hirdetés
Te tudtad, hogy Macaulay Culkin Instája telis-tele van kreténségekkel?
Ha nem, mi szíves örömest bevezetünk téged Culkin őrült világába. Összegyűjtöttünk pár krézi posztot.
fotók: Instagram - @culkamania - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

A gyereksztárból lett celeb és korai éveinél ma már jóval kevésbé foglalkoztatott színészre most ismét ráirányult a figyelem a botrányt okozó Michael Jackson-dokumentumfilm kapcsán.

Culkin következetesen tagadja, hogy Jackson őt is szexuálisan bántalmazta volna gyerekkorában, mint a Neverland elhagyásában coming outolt James Safechuckot és Wade Robsont. Mégis, az ember elgondolkodik, hogy vajon milyen lelki okok állhattak amögött a tény mögött, ami szinte kizárólagos hír volt vele kapcsolatban évekig, azaz hosszan tartó, hírhedt drogfüggősége mögött.

Kíváncsiságból ránéztünk Culkin Instagramjára, és hát, nos... elég tanulságos. És igazából bizonyos szemszögből nézve néha nagyon vicces. Tele van furcsábbnál furcsább poénokkal és fotókkal a vigyorgó színészről. Válogattunk párat:

Culkin a nemzeti fogtündérnapon egy fogas zacsival:

Today is #nationaltoothfairyday ... And you guys all laughed at me when I invested in my 'Sack of Teeth'.

38.7k Likes, 594 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Today is #nationaltoothfairyday ... And you guys all laughed at me when I invested in my 'Sack of..."

Az Oscar-kapcsán, "best picture" - szójáték Culkin módja

This is my pick for Best Picture...

41.3k Likes, 381 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "This is my pick for Best Picture..."

Culkin egy üveg chimichurri felett elmélkedik

Just thinkin' 'bout this chimichurri

23.9k Likes, 412 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Just thinkin' 'bout this chimichurri"

"Nem hiszem el, hogy öt éve egyszer sem kerültem be a híres halottak közé az Oscar-gálán. Pedig annyira igyekeztem."

I can't believe this is the 5th year in a row I'm not in the in-memoriam... And I've been trying so hard. #theoscars

98.1k Likes, 1,728 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "I can't believe this is the 5th year in a row I'm not in the in-memoriam... And I've been trying so..."

"Ezt csinálom ahelyett, hogy az Oscar-gálát vezetném"

Things I'm doing instead of hosting the #Oscars 5. Bathing

69.8k Likes, 579 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Things I'm doing instead of hosting the #Oscars 5. Bathing"

Culkin angyalszárnyakkal:

Every time you buy a hoodie from BunnyEars.com a Macaulay gets his wings. https://bunnyears.com/product/bunny-ears-hoodie/ #shamelessplugsaturday

76k Likes, 581 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Every time you buy a hoodie from BunnyEars.com a Macaulay gets his wings...."

... és nyuszifülekkel:

Hey jerks, Jimmy was kind enough to have me back on @fallontonight tonight. You should all check out how handsome I am!!

78.7k Likes, 883 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Hey jerks, Jimmy was kind enough to have me back on @fallontonight tonight. You should all check..."

És kókusszal.

Coconuts.

31.2k Likes, 378 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Coconuts."

Culkin egy videotékában

Just me in a video store. Nothing to see here.

56.2k Likes, 844 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Just me in a video store. Nothing to see here."

Culkin verző fejjel

Mondays, amiright? Hey A-holes, tell me why your Monday sucks. #mondayblues

45.3k Likes, 1,581 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Mondays, amiright? Hey A-holes, tell me why your Monday sucks. #mondayblues"

Culkin csinin

Hey nerds. I just got back from the Met Gala. I was the belle of the ball.

34.3k Likes, 582 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Hey nerds. I just got back from the Met Gala. I was the belle of the ball."

És még csinibben.

Big chair or bigger headdress??

20.9k Likes, 384 Comments - Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on Instagram: "Big chair or bigger headdress??"


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Csisztu Zsuzsa felnyomta a YouTube-nál a 18 éves influenszer videóját, amiben megvédte magát
Csisztu szerint a lány a videóban olyan területre tévedt, ami súlyosan sérti az ő személyiségi jogait.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Csisztu Zsuzsa hétfőn a Reggeli élő adásában osztotta ki a műsor egyik vendégét, a 18 éves influeszert, Farkas Timit. A műsorvezető többször is sértegette és kioktatta a lányt arról, hogy mennyire értelmetlen, amit csinál és inkább tanulnia kéne. Csisztu Zsuzsa még a Facebookon, az élő videó alatt kommentben is sértő megjegyzéseket tett a 18 éves lányra.

Timi a műsorban nem állt bele a vitába, de később készített egy videót, amiben reagált az őt ért sértegetésekre. A videót feltöltötte a YouTube csatornájára is, ebben azt is elmondta, hogy beszélt a műsor készítőivel is és engedélyt kért rá, hogy megvédhesse magát.

A lány a videóban többek közt arról is beszélt, nem érti, Csisztu Zsuzsa miért gondolja azt, hogy ő rossz példát mutatna a fiataloknak.

Az Origo megkereste Csisztu Zsuzsát a történtekkel kapcsolatban, aki elmondta, hogy jelentette a YouTube-on a lány videóját.

Csisztu Zsuzsa úgy fogalmazott,

az influenszer a videóban "olyan területre tévedt, ami súlyosan sérti a személyiségi jogait, s nemcsak magánemberként, de jogászként is jelentenie kellett a Youtube-nak. A cég pedig válaszában azt írta, hogy a videót le is fogják venni a műsorvezető személyiségi jogait sértő tartalom miatt."

Azt is hozzátette, szerinte a történtek tanulsága nem az, hogy a generációk nem értik egymást és, hogy egy idősebb nő irigy a fiatalabbra, hanem, hogy kiből lehet példakép.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Hoppá: Jason Momoa lenyírta védjegyének számító hatalmas szakállát
A Trónok harca Khal Drogoja ezzel hívja fel a figyelmet az újrahasznosításra és a környezetvédelemre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Jason Momoa megvált a védjegyének számító hosszú szakállától. A Trónok harca sztárja már hét éve növesztette a szőrt az arcán, egyrészt, mert a sorozatban Khal Drogot alakította. A karaktert pedig el sem lehetne képzelni a nagy szakáll és a hosszú, fonott haj nélkül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Khal Drogo???

Jason Momoa FANPAGE ? (@momoasberriess) által megosztott bejegyzés,

Jason Momoa viszont azzal, hogy lenyírja a szakállát másra is fel akarta hívni a figyelmet, méghozzá az újrahasznosításra és a környezetvédelemre. A sztárról videó is készült, miközben elektromos borotvát ragadt és nekiesett a nyírásnak.

Ebben is elmondja, hogy szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a palackozott vizek helyett az alumínium dobozokat részesítsék előnyben.

Emellett pedig a szakállnyírás képletesen azt jelképezte, hogy itt az idő a változásra.

Ha kíváncsi vagy, milyen lett a sztár szakáll nélkül, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Így néz ki a 45 éves Victoria Beckham közvetlenül ébredés után
A fotót férje, David Beckham osztotta meg az Instagramon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Egészen hihetetlen, de Victoria Beckham április 17-én ünnepelte a 45. születésnapját. Igaz, olyan, mintha az idő egyszerűen nem fogna David Backhem feleségén, hiszen még mindig gyönyörű és ránézésre nem mondaná senki 45 évesnek.

De hát, a kerek évforduló alkalmából Victoria Beckhamet is felköszöntötte a családja. Férje és négy gyermeke reggel korán keltette a szülinapost, akiről ekkor készült egy fotó is. A frissen ébredő Victoriáról pedig a sztárfocista meg is osztotta ezt a fotót.

Ha kíváncsi vagy a képre is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Jennifer Lopez lánya megszólalásig hasonlít a színésznőre
Emme 11 éves, de már most gyönyörű. Friss fotón pózolnak együtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Jennifer Lopez nemcsak elismert énekesnő és színésznő, hanem igazi csodaanyuka is. Bár már háromszor volt házas, csak Marc Anthony-val való kapcsolatából született gyermeke, ráadásul egy ikerpár, Max és Emme. A gye rekek 11 évesek, Emme pedig kiköpött mása az édesanyjának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#TBT My Why... ??????

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Lopez húga, Lynda Lopez a napokban együtt ebédelt az énekesnővel és kislányával, akikről lőtt egy fotót is. A fotót pedig megosztotta az Instagramján is.

Ezen látszik, hogy bár Emma még csak kiskamasz, de már most látszik, hogy a legtöbb vonását az édesanyjától örökölte. Igaz, a kommentelők egy része az apa, Marc Anthony vonásait is felvedezte a fotón, de hát az az arc és az a pillantás mindent elárul.

Ha kíváncsi vagy a képre is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x