hirdetés
1-78.jpg

Te tudtad, hogy Macaulay Culkin Instája telis-tele van kreténségekkel?

Ha nem, mi szíves örömest bevezetünk téged Culkin őrült világába. Összegyűjtöttünk pár krézi posztot.
fotók: Instagram - @culkamania - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

A gyereksztárból lett celeb és korai éveinél ma már jóval kevésbé foglalkoztatott színészre most ismét ráirányult a figyelem a botrányt okozó Michael Jackson-dokumentumfilm kapcsán.

Culkin következetesen tagadja, hogy Jackson őt is szexuálisan bántalmazta volna gyerekkorában, mint a Neverland elhagyásában coming outolt James Safechuckot és Wade Robsont. Mégis, az ember elgondolkodik, hogy vajon milyen lelki okok állhattak amögött a tény mögött, ami szinte kizárólagos hír volt vele kapcsolatban évekig, azaz hosszan tartó, hírhedt drogfüggősége mögött.

Kíváncsiságból ránéztünk Culkin Instagramjára, és hát, nos... elég tanulságos. És igazából bizonyos szemszögből nézve néha nagyon vicces. Tele van furcsábbnál furcsább poénokkal és fotókkal a vigyorgó színészről. Válogattunk párat:

Culkin a nemzeti fogtündérnapon egy fogas zacsival:

Today is #nationaltoothfairyday ... And you guys all laughed at me when I invested in my 'Sack of Teeth'.

38.7k Likes, 594 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Today is #nationaltoothfairyday ... And you guys all laughed at me when I invested in my 'Sack of..."

Az Oscar-kapcsán, "best picture" - szójáték Culkin módja

This is my pick for Best Picture...

41.3k Likes, 381 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "This is my pick for Best Picture..."

Culkin egy üveg chimichurri felett elmélkedik

Just thinkin' 'bout this chimichurri

23.9k Likes, 412 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Just thinkin' 'bout this chimichurri"

"Nem hiszem el, hogy öt éve egyszer sem kerültem be a híres halottak közé az Oscar-gálán. Pedig annyira igyekeztem."

I can't believe this is the 5th year in a row I'm not in the in-memoriam... And I've been trying so hard. #theoscars

98.1k Likes, 1,728 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "I can't believe this is the 5th year in a row I'm not in the in-memoriam... And I've been trying so..."

"Ezt csinálom ahelyett, hogy az Oscar-gálát vezetném"

Things I'm doing instead of hosting the #Oscars 5. Bathing

69.8k Likes, 579 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Things I'm doing instead of hosting the #Oscars 5. Bathing"

Culkin angyalszárnyakkal:

Every time you buy a hoodie from BunnyEars.com a Macaulay gets his wings. https://bunnyears.com/product/bunny-ears-hoodie/ #shamelessplugsaturday

76k Likes, 581 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Every time you buy a hoodie from BunnyEars.com a Macaulay gets his wings...."

... és nyuszifülekkel:

Hey jerks, Jimmy was kind enough to have me back on @fallontonight tonight. You should all check out how handsome I am!!

78.7k Likes, 883 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Hey jerks, Jimmy was kind enough to have me back on @fallontonight tonight. You should all check..."

És kókusszal.

Coconuts.

31.2k Likes, 378 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Coconuts."

Culkin egy videotékában

Just me in a video store. Nothing to see here.

56.2k Likes, 844 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Just me in a video store. Nothing to see here."

Culkin verző fejjel

Mondays, amiright? Hey A-holes, tell me why your Monday sucks. #mondayblues

45.3k Likes, 1,581 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Mondays, amiright? Hey A-holes, tell me why your Monday sucks. #mondayblues"

Culkin csinin

Hey nerds. I just got back from the Met Gala. I was the belle of the ball.

34.3k Likes, 582 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Hey nerds. I just got back from the Met Gala. I was the belle of the ball."

És még csinibben.

Big chair or bigger headdress??

20.9k Likes, 384 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Big chair or bigger headdress??"


KÖVESS MINKET:

hirdetés
schobert-lara-1000x561.jpg

Letiltotta az Instagram Schobert Norbi lányának profilját egy fotó miatt

Schobert Larának 154 ezer követője volt. Már az is kiderült, melyik kép okozta a tiltást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 17.Meglepő dolog történt Schobert Larával: minden előjel vagy indoklás nélkül törölték az Instagram-oldalát. A Schobert-Rubint házaspár lányának ez már csak azért is nagy érvágás, mert

az utóbbi időben egyre népszerűbb lett a képmegosztón, már 154 ezren követték.

Rubint Réka korábban elmondta a Blikknek, hogy a Szigeten buliztak - az anya nagyobbik fiával, Norbikával volt, Lara pedig egy másik koncerten szórakozott - amikor a lány észrevette, hogy elérhetetlenné vált az oldala. Mivel

az Instagram nem értesítette ennek okáról Larát, szülei hivatalos levelet írtak a cégnek, hogy kiderítsék, mi történt.

Már csak azért is érthetetlen volt számukra ez a lépés, mert a kamaszlány nem üzleti célra használja a profilját, saját maga és rajongói kedvéért osztja meg a képeket, videókat. A tevékenységét Rubint Réka és Schobert Norbert is figyelemmel követik, így az elő sem fordulhat, hogy Lara túl provokatív fotókat töltsön fel magáról. Édesanyja szerint azonban nem is így szeretne magának hírnevet szerezni.

"Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem értetlenül áll az eset előtt, és csalódott"

- mondta a Blikknek a fitneszlady.

Most azonban végre választ kapott a család, kiderült, miért tiltotta le az Instagram Lara fiókját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
antal-timi-1000x603.jpg

Megszületett Antal Timi első gyermeke, már a nevét is elárulta

Az énekesnő egy meghitt családi képpel tudatta a gólyahírt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 16.Boldog hírt közölt rajongóival Antal Timi: megszületett első gyermeke, sőt már a nemét és a nevét is elárulta.

Az X-Faktorban ismertté vált énekesnő februárban jelentette be, hogy babát vár:

"Ez az az érzés, ami semmihez sem fogható! Óriási kaland elé nézünk, ugyanis Gergővel hamarosan szülők leszünk! Alig vártuk, hogy Veletek is megoszthassuk legnagyobb boldogságunkat!"

– írta akkora közösségi oldalán.

Most pedig boldogan tudatta a világgal, hogy megérkezett az új családtag. Egy meghitt képpel osztotta meg a gólyahírt:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ganxsta-doglegy-zolee.jpg

Para-Kovácsék nagyon kihúzták a gyufát Ganxsta Zoleenál: „Ne várjátok meg, hogy én kezdjek el vadászni rátok!”

Perjés meg a Para című csatornájuk műsorában túlfeszítették a húrt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 16.A Perjés meg a Para című YouTube-csatornán nincs hiány a szókimondó, olykor polgárpukkasztó videókból, azonban úgy tűnik, hogy ezúttal átléptek egy bizonyos határt.

Egy egy héttel ezelőtti videójukat Ganxsta Zoleenak dedikálták, melyben meglehetősen sértő dolgokat állítottak a rapperről, ő pedig nem is késlekedett a reakcióval.

A felvétel a kommentelők haragját is kiváltotta.

"Gusztustalan az egész. Az egy dolog, hogy kamugengsztereztek, de az, hogy az apaságát kritizáljátok, mikor nyilván lila fingotok nincs róla, az okádék"

- írta egyikük.

"Ezt túltoltátok..nagyon túltoltátok!"

- foglalta össze egy másik.

A műsorban ugyanis amellett, hogy azt állították, hogy Zolee megsz*** azt, aki fizette, illetve, hogy legtöbbször úgy találkozott nőkkel, ha azok csak játszottak vele, vagy ha fizetett nekik, a munkásságát, ráadásul az apaságát is kritizálták.

A rapper szintén hozzászólásban reagált az elhangzottakra, kommentjét a műsor készítői valószínűleg nem teszik zsebre.

Ha kíváncsi vagy rá, lapozz!

Ganxsta Zolee arra figyelmeztette Para-Kovács Imrét és társát, hogy inkább ők keressék fel - feltehetően bocsánatkérés céljából - mielőtt még ő indulna a nyomukba.

"Beszélnünk kell. Szerintem jobb, ha ti kerestek meg. Komolyan mondom. Ne várjátok meg, hogy én kezdjek el vadászni rátok. Remélem, értjük egymást"

- írta, további keresetlen szavak mellett. A teljes véleményt és a videót itt lehet megnézni.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ronaldo-1-977x760.jpg

Cristiano Ronaldo irtó kínos reklámban táncikál, mindenki ezen röhög

Ez lehet a reklámok Despacito-ja? Az biztos, hogy nem ez a focista legmenőbb alakítása.
Independent - szmo.hu
2019. augusztus 16.A világ egyik legdrágább focistája a pályán nem, az életben viszont elég gyakran kerül bajba ballépései miatt. A Juventus csillaga csak pár hete könnyebbülhetett meg, amikor kiderült, hogy nem emelnek vádat ellene nemi erőszak ügyében, mivel nincs elegendő bizonyíték az ügyben.

Egy 34 éves nő, Kathryn Mayorga korábban azt állította, hogy a portugál focista 2009-ben, egy Las Vegas-i hotelben megerőszakolta őt.

Mayorga 9 éve, az eset után feljelentést tett, de a támadót nem nevezte meg. Később ügyvédet fogadott és peren kívül megegyezett a focistával, aki 375 ezer dollárt fizetett neki a hallgatásáért.

Ez a botrány tehát elült, ám máris itt az újabb, de ezúttal szerencsére nem ilyen komoly az ügy, viszont Ronaldónak alighanem elég kínos lehet. A szingapúri székhelyű, e-kereskedelmi applikáció, a Shopee kijött új reklámfilmjével, amelynek a focista a főszereplője, ő ugyanis a cég reklámarca.

A reklám futótűzként járta be az összes létező közösségi oldalt, és a legenyhébb kifejezéssel élve is éles kritikákat kapott, bár a legtöbb kommentelő a "nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek" kifejezéssel írta le a lelkiállapotát, miután végignézte.

Tény, hogy a valószínűleg rendkívül viccesnek és kreatívnak elképzelt alkotástól minden épeszű ember lefagy pár pillanatra, mielőtt egyáltalán eldönthetné, hogyan reagáljon.

A videóért és a kommentekért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x