News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Will Smith 25 nőből álló háremet akart magának, miután először szakítottak a feleségével

A színész két hírességet név szerint is megemlített, akiket a háremében szeretett volna látni.

Link másolása

hirdetés

Egy ideje már tudni lehet, hogy Will Smith és felesége nyitott házasságban élnek. A színész azonban csak nemrég, egy interjúban beszélt arról, hogyan jutottak el idáig. Elmondása szerint felesége valójában soha nem hitt a hagyományos házasságban, ő olyan családban is nőtt fel, ahol nem csak monogám kapcsolatban élők vannak. Sokat beszélgettek és vitatkoztak arról, hogy mitől lehet tökéletes egy kapcsolat, végül úgy döntöttek, hogy a nyitott házasságot választják.

Az 53 éves színész most új memoárjában vallott arról, hogy miután 2011-ben először szakítottak feleségével, elment egy spirituális utazásra Trinidadba, ahol egy tantrikus szexben jártas tanácsadótól kért segítséget.

Ő megkérdezte Smith-től, hogy mi tenne őt boldoggá, mire a színész azt mondta, hogy egy háremet szeretne, és a tanácsadónő kérdésére elmondta, hogy ebben Halle Berry színésznőt és Misty Copeland balett-táncosnőt is szívesen látná. Sőt, jó néhány videót is mutatott a szakembernek azokról a nőkről, akiket csodál, és végül egy 25 nőből álló listát állított össze.

A színész annyira izgatott lett ettől, hogy megígérte, már másnap reggel kapcsolatba lép a háremébe képzelt nőkkel. De miután aludt erre egyet, rájött, hogy ez a fantázia összefügg a feleségével való kapcsolatának megromlásával. Memorjában le is írta, mit mondott a felismerés után a tanácsadónőnek:

"Úgy éreztem, hogy ha van elég nőm, akkor mindig lesz legalább egy, aki kedvelni fog engem. De ha már egy rendkívüli nőt sem tudok boldoggá tenni, mi a francot gondoltam, hogy fogok boldogulni 25 nővel?"

Smith azt is bevallotta könyvében, hogy a szakítás egy olyan önismereti utazásra sodorta őt, amely során 14-szer nyúlt az ayahuasca nevű hallucinogén droghoz két év alatt. Hallucinációiban például az űrben lebegett, de találkozott egy láthatatlan nővel is, akit Anyának nevezett.

hirdetés
Elmondása szerint a kábítószer segített neki realizálni azt, hogy nincs szüksége sikerfilmekre és slágerekre ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, és Jadára vagy bárki másra nincs szüksége ahhoz, hogy értékelni tudja magát.

Ez szerinte kulcsfontosságú felfedezés volt számára, hiszen addig már-már megszállottan üldözte a sikert. Ez a rögeszméje pedig abból fakad szerinte, hogy amikor 9 éves korában látta, ahogy az apja ököllel verte az anyját, aki emiatt össze is esett, ő nem tett semmit.

"Bármilyen sikeres is lettem, mindig ott lüktet az elmém mélyén az a finom és néma érzés, hogy gyáva vagyok, hogy kudarcot vallottam"

- vallotta be.

Amikor az anyja a történtek után négy évvel elköltözött a családi házból, az akkor 13 éves Will annyira kilátástalannak érezte az életét, hogy az öngyilkosságot fontolgatta. Végül azonban azzal tartotta magát életben, hogy minél jobb teljesítményt akart nyújtani mindenben. Ez a mentalitás segítette hozzá a színészi és énekesi sikereihez.

Forrás: The Sunhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Beszóltak Berki Mazsinak: „Ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat”
Fotóval üzenték meg az influenszernek, hogy Berki Krisztián sírja elhanyagoltnak tűnik.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián váratlan halála után özvegye, Berki Renáta, becenevén Mazsi utazással próbálta feldolgozni a gyászt. Néhai férjével közös kislányával, Emmával először Balira utazott, de a Balatonon is pihentek már együtt. Sokaknak már akkor szemet szúrt, hogy az influenszer nyaralni megy azután, hogy elveszítette a férjét. Most pedig azzal vádolták meg, hogy az utazgatások közepette elhanyagolja Berki Krisztián sírját - szúrta ki a Blikk.

Egy férfi Mazsi Facebook-oldalára küldött egy képet a sírhelyről, amin néhány elszáradt virág látható a vázákban. A fotót ide kattintva nézheted meg.

"Szia Mazsi! Azért majd, ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek!"

- üzente az özvegynek.

A fotó láttán többen is kiakadtak. Valaki azt írta, Mazsinak a "nyaralások közepette nincs ideje kimenni a temetőbe", míg más azt vágta hozzá, hogy szégyellheti magát. Néhányan azonban megvédték az influenszert. Van, aki szerint nem tragédia, ha ilyen melegben Mazs nem visz élő virágot a sírhoz, míg más arra mutatott rá, hogy vannak emberek, akik lelkileg képtelenek kimenni a temetőbe a szeretteikhez.

Berki Mazsi a héten újabb interjút adott, amelyben például a Berki Krisztiánnal való szerelméről és a gyászról is beszélt.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghalt Klapka György fia és örököse, Dennis – 34 éves volt
A milliárdos üzletember és Mary Zsuzsi közös gyereke egészségügyi problémákkal küszködött.

Link másolása

hirdetés

Meghalt Klapka Dennis, a milliárdos üzletember, Klapka György és a táncdalénekes Mary Zsuzsi közös gyereke – írja a Ripost. A lap információi szerint a 34 éves férfi egy barátjánál kapott epilepsziás rohamot, már nem tudták megmenteni az életét.

A lap arról ír, hogy a jó anyagi körülmények ellenére Klapka Dennis élete egyáltalán nem volt könnyű: arról korábban maga is beszélt, nagyon megviselte, hogy korán elveszítette mindkét szülőjét. Ezután sok jószándékúnak tűnő, ám rosszakaró ismerős jelent meg körülötte, ő pedig igyekezett mindenkinek segíteni – ezek a "barátok" aztán jelentős összegekkel is megrövidítették az örököst. Dennis ezután az alkoholhoz fordult, és saját bevallása szerint is mélyre került az életében.

2021 nyarán azonban már úgy érezte, felfelé indult, elmondása szerint több barátja is volt, akiknek a segítségére mindig számíthatott. Ugyanakkor epilepsziás rohamaival régebb óta küszködött, egy ilyen okozta péntek éjjeli halálát is.

„A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat, és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve!”

– mondta el a Ripostnak Klapka György özvegye, Marika.

Klapka Dennis utoljára július 28-án posztolt Facebook-oldalára. Akkori sorai reményre és bizakodásra adtak okot.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Egy szál melltartóban indult sétálni Emily Ratajkowski
A celeb nem szégyenlős, azt biztos. A gyerekét tolta egy babakocsiban New Yorkban.

Link másolása

hirdetés

Emily Ratajkowski nem tartozik a szégyenlősebb hírességek közé, ennek bizonyításához elég csak végignézni az Instagram-profilját.

A celeb igencsak szereti megmutatni hibátlan alakját,

a közösségi oldalán egymást érik a visszafogottnak nehezen nevezhető fürdőruhás és fehérneműs képei.

Azonban úgy tűnik a sztár nem csak az online térben, hanem a valóságban is szívesen mellőzi a felesleges ruhadarabokat. A DailyMail cikke szerint a minap New Yorkban fotózták le miközben a gyerekét tolta egy babakocsiban. Ratajkowski azonban

mindössze egy sportmelltartót vett fel a sétához,

felsővel már nem akart vacakolni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elhagyja az országot Molnár Gusztáv, Németországban akarja rendezni az életét
Szerinte mindenkinek jár egy második esély.

Link másolása

hirdetés

Külföldön próbálja rendezni az életét Molnár Gusztáv. A Drága örökösök színésze erről a Facebook-oldalán számolt be vasárnap délelőtt.

Molnár Gusztáv nehéz időszakot élt meg az elmúlt hónapokban: a párja, Fazekas Vivien a héten jelentette be az Instgram-oldalán, hogy a házasságuk véget ért. A színész alkoholproblémái miatt elvonóra vonult, korábban pedig

egy veszekedés alkalmával rendőrt kellett hívni rá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött.

Gusztáv most azt írta a Facebookon, hogy szerinte „mindenkinek jár egy második esély”.

„Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat” - írta, azt is hozzátéve, hogy nem szeretne örökre elmenni.

A színész szerint nem érdemes feladni, „minden ember egy csoda”, és neki is el kell hinnie, hogy ő maga is az.

hirdetés

A hozzászólók többsége sok sikert kívánt Gusztávnak az újrakezdéshez. Ugyanakkor volt aki azt is megjegyezte, hogy ez nem megoldás, és ha a probléma benne van, akkor azt is vinni fogja majd magával.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: