hirdetés
toyota-jo.jpg

Teljesen bekente autóját tehéntrágyával, hogy védje a rekkenő hőségtől

Az eset Indiában történt, az értelemszerűen barna - az eredeti színe rejtély - kocsi képe bejárta a világot.
Daily Mail - szmo.hu
2019. május 24.


hirdetés

Bár minket szokatlanul hűvös, borongós idővel lepett meg az idei május, Indiában teljesen más a helyzet. Ott a május és a június az év legforróbb hónapja, ezután beköszönt a monszun, vagyis az esős évszak. Most viszont a a nyugati országrészben lévő Ahmedabad városában szó szerint meg lehet fulladni a hőségtől, mára 44 fokot ígértek a meteorológusok, de az eddigi indiai rekord - 2016-ban - 51 fok volt.

Egy helybéli asszony, Sejalben Shah szép, új Toyota Corolláját meg akarta védeni az embertelen hőségtől, és ennek egy Indiában igen tradicionális módját választotta: a kocsit az utolsó centiig bekente tehéntrágyával, csak az ablakokat, a szélvédőt és a lámpákat hagyta ki. A kocsiról készült fotót az egyik ismerőse posztolta egy közösségi oldalra, és azóta bejárta a világot.

Tény, hogy Indiában tehén bőven akad - az állatot szentként tisztelik -, és tehéntrágyában sem szűkölködnek. A falvakban a házak oldalát és tetejét régóta tapasztják be tehéntrágyával, mert kiváló hőszigetelő, és nem engedi át a forróságot. Drága autókat ugyan nem szoktak bekenni vele - érthető okokból -, de a Toyota tulajdonosa valószínűleg úgy vélte, a szükség törvényt bont. Végülis, ez a fajta hűtés valóban sokkal pénztárca-kímélőbb, mint a légkondicionálás.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
hambi.jpg

A Mekiben jegyezték el, feltette a netre, de valószínűleg már nagyon megbánta

Széttrollkodták a posztot a kommentelők. Mondjuk nem csodáljuk... :D
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 16.Életünk személyes pillanatait talán jobb meghagyni a családi emléktárban. Erre jó példa annak a nőnek az esete, akit nem kezdtek volna ki a kommentelők, ha nem teszi fel egy csoportba, hogy a Mekiben kérték meg, ráadásul egy hamburgerbe rejtett gyűrűvel.

A The Sun oldalán megjelent története szerint a nő egy Facebook csoportban osztotta meg az örömhírt, de a követők nagyjából hülyét viccet csináltak a párból.

Olyan angol nyelvű tréfákat kezdtek írni, mint a "McKérték a kezedet" és a BigMac = BigNo, utalva arra, hogy nem a legelegánsabb volt a helyszín a nagy eseményhez, és talán nemet kéne mondania a lánykérésre.

Nem maradt ki a tréfák sorából a Burger Ring és a McRémálom kifejezés sem. Más trollok azt vetették fel, hogy a zsemle száraz, mások szerint hagymakarikát kellett volna húzni a nő ujjára, akkor lett volna igazán stílusos a ceremónia.

Sok fontos kérdés is felvetődött, mint például, hogy ha nemet mond, akkor vajon megehette volna-e a szendvicset.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
bride.jpg

Utólag töröltette az undok koszorúslányt az esküvői fotókról a menyasszony

„Bárcsak meg se történt volna az egész esküvő!” – mondta, és szó szerint vették a kérését.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 16.A Yahoo Lifestyle oldalán jelent meg egy esküvő igen fura története, amit egy koszorúslányt próbált meg széttrollkodni.

A menyasszony azt mondja: kezdetektől fogva nyilvánvaló volt, hogy a koszorúslány valamiért nem akart részt venni az esküvővel kapcsolatos teendőkben. Nem ment el a lánybúcsúra, és nem volt hajlandó csatlakozni a menyasszonyi chathez sem, amiben a fontos információkat osztották meg egymással.

„Azt feltételeztem, hogy az egész azért történik így, mert annyira mások vagyunk. Nem akartam vele erőszakoskodni azzal, hogy szóvá teszem, igyekeztem tiszteletben tartani minden döntését”

- írta a menyasszony.

Amikor azonban eljött a nagy nap, a koszorúslány hozzáállása csak romlott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
porördög.jpg

Dupla porördög alakult ki Debrecen közelében

Érdekes jelenségeket produkál sorozatban az időjárás, most épp portölcsérek tűnnek fel a keleti országrészben.
Forrás: Időkép - szmo.hu
2019. június 17.Két porördög tűnik fel egy Debrecen határában készített videófelvételen – írja az Időkép.

Az erős besugárzás és ebből adódó nagy mértékű feláramlás okozta azt, hogy porördögök alakultak ki a keleti országrészben.

A ritka jelenség vasárnap délután tűnt fel Debrecen közelében. A videón eleinte két erősödő portölcsér figyelhető meg, majd míg az egyik feloszlik, a másik erőre kap, és közel két percen keresztül, hosszan az ég felé nyúlva kavarja fel a felszínről a földet és homokot – írta a portál.

Juhász Sándor videója az Időképen:


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x