hirdetés
Testőrét vette feleségül a thai király, és már az esküvő napján kinevezte királynénak
Maha Vadzsiralongkorn számára Szuthida Tidzsai tényleg több volt, mint testőr.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 02.


hirdetés

Nem mindennapi esküvőre volt példa Thaiföldön: Maha Vadzsiralongkorn (X. Ráma) thai király saját testőrét, Szuthida Tidzsai vette feleségül. A ceremóniát szerdán tartották meg a bangkoki királyi palotában - közölte a királyi udvar.

A 66 éves Vadzsiralongkorn már túlvan három házasságon és hét gyermek apja. Újdonsült felesége eddig a király testőrségének helyettes parancsnoka volt, 2016-ban még tábornoki rendfokozatot is kapott.

A thai sajtó szerint viszont a 40 éves, egykor légiutaskísérőként dolgozó nő már több éve élettársi kapcsolatban élt az uralkodóval, azonban erről eddig nem sokat lehetett tudni. Éppen ezért nagy meglepetésként érte a thai embereket az esküvő.

A királyi pár szerdán mondta ki a boldogító igent, Vadzsiralongkorn pedig még aznap kinevezte királynénak Szuthidát.

Az uralkodó 2016-ban lépett a trónra, miután apja, az 1946-tól uralkodó Bhumibol Aduljadedzs (IX. Ráma) meghalt. Vadzsiralongkorn koronázási ceremóniája szombaton kezdődik, ami kiemelkedő esemény idén Thaiföldön. Az esküvővel viszont most az egész világ figyelmét felhívták a királyi családra.

Videó az esküvőről:


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Eltiltották kislányától a móri mészárost, már telefonon sem tarthatja vele a kapcsolatot
A tatabányai férfi 12 éve ül börtönben, nemsokára elvégzi a főiskolát és lelkész lesz. Legnagyobb vágya viszont mégsem teljesülhetett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 07.A móri mészárlás miatt 40 év börtönre ítélték Weiszdorn Róbertet, aki már 12 évet ült le büntetéséből. Ezalatt az ügyvédje szerint sokat foglalkozott tanulással, nemrég sikeresen letette a vizsgáit a hittudományi főiskolán és hamarosan lelkész lesz. A börtönben is jól viselkedik, betartja a szabályokat.

"Róbert igazi mintarab, soha semmi gond nincs vele. A szabályokat teljes mértékben betartja, konfliktusba senkivel nem keveredett. A munka és a tanulás teljesen kitölti az idejét, reggel a konyhán ténykedik, aztán pedig az iskolai dolgaival foglalkozik. Mostanra minden vizsgáját letette, reményei szerint nemsokára lelkész lesz. Pontosan tisztában van vele, hogy milyen rettentően sok időt kell még bent töltenie. Ezt csak a hit segítségével tudja elfogadni"

- mondta a féri ügyvédje a Blikknek.

Ugyanakkor hiába a jó magaviselet, legnagyobb vágya mégsem teljesülhet a férfinak, ugyanis eltiltották a most 12 éves kislányától.

A Blikk információi szerint a férfinak a kislányon kívűl két nagykorú fia is van, ők a nagypapa kíséretében többször is látogathatják az apjukat. De a férfi legkisebb gyermeke még csak 12 éves, így azt, hogy mikor találkozhat vagy telefonálhat az apjával, az édesanyja határozza meg.

A lap úgy tudja, hogy Róbert és felesége még a férfi büntetésének megkezdése előtt megállapodott abban, hogy mikor találkozhat és milyen módon tarthatja a kapcsolatot a gyerekekkel. Ez a rendszer sokáig működött, a kislánnyal telefonon beszélhetett, most viszont már ott sem.

A férfi még 2002. május 9-én követte el az ország eddigi legkegyetlenebb rablógyilkosságát Móron. Az Erste Bank helyi fiókjában a két fegyveres megölte a helyiségben tartózkodó nyolc embert. Weiszdorn Róbertet 2007-ben kapták el Tatabányán, 40 évnyi börtönbüntetést kapott, ebből még 28 van hátra. A mészárlással kapcsolatban letartóztattak másik három embert is, közülök egyet életfogytiglanra ítéltek, másikuk pedig a börtönben öngyilkos lett.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Megfojtotta saját unokahúgát, 12 év után állt bíróság elé
A férfi a gyilkosság után zavartalanul élte tovább az életét. Csak 2017-ben lett gyanús a rendőröknek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 06.12 év után állították bíróság elé azt a férfit, aki a vád szerint megfojtotta 16 éves unokahúgát majd a testét elásta a saját pincéjében. A gyilkosság 2007-ben történt, de tíz éven át mindenki azt hitte, hogy a lány elszökött otthonról. A rendőrség két éve újra elővette az aktát, így keveredett gyanúba a férfi.

Kiderült, hogy többször volt szexuális kapcsolata a lánnyal. A vádirat szerint a végzetes napon összevesztek valamin és egy zsinórral megfojtotta áldozatát.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Lerúgta az egyik kőkeresztet a Margit hídról egy 22 éves nő
Utána önként feladta magát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 06.A rendőrök keresni kezdték a nőt, amiért lerúgta a keresztet, végül önként feladta magát és beismert mindent. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért törte le.

Nem ez az első ilyen eset: tavaly szeptemberben két részeg 19 éves fiú nyolc keresztet tört le a Szent Koronát ábrázoló szobrokról. Őket nemrég jóvátételi munkára ítélte a bíróság.

Az RTL Híradó beszámolója:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Agyonverte újszülött fiát, csak mert veszített egy számítógépes játékban
A férfi bántalmazta, majd leejtette gyermekét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 07.A helyi sajtó adott hírt arról a Kentucky-ban élő férfiről, aki súlyosan bántalmazta egy hónapos kisfiát csak mert vesztett egy online videojátékban.

A portál úgy tudja, hogy Anthony Trice egyedül vigyázott otthon fiára, miközben játszott, majd egy szerencsétlenül alakult meccs után annyira idegessé vált, hogy dühében elhajította a kontrollert, és ütni kezdte a csecsemő fejét.

Utána felvette a kiabáló gyereket, hogy lenyugtassa, de a konyhába kifelé menet leejtette. Így visszavitte őt a szobába, majd készített neki egy üveg tápszert. Mire visszaért, addigra a gyermek már nagyon rosszul volt, ezért tárcsázta a mentőket.

A kisfiút a nortoni gyerekkórházba szállították, ahol később belehalt sérüléseibe.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x