News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

X-Faktor – Nagy Regina Martina: „Nagyon nehéz volt, hogy sok negatív kommentet kapok, el is ment az önbizalmam emiatt”

Az X-Faktor 14 éves versenyzőjét sokan nagyképűnek nevezték, de azt mondja, a legmegdöbbentőbb mégis az volt, amikor azt írták neki: flörtölt Puskás Petivel.

Link másolása

hirdetés

Nagy Regina Martina a magyar X-Faktor történetének legfiatalabb versenyzője. A 14 éves lány azonnal belopta magát a mentorok szívébe. De a nézők is nagyon megszerették őt, hiszen a műsor első élő adásában ők juttatták tovább.

Regina a produkciója után hosszú ideig biztos továbbjutónak tűnt, hiszen a mentorok leültették az egyik székre. Amikor megteltek a székek, de a mentorok le szerettek volna ültetni egy versenyzőt, akkor a nézőknek kellett eldönteniük arról, ki adja át a helyét. A 14 éves lány több csere után is magabiztosan ülhetett az egyik széken, aztán amikor a mentorok leültették ALEE-t a nézők úgy döntöttek, Reginának kell felállnia.

A versenyző a műsor után a Szeretlek Magyarországnak azt nyilatkozta, ugyan mindig nagyon nehéz, ha fel kell állni ezekből a székekből, de megértette a nézők döntését.

“Erről a székről soha nem jó érzés felállni, de azt is néztem, hogy ki ül le helyettem. Ha igazságtalannak tartottam volna a nézők döntését, akkor ez egy nehéz pillanat lett volna, de ALEE maximálisan megérdemelte, hogy leüljön a helyemre, mert nagyon nagy tehetség”

- fogalmazott Regina, akit a nézők végül továbbjuttattak a második élő show-ba.

hirdetés

A 14 éves lánynak a felkészülés során azonban bőven kijutott a nehéz pillanatokból, ugyanis sok negatív kommentet kapott, amit kezdetben nagyon nehezen viselt.

“Az elején nagyon nehéz volt, hogy sok negatív kommentet kapok, el is ment az önbizalmam emiatt. Nagyon sokan írták, hogy nagyképű vagyok, viszont ez egyáltalán nem igaz, és nem szerettem volna, hogy az emberek ezt gondolják rólam. De például volt, aki azt írta, hogy flörtöltem Puskás Petivel. Azért elég megdöbbentő, hogy egy 14 éves lánynak ilyet kommentelnek. Ezen nagyon meglepődtem, de nyilván úgy fogtam fel, hogy ez vicces, jót nevettünk rajta”

- mesélte a lány, aki hozzátette: ma már megtanulta, hogyan kezelje ezeket a kommenteket, ebben pedig családja és mentora, Puskás Peti segítettek neki.

“Peti és a családom rengeteget segített, lelket öntöttek belém. Kellett hozzá egy kis idő, hogy feldolgozzam és a helyén tudjam kezelni ezeket a kommenteket. De végül eldöntöttem, hogy építőjellegűként fogok tekinteni a negatív kritikákra, és csak azokat fogadom meg belőle, ami előre visz. Elválltam ezt a műsort, ezzel pedig ez is együtt jár”

- mondta Regina.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Harry hercegnek állítólag elege van Kaliforniából, fél évre hazaköltözne Angliába
A herceg ráunt a Los Angeles-i életre. Azt tervezheti, hogy innentől kezdve minden év felét inkább a királyi család közelében töltse.

Link másolása

hirdetés

Harry hercegnek állítólag elege van Los Angelesből, és azt fontolgatja, hogy évi hat hónapra visszaköltözik az Egyesült Királyságba, írja a Daily Star.

A királyi családhoz közel álló forrás szerint a végső lökést a júniusi eleji, angliai látogatás adhatta meg a két éve a családjával Kaliforniába költöző hercegnek.

Neil Sean úgy véli, erre utal az is, hogy Harry és Meghan továbbra sem mondtak le windsori rezidenciájukról, és a királynő jubileumi ünnepségsorozata alatt megújították a Frogmore Cottage-ban tartózkodásukat. Ez a birtok lehet az otthona Harrynek, ha úgy dönt, hogy fél évet Angliában szeretne tölteni.

Az informátor úgy tudja, hogy az ötlet egyáltalán nem nyerte el Meghan Markle tetszését. A herceg felesége ugyanis politikai babérokra tör az Egyesült Államokban, ami túlságosan lefoglalja. Ráadásul úgy tűnik, hogy a kiráyi család tagja sem látják szívesen, legalábbis erre utal, hogy Harryt meghívta bátyja 40. születésnapjára Katalin hercegné, de az egykori színésznőt nem.

Közben a Mirror arról ír, hogy Harry és Meghan két év alatt beváltotta ígéretét, és már teljesen függetlenek anyagilag a királyi családtól. Eközben az uralkodóház többi tagja összesen 100 millió fontnál (46 milliárd forint) kerül évente az adófizetőknek akkor, amikor az ország jelentős része súlyos megélhetési válsággal küzd.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Valószínűleg hányni is fogok” – Fábry Sándor rosszul lett az M1 adása közben, a műsorvezetőt is megijesztette
Próbálta elviccelni, pedig elég komolynak tűnt a köhögőrohama.

Link másolása

hirdetés

A színész még májusban szerepelt az M1 egyik adásában, ahol az összművészeti one man show-ját promótálhatta. Fábry Fábián Barnával beszélgetett a stúdióban, amikor egyszer csak, teljesen váratlanul egy fura köhögőroham jött rá. Az adásról készült felvételt az M1 Híradó töltötte fel a saját YouTube-csatornájára, ahol most a Blikk szúrta ki a bizarr részt.

A videóban 5 perc 20 másodpercnél látható, hogy a humorista hirtelen erősen köhögni kezd, majd az egészet egy bohózatnak álcázva mondja: „Valószínűleg hányni is fogok”.

Fábry Sándor az M1 adásában


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Shane Tusupot a ValóVilág sztárja után most egy szépségkirálynővel látták együtt
Az úszóedzőt egy eseményen látták együtt a 20 éves lánnyal.

Link másolása

hirdetés

Szabó Zsófi és Shane Tusup már az esküvőt tervezgették a februári lánykérés után, amikor május közepén váratlanul bejelentették, hogy felbontották a jegyességüket. A hírek szerint az edző dühkezelési problémái akasztották meg a kapcsolatukat, Zsófinál pedig akkor telhetett be a pohár, amikor párja egy dühkitörése során bezárta őt egy szobába és a műsorvezető édesanyjával is ordítozott.

Kezdetben arról szóltak a hírek, hogy az úszóedző nem adta fel a reményt és visszahódítaná a csinos műsorvezetőt, ám Zsófi egy idő után még az Instagramon is megszakította a kapcsolatot vele.

Mára pedig úgy tűnik, Shane is beletörődött a szakításba, sőt eléggé belelendült a csajozásba. Nemrég több bulvárlap is arról írt, hogy egy szőke lánnyal kapták lencsevégre, amint forró csókot váltottak. Később az is kiderült, hogy egy átmulatott éjszaka során a Való Világ egykori játékosával, Virággal habarodtak egymásba.

A Best viszont most arról ír, hogy

hirdetés
VV Virág után egy szépségkirálynő oldalán látták Shane-t az etyeki lovaspólóklub egyik eseményén

– szúrta ki a Blikk.

A Best szerint egy 20 éves lányról van szó, aki több szépségversenyen is indult már élete során, sőt 2016-ban korona is került a fejére. A lap úgy tudja, a lány a Debreceni Egyetem egykori tanulója – barátai elmondása szerint – pont olyan, mint az úszóedző által leírt ideál: okos és ambiciózus. A tanulás mellett pedig több cég marketingeseként is dolgozik.

„Együtt érkeztek, együtt is mentek el a hölggyel. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Beszélgettek, nagyokat nevettek”

– nyilatkozta a lapnak az esemény résztvevője.

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Shane és a fiatal lány milyen kapcsolatban állnak egymással.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: