News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

X-Faktor – Nagy Regina Martina: „Nagyon nehéz volt, hogy sok negatív kommentet kapok, el is ment az önbizalmam emiatt”

Az X-Faktor 14 éves versenyzőjét sokan nagyképűnek nevezték, de azt mondja, a legmegdöbbentőbb mégis az volt, amikor azt írták neki: flörtölt Puskás Petivel.

Link másolása

hirdetés

Nagy Regina Martina a magyar X-Faktor történetének legfiatalabb versenyzője. A 14 éves lány azonnal belopta magát a mentorok szívébe. De a nézők is nagyon megszerették őt, hiszen a műsor első élő adásában ők juttatták tovább.

Regina a produkciója után hosszú ideig biztos továbbjutónak tűnt, hiszen a mentorok leültették az egyik székre. Amikor megteltek a székek, de a mentorok le szerettek volna ültetni egy versenyzőt, akkor a nézőknek kellett eldönteniük arról, ki adja át a helyét. A 14 éves lány több csere után is magabiztosan ülhetett az egyik széken, aztán amikor a mentorok leültették ALEE-t a nézők úgy döntöttek, Reginának kell felállnia.

A versenyző a műsor után a Szeretlek Magyarországnak azt nyilatkozta, ugyan mindig nagyon nehéz, ha fel kell állni ezekből a székekből, de megértette a nézők döntését.

“Erről a székről soha nem jó érzés felállni, de azt is néztem, hogy ki ül le helyettem. Ha igazságtalannak tartottam volna a nézők döntését, akkor ez egy nehéz pillanat lett volna, de ALEE maximálisan megérdemelte, hogy leüljön a helyemre, mert nagyon nagy tehetség”

- fogalmazott Regina, akit a nézők végül továbbjuttattak a második élő show-ba.

hirdetés

A 14 éves lánynak a felkészülés során azonban bőven kijutott a nehéz pillanatokból, ugyanis sok negatív kommentet kapott, amit kezdetben nagyon nehezen viselt.

“Az elején nagyon nehéz volt, hogy sok negatív kommentet kapok, el is ment az önbizalmam emiatt. Nagyon sokan írták, hogy nagyképű vagyok, viszont ez egyáltalán nem igaz, és nem szerettem volna, hogy az emberek ezt gondolják rólam. De például volt, aki azt írta, hogy flörtöltem Puskás Petivel. Azért elég megdöbbentő, hogy egy 14 éves lánynak ilyet kommentelnek. Ezen nagyon meglepődtem, de nyilván úgy fogtam fel, hogy ez vicces, jót nevettünk rajta”

- mesélte a lány, aki hozzátette: ma már megtanulta, hogyan kezelje ezeket a kommenteket, ebben pedig családja és mentora, Puskás Peti segítettek neki.

“Peti és a családom rengeteget segített, lelket öntöttek belém. Kellett hozzá egy kis idő, hogy feldolgozzam és a helyén tudjam kezelni ezeket a kommenteket. De végül eldöntöttem, hogy építőjellegűként fogok tekinteni a negatív kritikákra, és csak azokat fogadom meg belőle, ami előre visz. Elválltam ezt a műsort, ezzel pedig ez is együtt jár”

- mondta Regina.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kib*szottul sajnálom – üzente Tóth Andi a nagyváradi koncertje után
Szerinte a technikusok nem voltak a topon. A fellépést azért befejezte.

Link másolása

hirdetés

A nagyváradi születésű énekesnő régóta várta, hogy szülővárosában koncertezhessen, ez pedig csütörtökön meg is történt. Csakhogy a koncert nem sikerült túl jól, ahogy Tóth Andi az Instagramm-sztorijában fogalmazott:

tragédia volt!

„Kibaszottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk. Tényleg nagyon szégyellem! Ez van. Mentségemre szóljon, nem az én hibám, kibaszott szar volt a hangosítás, szart sem hallottam” – mondta el a posztban. Bevallása szerint végig ideges volt, káromkodott, és azt is csodálja, hogy nem „baszta a mikrofont a közönségbe”. Bár, az nem világos, hogy a helyzeten, hogyan javíthatott volna, ha valakit fejbedob egy mikrofonnal.

„Nem voltak a topon a hangtechnikusok, és senki nem segített. Hangom se maradt, annyit ordítottam meg próbálkoztam. Szóval bocsánat, ez tragédia volt. Felbasz. Ennyi” – mondta. Az énekesnő egy rövid videót is megosztott a koncetről, amit itt lehet megnézni.

A héten G.w-M.-el történt hasonló eset: a rapper egy budapesti koncertjét szakította félbe, mert szerinte rosszak voltak a technikai körülmények.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Amber Heard: „Talán könnyű elfelejteni, de én is ember vagyok”
Amber Heard megalázva érzi magát és naponta több száz halálos fenyegetést kapott, amiért tanúskodott a Johnny Depp ellen folyó perben.

Link másolása

hirdetés

Még mindig nincs vége az elmúlt időszak legnagyobb Hollywood-i becsületsértési perének, amelyben Johnny Depp 50 millió dollárra perli volt feleségét, Amber Heardet, amiért egy cikkben azt állította, hogy bántalmazás áldozata lett. Depp többször is tagadta a vádakat – írja a BBC.

A több mint egy hónapig tartó tanúvallomás-sorozat alatt az esküdtek merőben eltérő emlékeket idéztek fel arról a két évről, amit együtt töltöttek:

mindkét színész agresszív viselkedéssel vádolja a másikat, igazukat pedig tanúkkal igyekeztek alátámasztani.

„Tudom, hányan fognak kijönni, és mondani róla valamit. Ez az ő hatalma” – mondta Heard csütörtökön a bíróságon. A színésznő szerdai vallomása feszült vitához vezetett közte és Depp ügyvédje, Camille Vasquez között a bizonyos kiömlött borról készült kép miatt – ez volt ugyanis az egyik kiváltó oka a pár közötti 2016-os verekedésnek, amely azzal végződött, hogy Depp állítólag megtámadta volt feleségét.

Egy ponton Amber Heard az esküdtekhez fordult, és azt állította, hogy a képeket Depp ügyvédjei megszerkesztették.

Vallomása során a színésznő többször is tagadta azokat a vádakat, amelyek szerint hazudott vagy félrevezette az esküdteket a tárgyalás során. Vallomása – elmondása szerint – napi szinten több száz halálos fenyegetéshez vezetett, amelyek miatt ismét „újraélte házassága traumáját”.

„Ez szörnyű... minden ember számára megalázó, és talán könnyű elfelejteni, de én is emberi lény vagyok”

– fakadt ki Heard a bíróságon.

hirdetés
„Ahogy ma itt állok, nem csinálhatok karriert. Az emberek még kapcsolatba sem kerülhetnek velem a fenyegetések és támadások miatt, amelyeket el kell viselniük.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Először mutatta meg egyszerre hármasikreit Rúzsa Magdi
Az énekesnő egy édes fotón öleli magához három gyermekét.

Link másolása

hirdetés

Rúzsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek, két kisfiúnak és egy kislánynak. Azóta már több képet is megosztott közösségi oldalain a babakocsikban fekvő babákról, de közelebbi fotót még csak egyszer, az egyik csöppségről.

Most azonban mindhárom kicsit láthatjuk, legújabb fotóján az énekesnő ugyanis egyszerre öleli magához a három babát.

„Imádooom ezeket a kis CUCMÁKOKAAAAT”

– írta a fotóhoz az énekesnő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fotók: Károly herceg Székelyföldön
Európa más tájain már alig lehet megtalálni ezt a fajta természetközeliséget a brit trónörökös szerint, akinek több háza is van Erdélyben.

Link másolása

hirdetés

A brit trónörökös 1998 óta rendszeres vendégnek számít Romániában, Erdélyben több házat is vásárolt, ezeket szinte minden évben felkeresi, de a koronavírus-járvány miatt most négy év kihagyás után látogatott Romániába.

A walesi hercegnek a székelyföldi Zalánpatakon (Valea Zalanului) és a Brassó megyei Szászfehéregyházán (Viscri) van háza, ez utóbbiban Prince of Wales képzési központot létesített.

Többször is lelkesen nyilatkozott az ember és a környezet sajátos erdélyi viszonyáról, amelyet szerinte Európa más tájain már alig lehet megtalálni.

Károly walesi herceg, brit trónörökös (b) sétára indul birtokáról az erdélyi Zalánpatakon 2022. május 26-án. Mellette gróf Kálnoky Tibor.
Károly walesi herceg, brit trónörökös (középen) a fogadására összegyûlt emberekkel találkozik birtokáról távozóban a Brassó megyei Szászfehéregyházán 2022. május 27-én.
Károly walesi herceg, brit trónörökös (jobbról) üdvözli érkezésekor a rá várakozó helybélieket székelyföldi birtoka elõtt Zalánpatakon 2022. május 25-én este.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: