hirdetés
1-78.jpg

Te tudtad, hogy Macaulay Culkin Instája telis-tele van kreténségekkel?

Ha nem, mi szíves örömest bevezetünk téged Culkin őrült világába. Összegyűjtöttünk pár krézi posztot.
fotók: Instagram - @culkamania - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

A gyereksztárból lett celeb és korai éveinél ma már jóval kevésbé foglalkoztatott színészre most ismét ráirányult a figyelem a botrányt okozó Michael Jackson-dokumentumfilm kapcsán.

Culkin következetesen tagadja, hogy Jackson őt is szexuálisan bántalmazta volna gyerekkorában, mint a Neverland elhagyásában coming outolt James Safechuckot és Wade Robsont. Mégis, az ember elgondolkodik, hogy vajon milyen lelki okok állhattak amögött a tény mögött, ami szinte kizárólagos hír volt vele kapcsolatban évekig, azaz hosszan tartó, hírhedt drogfüggősége mögött.

Kíváncsiságból ránéztünk Culkin Instagramjára, és hát, nos... elég tanulságos. És igazából bizonyos szemszögből nézve néha nagyon vicces. Tele van furcsábbnál furcsább poénokkal és fotókkal a vigyorgó színészről. Válogattunk párat:

Culkin a nemzeti fogtündérnapon egy fogas zacsival:

Today is #nationaltoothfairyday ... And you guys all laughed at me when I invested in my 'Sack of Teeth'.

38.7k Likes, 594 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Today is #nationaltoothfairyday ... And you guys all laughed at me when I invested in my 'Sack of..."

Az Oscar-kapcsán, "best picture" - szójáték Culkin módja

This is my pick for Best Picture...

41.3k Likes, 381 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "This is my pick for Best Picture..."

Culkin egy üveg chimichurri felett elmélkedik

Just thinkin' 'bout this chimichurri

23.9k Likes, 412 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Just thinkin' 'bout this chimichurri"

"Nem hiszem el, hogy öt éve egyszer sem kerültem be a híres halottak közé az Oscar-gálán. Pedig annyira igyekeztem."

I can't believe this is the 5th year in a row I'm not in the in-memoriam... And I've been trying so hard. #theoscars

98.1k Likes, 1,728 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "I can't believe this is the 5th year in a row I'm not in the in-memoriam... And I've been trying so..."

"Ezt csinálom ahelyett, hogy az Oscar-gálát vezetném"

Things I'm doing instead of hosting the #Oscars 5. Bathing

69.8k Likes, 579 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Things I'm doing instead of hosting the #Oscars 5. Bathing"

Culkin angyalszárnyakkal:

Every time you buy a hoodie from BunnyEars.com a Macaulay gets his wings. https://bunnyears.com/product/bunny-ears-hoodie/ #shamelessplugsaturday

76k Likes, 581 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Every time you buy a hoodie from BunnyEars.com a Macaulay gets his wings...."

... és nyuszifülekkel:

Hey jerks, Jimmy was kind enough to have me back on @fallontonight tonight. You should all check out how handsome I am!!

78.7k Likes, 883 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Hey jerks, Jimmy was kind enough to have me back on @fallontonight tonight. You should all check..."

És kókusszal.

Coconuts.

31.2k Likes, 378 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Coconuts."

Culkin egy videotékában

Just me in a video store. Nothing to see here.

56.2k Likes, 844 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Just me in a video store. Nothing to see here."

Culkin verző fejjel

Mondays, amiright? Hey A-holes, tell me why your Monday sucks. #mondayblues

45.3k Likes, 1,581 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Mondays, amiright? Hey A-holes, tell me why your Monday sucks. #mondayblues"

Culkin csinin

Hey nerds. I just got back from the Met Gala. I was the belle of the ball.

34.3k Likes, 582 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Hey nerds. I just got back from the Met Gala. I was the belle of the ball."

És még csinibben.

Big chair or bigger headdress??

20.9k Likes, 384 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Big chair or bigger headdress??"


KÖVESS MINKET:

hirdetés
schobert-norbi-norbika-rubint-reka-1000x512.jpg

„Anya, miért bántanak?” - Folyamatosan támadják Rubint Réka fiát, aki 12 kilót fogyott

A fitneszlady reagált a rosszindulatú kommentekre és elmondta, hogyan sikerült ledobnia Schobert Norbikának a fölösleges súlyt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 25.Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas változáson ment keresztül Schobert Norbert és Rubint Réka fia. Norbika 14 évesen izmosra gyúrta magát, a korábban kicsit husis gyerekből pedig kockás hasú kiskamasz lett.

Rubint Réka folyamatosan beszámolt Norbika fejlődéséről közösségi oldalain.

A fitneszlady már korábban is számos kritikát kapott, amiért férjével együtt a gyerekét agyonhajszolják, hogy jó alakja legyen.

A folyamatos edzésnek azonban meglett az eredménye: a fiú másfél év alatt 12 kilót fogyott, amiről édesanyja is büszkén számolt be Instagram-oldalán. Rubint Réka két egymáshoz viszonyított képen mutatta meg a Norbikán látható változást. A bal oldali fotón a fiú még kisebb pocakkal pózolt, a friss jobb oldalin viszont már szálkás testtel és kockás hassal. A posztot ide kattintva nézheted meg.

A kommentelők azonban még most sem nyugszanak, a változásról készült képek alatt is sokan támadják Norbikát és Rubint Rékát is.

A fitneszlady most elmondta, mit gondol ezekről a kritikákról:

"Mindig vannak kritikusok, de szerencsére azért sokkal több a gratuláló, támogató hozzászólás. Vannak, akik elismerik, milyen nagy dolog, amit Norbika elért. Én is ezért osztottam meg az előtte-utána fotót, mert hiszem, hogy sokaknak erőt adhat, bátorítást, hogy vágjanak bele az edzésbe"

- mondta a Blikknek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
michale_jackson_flick-1000x566.jpg

„Alig volt haja” – kiderült, pontosan hogy halt meg Michael Jackson, és hogy találtak rá a mentősök

A „pop királya” épp tíz évvel ezelőtt, ötvenévesen halt meg Los Angelesben. Egy dokumentumfilmből most pontosan kiderül, hogy telt az utolsó 24 órája.
Mirror; The Sun - szmo.hu
2019. június 25.Killing Michael Jackson, azaz Michael Jackson megölése címmel, szombaton mutatták be Angliában azt a dokumentumfilmet, amely eddig nem ismert részletességgel mutatja be a popsztár életének utolsó 24 óráját, és azt, hogy pontosan milyen események vezettek a halálához.

A tíz évvel ezelőtt történtekről emellett a CNN is megemlékezett, megszólaltatva Michael Jackson legközelebbi munkatársait, akik az utolsó napján vele dolgoztak. Travis Payne koreográfus, Dorian Holley, Jackson énektanára és Michael Bearden zenei vezető elmondták, hogy a sztár azon a napon egyhuzamban 12 órát próbált végig, mivel három hét múlva kezdődött volna Londonban a nagy, világ körüli turnéja, amely hosszabb idő után a visszatérését jelentette volna.

"Rég nem volt ilyen jó formában" - mondták a munkatársai, akik szerint teljesen jó fizikai állapotban, fegyelmezetten és motiváltan csinálta végig a próbát. Azután hazament, zenei vezetőjének még odaszólt: "Szeretlek, Mike", vélhetően ezek voltak az utolsó szavai nyilvánosan.

Ami ezután történt, azt személyes orvosa, Conrad Murray vallomásából tudjuk. Ő volt az, aki altató-túladagolással tulajdonképpen megölte Jacksont. Gondatlanságból elkövetett emberölésért el is ítélték, négy évet kapott, amelyből kettőt ült le.

Jackson a halála előtti években már krónikus álmatlanságban szenvedett. Szinte semmitől nem tudott aludni, Murray többféle altatóval és szorongásoldóval próbált neki segíteni, ám azon az éjszakán állítása szerint semmi nem használt.

Jackson az orvos szerint könyörgött neki, hogy adjon valami erősebbet, mert a világ körüli turnéjára muszáj kialudnia magát.

Már délelőtt, az álmatlan éjszaka után adta be neki az orvos a Propofol nevű altatót, amelyet aneszteziológusok használnak a kórházakban, műtétek előtt és alatt kapják a páciensek. Értelemszerűen ez egy nagyon erős szer, és megfelelő orvosi műszerek, gépek használata nélkül életveszélyes.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
tothgabi4-1000x525.jpg

Tóth Gabi elég félelmetes sminkben zsűrizik a Sztárban Sztár Leszek válogatóján

Szerinted jól áll neki?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 25.Ősszel indul a TV2 új tehetségkutató műsora, a Sztárban Sztár Leszek, ami a korábban már több évadot megélt és nagy sikerrel futott Sztárban Sztár átalakított verziója lesz. Abban a vetélkedőben ismert énekesek versenyeztek egymással, méghozzá úgy, hogy más hazai és külföldi előadókat utánoztak. Ezt a műsort alakították át tehetségkutatóvá úgy, hogy ezután már akárki színpadra léphet más sztárok "bőrében".

A Sztárban Sztár Leszeknek új zsűrije is lesz: Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci lesznek azok, akik minden adásban véleményezik a produkciókat. Mindannyian szerepeltek már a Sztárban Sztárban, ezért pontosan tudják, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen az előadók utánzásában.

Tóth Gabi egy hete jelentette be Instagram-oldalán, hogy elkezdődött a tehetségkutató válogatása. Elmondása szerint nagyon jól kijön zsűritagjaival, a munkájuk pedig eddig nagyon izgalmas, sokat nevetnek.

Elkezdődött a Sztárban Sztár Leszek válogatása!:) izgalmas és nagyon sokat nevetünk!:) szuper csapat imádok a srácokkal zsűrizni!:) Ti ezt majd csak ősszel láthatjátok a tv-ben!!! Várjátok már?:)) #sztarbansztarleszek #forgatunk #casting #zsűri

7,587 Likes, 40 Comments - @tothgabi on Instagram: "Elkezdődött a Sztárban Sztár Leszek válogatása!:) izgalmas és nagyon sokat nevetünk!:) szuper..."

Az énekesnő most egy újabb képpel jelentkezett be a forgatásról. A szelfin egy igencsak vad sminket visel.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
alice.jpg

Halálpaktumot kötött Alice Cooper és neje: ha egyikük meghal, a másik követi

A zenész és felesége 43 éve vannak együtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 24.Szokatlan egyezséget kötött Alice Cooper és felesége, akik abban egyeztek meg, hogy ha egyikük meghalna, a másik azonnal követi. Az ötlet magyarázata egyszerű: azt mondják, nem tudnak egymás nélkül élni.

"Nem tudunk egymás nélkül élni, és ha bármelyikünk előbb megy a halálba, a másik gondolkodás nélkül követi. Kötöttünk egy „halálpaktumot”, mert úgy érezzük, nem tudnánk elviselni a másik elvesztését – mondta a rockzenész.

Cooper évtizedek óta együtt él Sheryl Goddarddal, aki kitartott mellette abban a nehéz időszakban is, amikor a Poison énekese az alkohol és a kábítószer démonaival viaskodott - írja a Mirror.

A sztár jelenleg 71 éves, felesége 62, és 43 éve vannak együtt.

Lapozz Cooperék párkapcsolati tanácsaiért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x