hirdetés
Tablóképet kaptak a terápiás kutyák, akik az iskolai lövöldözés után segítettek a túlélő diákoknak
A diákok és a kar tagjai azonnal beleszerettek a négylábú hősökbe, akik ott voltak, hogy segítsenek nekik a nehéz időkben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 26.


hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk: tavaly tizenheten meghaltak és sokan megsérültek a Florida államban található Parkland egyik középiskolájában, ahol az intézmény egyik korábbi diákja, a 19 éves Nicolas Cruz lövöldözni kezdett.

Egy-egy ilyen tragikus élmény, hatalmas lelki teher, amit jól mutat, hogy egy lány később öngyilkos lett, csak mert nem tudta feldolgozni a tragédiát. Aznap, amikor egy fegyveres lövöldözni kezdett a Marjory Stoneman Douglas középiskolában, Sydney Aiello menekült, hogy mentse az életét. De nem tudta magát túltenni a 17 halálos áldozatot követelő gyilkosságon, tanárai és osztálytársai elvesztésén, és a történtek hatalmas súllyal nehezedtek rá. Egy évvel a parklandi tragédia után Sydney Aiello öngyilkosságot követett el.

A Bored Panda most arról ír:

az iskolában most külön évkönyv oldalt szenteltek azoknak a kutyáknak, akik a túlélők terápiáját segítették.

A Marjory Stoneman Douglas High School évkönyve büszkén mutatja be a 14 imádnivaló, bolyhos kutyát, akiket a tragédia után Ty Thompson igazgató hívott meg a túlélő fiatalok segítésére.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Sikerült: megvették a házat a 9 gyermekes családnak, akiket a kilakoltatás fenyegetett
Az anya a Facebookon köszönte meg a támogatást, el sem hiszi, hogy velük történt meg ez a csoda.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 24.Mint azt mi is megírtuk, gyűjtés indult a kilakoltatásra váró 9 gyerekes család megsegítésére, akiknek Orbán Viktor minden jót kívánt. Szalai Kriszta színésznő a civilek összefogására alapozva kezdett gyűjtésbe a családért.

A pénz pedig összejött, a családnak sikerült venni egy házat, így végre lesz hol lakniuk. Szalai Kriszta a Facebookon írta meg a jó hírt, hogy megvehettek egy lakást a családnak.

Az édesanya a Facebookon osztotta meg, hogy csoda történt velük.

"Mérhetetlen hálát érzek minden segítő szándékú ember felé! Egyszerűen el sem hiszi senki, hogy ez megtörténhet! DE MEGTÖRTÉNT! Köszönöm, hogy rengetegen NEM pálcát törtek felettem. A gyerekek fel sem tudjak fogni"

Nagyon sokan segítettek nekik, hogy a család együtt tudjon maradni. Az anya megírta, hogy bár sokan bántották, és sokszor sírt is miattuk, de rájött, milyen sok jó ember van.

Az anyuka leírta azt is, hogy ők is szoktak segíteni: "Segítünk sok embernek mi is, hol így hol úgy.

Nagyon jó érzés adni, most megtapasztaltam, úgy igazából milyen jó érzés kapni!"

Őszig befejezik a felújítást, de addig is segítenek egy másik családnak - ígérte.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Azon az ültetvényen fotózkodott a diplomázó lány a szüleivel, ahol azok egész életükben dolgoztak
Erica Alfaro így köszönte meg anyjának és apjának, hogy egy jobb életért átvitték őt Mexikóból Amerikába, és taníttatták.
CNN. Fotó: Instagram - szmo.hu
2019. május 27.Az egész világot meghatotta a kaliforniai San Diego egyetemén diplomázó, fiatal lány, Erica Alfaro közös fotója kétkezi munkás, bevándorló szüleivel. A szülők, az 51 éves Teresa Herrera, és az 50 esztendős Claudio Alfaro fiatal korukban, külön-külön vándoroltak át Mexikóból Amerikába, és ott szerettek egymásba. Összeházasodtak, született három gyerekük - köztük Erica -, aztán az egész család visszaköltözött a mexikói-amerikai határon, de már Mexikóban lévő Tijuanába, mert az anya még nem kapta meg az amerikai állampolgárságot.

Erica 13 éves volt, amikor ismét visszatérhettek Kaliforniába. A lány elmondása szerint a szülei egész életükben a földeken dolgoztak, Kaliforniában gyümölcsöt termesztettek. A gyerekeiket is befogták, és amikor Erica egy nap panaszkodott anyjának, mennyire fáradt, az édesanyja azt válaszolta: "Tudod, kislányom, csak annak nem kell végigmennie ezen, aki tanult ember."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Megszólalt a 6 gyerekkel egyedül maradt édesapa
Rokonaik és barátaik most adománygyűjtésbe kezdtek: pénzzel, ruhákkal és tartós élelmiszerekkel is segítik a családot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 25.Hat gyereke ad neki erőt a mindennapokhoz - ezt mondta Híradónknak az a nyárlőrinci apa, akinek rákban halt meg a felesége néhány hete. Az asszony évek óta súlyos beteg volt. Férje egyedül maradt a gyerekekkel. Rokonaik és barátaik most adománygyűjtésbe kezdtek: pénzzel, ruhákkal és tartós élelmiszerekkel is segítik a családot - hangzott el az RTL Klub híradójában.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Egy autóval lepték meg a nőt, aki 10 kilométert gyalogolt a munkahelyére
Kiszúrta egy rendőr az asszonyt, felvette, beszélgetett vele, a történetet posztolta Facebookon - és ez lett belőle! Mutatjuk!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 25.Emlékeztek még egy pár évvel ezelőtti történetünkre? Amikor ismeretlenek dobtak össze egy kocsira egy srácnak?

Nos, kiderült, hogy a közösség ereje máskor is segíthet hasonló módon.

A két évvel ezelőtti esetnél egy 20 éves, texasi fiút szúrtak ki, aki kilométereket gyalogolt, hogy bejusson a munkahelyére. Volt, hogy 30 fokos hőségben tette meg a fárasztó utat.

Egyik reggel útközben felvette egy autós, Andy Mitchell, aki miután megismerte a fiú történetét, kitett egy közös képet a Facebookra, és ezt írta hozzá:

"Mindazoknak, akik azt mondják, hogy szeretnének dolgozni, de nem találnak munkát vagy nincs kocsijuk, csak azt mondhatom, hogy nem akarjátok eléggé."

A történetet megosztották, majd az egyik helyi pizzéria tulajdonosa titokban gyűjtést indított az éttermében a fiú számára, saját autóra.

Ezután egy helyi autókereskedő kedvezményes felajánlott egy 2004-es használt autót. Andy Mitchell az összegyűjtött pénzből megvette Justinnak az autót, vett egy 500 dollár értékű benzinkártyát, és egy évre biztosítást kötött a kocsira. Az autóval munka után lepték meg a mit sem sejtő férfit.

Most egy bolti pénztárost leptek meg saját autóval, miután egy rendőr Facebookon megosztotta a történetét. Az ajándékozásról videó is készült.

A felvételt lapozás után láthatod:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x