hirdetés
Teljesen átalakul a sátrazási rendszer a Fishing on Orfűn
Csütörtöktől árulják a sátorjegyeket – elmondjuk, mi változik a korábbiakhoz képest.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 09.


hirdetés

A fesztivál csokorba gyűjtötte a 2019-ben sátrazni vágyók számára legfontosabb információkat - némi szigorításra kell készülnünk sátor-határaink meghúzásával kapcsolatban. Idén parcellák és sátorjegyek között válogathatunk, illetve változatlanul lesz lehetőség minikabinok bérlésére is.

Az Üllői úton, a Heaven Streeten és a Pál utcában PARCELLÁKAT árusítanak majd, míg a Kistehén legelőn, az Óriás téren és az Isten Háta Mögött dűlőn, valamint a Mutáns pótkempingben SÁTORJEGYET lehet vásárolni.

Mindkét típusú jegy 2000 Ft-ba kerül és a fesztivál egész időtartamára szól. Hogy mi a különbség a parcellák és a sátorjegyek között?

A PARCELLA egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható.

A fesztivál egy mintául szolgáló illusztrációt is csatolt, melyen a Pál utca, az Üllői út és a Heaven Street részlete látható. Hamarosan nagyfelbontású képeket is közzé tesznek majd, amiket a parcellákon túl a kemping padjai és asztalai, a sövények, a gyeprács és a füves területek is látszódni fognak, hogy még pontosabban lehessen tervezgetni fesztivál-otthonunk elhelyezkedését.

"A megvásárolt parcellá(ka)t tetszés szerint belakhatod, és természetesen azok határain nem nyúlhatsz túl! Ezekben az utcákban tehát értelmét veszti a “mekkora sátrat hozhatok?” kérdés, hiszen pontosan tudod, mekkora “belakható” területed lesz. Ha kényelmesebben szeretnél sátrazni, esetleg nagyobb sátrat hoznál, akkor vásárolj több szomszédos parcellát! És érdemes már most lemérni a sátrad alapterületét, hogy tisztában légy a szükséges parcellák számával.

Fontos! A parcellák területei pontosan ki lesznek jelölve és azok rendeltetésszerű használatát ellenőrizni fogjuk!"

- figyelmeztet a fesztivál crew a kényelmünk érdekében bevezetett szigorításokról. Hogy minden zökkenőmentesen működjön, külön ügyfélszolgálatot fognak üzemeltetni és koordinátorokat is alkalmaznak majd a parcellázási rend betartására.

A Kistehén legelő, az Óriás tér, az Isten Háta Mögött dűlő és a Mutáns pótkemping nem lesz felparcellázva. Ide SÁTORJEGYET válthatunk, amelyről a következőket fontos tudni:

• Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő

• A fesztivál egész időtartamára érvényes

• A helyfoglalás érkezési sorrendben történik

• A sátorjegy tulajdonosa területi azonosítót kap, amivel igazolja sátra jogosultságát az adott területen.

Forrás: Fishing on Orfű Facebook-oldal


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Ahogy csak egy türelmes fotós láthatja: madárportrék a Mecsekből
Kiefer Béla nagy türelemmel és szeretettel látogatja az erdő lakóit, akik a jelek szerint befogadták, és ugyan olyan kíváncsisággal lesnek vissza rá.
Fotók: Kiefer Béla - szmo.hu
2019. április 15.A természetet járó, azt szerető és tisztelő fotós minden évben újra meg újra megörökíti az erdő lakóit. A madarakkal is "jó barátságban" van, eteti őket, és figyeli életüket. Ők pedig elfogadva a gondoskodást, érdeklődve néznek őrá is. Így születhetnek meg ezek a képek, ahol a békés hétköznapjaikat mutatják meg nekünk.

A többi képért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Már Pécsen is házhoz viszik a bevásárlást
Szó szerint megszabadulhatunk a hétköznapok terheitől, hiszen mostantól Pécsen és környékén is házhoz viszi a Tesco a bevásárlást.
Szponzorált tartalom (X) - szmo.hu
2019. április 09.Valljuk be, ha nem az új tavaszi kollekció között kell válogatni, akkor a bevásárlás inkább nyűg, semmint kellemes tevékenység. Főleg egy hosszú nap végén fárasztó a polcok közti keresgélés, ami egy családi bevásárlás esetén vagy ünnepi készülődéskor mindennel együtt akár több órára is nyúlhat. S aztán a válogatás után még mindent haza is kell cipelni…

Budapesten már régóta elérhető, mostantól azonban végre Pécsett és környékén is házhoz szállít a Tesco.

Csak fel kell menni erre az oldalra, a fotelben ülve kiválasztani mire van szükséged, és a Tesco pedig kiszállítja neked a rendelésedet.

Persze nem csak webes felületen tudod ezt megtenni, akár a mobilodon is leadhatod rendelésedet, csak töltsd le a Tesco online bevásárlás alkalmazását Androidra vagy iOS-re.

Az online Tescoban több mint 17.000 termék közül válogathatsz.

Hogy könnyebben megtaláld az akciós termékeket, a webáruházban külön kategóriába rendezve találod meg őket.

Mikor rendelhetsz?

A Tesco futárjai hétfőtől szombatig reggel 8 és este 22 óra között, vasárnap változó időpontokban szállítják ki a megrendeléseket.

A Tesco átlagosan 12 000 kilónyi terméket szállít házhoz havonta. De ha inkább személyesen vennéd át a neten leadott rendelést, erre is van egy remek ötletünk: próbáld ki az Átvételi Pontot.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Lenyűgöző drónfelvételek a pécsi havihegyi mandulafáról
A csavarodott törzsű, több mint 100 éves fa még gyönyörűbb, hiszen már csodálatos virágokkal van teli.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.Nemrég jelentették be, hogy a pécsi havihegyi mandulafa lett az Európai Év Fája 2019-ben. A csavarodott törzsű, több mint 100 éves fa 45 ezer szavazatot kapott és tavaly a 2018-as év magyarországi fája versenyen is ő lett a győztes. A gyönyörű fa a Havihegy csúcsán álló pécsi Havas Boldogasszony-templomnál fogadja az érkezőket.

A havihegyi mandulafáról most lenyűgöző felvételek készültek, ráadásul madártávlatból is megcsodálhatjuk a virágba borult fát.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Elvarázsolt táj Pécs környékén – csodákra képes a naplemente
A narancsos fényektől olyan lett a táj, mint egy rajzfilm búcsúzó képkockái.
Fotók: Kiefer Béla - szmo.hu
2019. március 31.Egészen meseszerűvé vált a táj Pécs környékén a tavaszi vöröses-narancsos naplementében. Még a traktort is misztikussá varázsolta a fény.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x