Teljesen átalakul a sátrazási rendszer a Fishing on Orfűn
Csütörtöktől árulják a sátorjegyeket – elmondjuk, mi változik a korábbiakhoz képest.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 09.A fesztivál csokorba gyűjtötte a 2019-ben sátrazni vágyók számára legfontosabb információkat - némi szigorításra kell készülnünk sátor-határaink meghúzásával kapcsolatban. Idén parcellák és sátorjegyek között válogathatunk, illetve változatlanul lesz lehetőség minikabinok bérlésére is.

Az Üllői úton, a Heaven Streeten és a Pál utcában PARCELLÁKAT árusítanak majd, míg a Kistehén legelőn, az Óriás téren és az Isten Háta Mögött dűlőn, valamint a Mutáns pótkempingben SÁTORJEGYET lehet vásárolni.

Mindkét típusú jegy 2000 Ft-ba kerül és a fesztivál egész időtartamára szól. Hogy mi a különbség a parcellák és a sátorjegyek között?

A PARCELLA egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható.

A fesztivál egy mintául szolgáló illusztrációt is csatolt, melyen a Pál utca, az Üllői út és a Heaven Street részlete látható. Hamarosan nagyfelbontású képeket is közzé tesznek majd, amiket a parcellákon túl a kemping padjai és asztalai, a sövények, a gyeprács és a füves területek is látszódni fognak, hogy még pontosabban lehessen tervezgetni fesztivál-otthonunk elhelyezkedését.

"A megvásárolt parcellá(ka)t tetszés szerint belakhatod, és természetesen azok határain nem nyúlhatsz túl! Ezekben az utcákban tehát értelmét veszti a “mekkora sátrat hozhatok?” kérdés, hiszen pontosan tudod, mekkora “belakható” területed lesz. Ha kényelmesebben szeretnél sátrazni, esetleg nagyobb sátrat hoznál, akkor vásárolj több szomszédos parcellát! És érdemes már most lemérni a sátrad alapterületét, hogy tisztában légy a szükséges parcellák számával.

Fontos! A parcellák területei pontosan ki lesznek jelölve és azok rendeltetésszerű használatát ellenőrizni fogjuk!"

- figyelmeztet a fesztivál crew a kényelmünk érdekében bevezetett szigorításokról. Hogy minden zökkenőmentesen működjön, külön ügyfélszolgálatot fognak üzemeltetni és koordinátorokat is alkalmaznak majd a parcellázási rend betartására.

A Kistehén legelő, az Óriás tér, az Isten Háta Mögött dűlő és a Mutáns pótkemping nem lesz felparcellázva. Ide SÁTORJEGYET válthatunk, amelyről a következőket fontos tudni:

• Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő

• A fesztivál egész időtartamára érvényes

• A helyfoglalás érkezési sorrendben történik

• A sátorjegy tulajdonosa területi azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott területen.

Forrás: Fishing on Orfű Facebook-oldal


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x