetik el őt!” - mondta a kétségbeesett édesanya
A 6 éves Noémi egyetlen esélye egy 68 millió forintba kerülő gyógyszer, amit már tavaly is kérvényeztek, de nem kaphatták meg ingyen. Most gyűjtést szerveznek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 21.


hirdetés

Élve temetik el őt és hozzá hasonló gyerekeket - ezt mondta az RTL Híradónak a kétegyházi édesanya. Mint azt megírtuk Noémi már járni sem tud és állandó fájdalmakkal küzd. Egyetlen esélye az Amerikában kifejlesztett gyógyszer, de ez 68 millió forintba kerül. A 6 éves kislány gerincvelői izomsorvadással küzd.

Egy éve már létezik egy több tíz millió forintos injekció, amit az ilyen betegek kaphatnak. Ehhez Magyarországon is hozzájuthatnak az érintettek, egyedi méltányosság alapján. Noémit viszont elutasította az egészségbiztosító. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alap közlése szerint "azoknak biztosított a kezelés, akiknél a jelenlegi klinikai bizonyítékok alapján érdemi eredmény várható".

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:


Chris Hemsworth teljesítette egy halálos beteg Bosszúállók-rajongó utolsó kívánságát
Csak hónapjai vannak hátra annak a férfinak, aki a legendás sorozat új részét szerette volna megnézni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 21.


hirdetés

Halálos beteg, Bosszúállók-rajongó férfi kívánságát teljesítette Chris Hemsworth, azaz Thor. A 33 éves ausztrál férfinek, Alexandernek csupán hónapjai vannak hátra: ritka genetikai betegsége mellett rákkal is küzd.

Mivel az utolsó stádiumban van, tartott attól, hogy már nem láthatja a Bosszúállók legújabb részét, erről írt is az interneten.

Posztja eljutott Hemsworthöz, aki bevetette magát és elintézte, hogy Alexander még a premier előtt láthassa a filmet, hatalmas örömet szerezve ezzel neki, számol be a Daily Mail.


KÖVESS MINKET:


Vajna Timi megszólalt férje halála után
'Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé' – kezdi Instagram-posztját az özvegy.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 21.


hirdetés

Megtörte a csendet Vajna Tímea férje, Andy Vajna halálhíre után. Néhány fotót tett közzé Instagramján pár emlékező sor kíséretében.

"Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé... Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek! The Angels are watching over you and taking care of your dreams! I will miss u so much? I love you! #rip"

Korábban mi is megírtuk, hogy vasárnap, amikor napvilágot látott Andy Vajna halálhíre, rengeteg magyar és külföldi sztár, közéleti személyiség reagált rá, többek között Orbán Viktor miniszterelnök és Dobó Kata is, Vajna egykori párja. Felesége, Timi azonban közel egy napig hallgatott, mielőtt megírta volna ezt a posztot közösségi oldalára (amit egyébként gyakorlatilag elleptek a gyalázkodó és rosszindulatú kommentek, talán ezért is tiltotta le a mostani bejegyzése alatt a hozzászólási lehetőséget).


KÖVESS MINKET:


Molnár Csilla egykori szerelme még ma is minden nap gondol az öngyilkos szépségkirálynőre
Futács Károly már háromgyermekes családapa, de azt mondja, Csilla örökre a szívében marad.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 21.


hirdetés

A tragikus körülmények között, hihetetlenül fiatalon meghalt első magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla egykori párjával, Futács Károllyal készített interjút a Bors, annak apropóján, hogy Csilla vasárnap lett volna 50 éves. 1986. július 10-én fonyódi otthonában halálos mennyiségű nyugtatót vett be, mindössze 17 évesen.

Futács Károly (aki szerelménél 20 évvel volt idősebb és Fonyódon a Gyöngyhalász nevű diszkót üzemeltette) szerint a lányt sok rossz élmény érte, miután megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. Sokan próbálták kihasználni anyagilag és nőként is, és hiába voltak sokan körülötte, nagyon magányosnak érezte magát, írja a lap. Miután Csilla öngyilkos lett, sokan a férfit okolták, például a lány apja is.

"Mondhatom azt, hogy hozzám menekült, a támasza voltam. Neki a verseny után hamar fel kellett nőnie, és azt hiszem, a korabeli fiúkkal nem értette meg magát. Nagyon szerettem, és ő is engem"

- mondta a Borsnak Futács, aki még a tragédia napján is találkozott a lánnyal. Csilla ekkor megígérte neki, hogy este lemegy a Gyöngyhalászba, és még Korda Györgyék koncertjére is elígérkezett. Tervei voltak, semmi jelét nem adta annak, hogy öngyilkosságra készül. Be akarta vallani az apjának, hogy szerelmes Károlyba és hozzá költözik.

"Az utolsó szavai ezek voltak: megyek, és lerendezem apával! Így váltunk el, utána soha többé nem láttam"

- mesélt az utolsó beszélgetésükről a férfi, aki már három gyermek édesapja. Mint mondja, Csilla örökre a szívében marad, és nincs nap, hogy ne gondolna rá.

"A halála után sokáig képtelen voltam Fonyódra menni. Ma már minden évben áttekerek biciklivel, és eszembe jutnak a közös emlékek Csillával. A ház a mai napig megvan, ahol sok időt töltöttünk együtt. A sírjához minden évben elmegyek Kaposvárra", zárta szavait.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x