Szülni vitte a feleségét, útközben lekapcsolták a rendőrök, és bilincsben elvitték
Felesége egyedül, fájások közepette autózott be a kórházba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 19.


Joel Arrona-Lara éppen a kórházba igyekezett szülni készülő feleségével, Mariával, amikor egy benzinkúton váratlanul lekapcsolta őket az idegenrendészet.

A férfi épp hogy csak kiszállt az autójából, mikor odalépett hozzá egy rendőr és elkérte az iratait. Arrona-Lara otthon felejtette pénztárcáját a hatalmas sietség miatt, így nem tudta igazolni magát. Azonban Trump zéró tolerancia törvényének érvényében nem zárulhatott le ennyivel az ügy: a férfit rögtön megbilincselték, és közölték, hogy minimum 2 órát az örsön kell tartózkodnia. Lara és felesége felvetették, hogy a rendőrök jelenlétében hazamennek az iratokért, ám ők hajthatatlanok voltak.

Maria hiába próbált hatni a felügyelőkre, férjét elvitték, ő pedig egyedül maradt a benzinkúton, erős fájásaival küzdve. Végül jobb híján beült az autóba, kínok között elvezetett a kórházba, és szerencsésen életet adott ötödik kisbabájának.

Mindeközben férjét a közel 100 kilométerre található rendőrségre vitték, Maria mindössze egy telefonszámot kapott, amin később érdeklődhet felőle.

A Daily Mailnek elárulta, hogy több mint 12 éve Amerikában élnek, és férje soha nem keveredett semmiféle összetűzésbe a rendőrséggel, előélete teljesen tiszta.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x