News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Will Smith 25 nőből álló háremet akart magának, miután először szakítottak a feleségével

A színész két hírességet név szerint is megemlített, akiket a háremében szeretett volna látni.

Link másolása

hirdetés

Egy ideje már tudni lehet, hogy Will Smith és felesége nyitott házasságban élnek. A színész azonban csak nemrég, egy interjúban beszélt arról, hogyan jutottak el idáig. Elmondása szerint felesége valójában soha nem hitt a hagyományos házasságban, ő olyan családban is nőtt fel, ahol nem csak monogám kapcsolatban élők vannak. Sokat beszélgettek és vitatkoztak arról, hogy mitől lehet tökéletes egy kapcsolat, végül úgy döntöttek, hogy a nyitott házasságot választják.

Az 53 éves színész most új memoárjában vallott arról, hogy miután 2011-ben először szakítottak feleségével, elment egy spirituális utazásra Trinidadba, ahol egy tantrikus szexben jártas tanácsadótól kért segítséget.

Ő megkérdezte Smith-től, hogy mi tenne őt boldoggá, mire a színész azt mondta, hogy egy háremet szeretne, és a tanácsadónő kérdésére elmondta, hogy ebben Halle Berry színésznőt és Misty Copeland balett-táncosnőt is szívesen látná. Sőt, jó néhány videót is mutatott a szakembernek azokról a nőkről, akiket csodál, és végül egy 25 nőből álló listát állított össze.

A színész annyira izgatott lett ettől, hogy megígérte, már másnap reggel kapcsolatba lép a háremébe képzelt nőkkel. De miután aludt erre egyet, rájött, hogy ez a fantázia összefügg a feleségével való kapcsolatának megromlásával. Memorjában le is írta, mit mondott a felismerés után a tanácsadónőnek:

"Úgy éreztem, hogy ha van elég nőm, akkor mindig lesz legalább egy, aki kedvelni fog engem. De ha már egy rendkívüli nőt sem tudok boldoggá tenni, mi a francot gondoltam, hogy fogok boldogulni 25 nővel?"

Smith azt is bevallotta könyvében, hogy a szakítás egy olyan önismereti utazásra sodorta őt, amely során 14-szer nyúlt az ayahuasca nevű hallucinogén droghoz két év alatt. Hallucinációiban például az űrben lebegett, de találkozott egy láthatatlan nővel is, akit Anyának nevezett.

hirdetés
Elmondása szerint a kábítószer segített neki realizálni azt, hogy nincs szüksége sikerfilmekre és slágerekre ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, és Jadára vagy bárki másra nincs szüksége ahhoz, hogy értékelni tudja magát.

Ez szerinte kulcsfontosságú felfedezés volt számára, hiszen addig már-már megszállottan üldözte a sikert. Ez a rögeszméje pedig abból fakad szerinte, hogy amikor 9 éves korában látta, ahogy az apja ököllel verte az anyját, aki emiatt össze is esett, ő nem tett semmit.

"Bármilyen sikeres is lettem, mindig ott lüktet az elmém mélyén az a finom és néma érzés, hogy gyáva vagyok, hogy kudarcot vallottam"

- vallotta be.

Amikor az anyja a történtek után négy évvel elköltözött a családi házból, az akkor 13 éves Will annyira kilátástalannak érezte az életét, hogy az öngyilkosságot fontolgatta. Végül azonban azzal tartotta magát életben, hogy minél jobb teljesítményt akart nyújtani mindenben. Ez a mentalitás segítette hozzá a színészi és énekesi sikereihez.

Forrás: The Sunhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
40 éves lett Vajna Tímea - nem hiszed el, milyen imázsvideót készíttetett magáról
Minden van a videóban: pezsgő, bikini, kutya, macska.

Link másolása

hirdetés

40. születésnapját ünnepli ma Vajna Tímea, aki a jeles nap alkalmából egy bikiniben autót polírozó, állatokat simogató imázsvideót készíttetett magáról, amit Instagram oldalán osztott meg követőivel.

40 éves lettem ma. Csoda, hogy ezt is megéltem

- írta közösségi oldalán videójához, amit egy amerikai videókészítő, Roger Vazquez készített.

A videóban bikiniben autó motorháztetőt-políroz, kutyát simogat, macskát ölelget és puszilgat, a jelenetek közben pedig pezsgőt kortyol.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Volt egy elég érdekes barátnőm, aki nagyon sokat bántott” – Szilágyi Liliána azt állítja, nem csak az apja bántalmazta
Egy interjúban árulta el Dallos Boginak egy eddig nem ismert történetet arról, hogy mitől lett pánikbeteg.

Link másolása

hirdetés

Sunday Brunch című műsor vendége volt Szilágyi Liliána, ahol többek között arról mesélt, hogy a korábbi évekhez képest felszabadult volt ez a nyár, mert nem a versenyekre kellett koncentrálnia.

Eljutott Párizsba is. Egyik barátnőjével végre felfedezhette a várost, amit korábban a versenyek szoros beosztásai miatt nem tudott megtenni.

Szóba kerültek a nehéz évek is. Azt mondta, külseje miatt sokszor már az uszodában is piszkálták.

"Én az a fajta sportoló voltam, aki tűsarkúban és kifestve ment le néha az uszodába. Csapattársaim mindig kinéztek."

Szerinte fontos, hogy amiben van, abban jól érezze magát. Ez mindig vidámabbá teszi.

Beszélt arról is, hogy nemcsak az apja bántotta.

hirdetés
"Volt egy elég érdekes barátnőm, aki nagyon sokat bántott. El is kellett mennem a suliból. Egy elég beteg lány volt egyébként, meglepő módon olyan dolgokat csinált, amit még felnőttől sem nagyon hallottam, és pánikbeteg lettem."

Erről az ügyről több részletet nem mondott. Azt ígérte, az őt ért megrázó dolgokról a készülő könyvében ír majd.

Azt állította, csak sokára tudatosult benne, hogy egy ideig apakomplexusa volt.

"Nagyon sokáig az apa karaktert kerestem a férfiakban. Hogy legyen nagyon macsó. Sokáig úgy gondoltam, hogy akkor férfi a férfi, ha odacsap az asztalra, és rendbe tesz engem, és néha, ha úgy van, akkor elcsattan néhány pofon is, mert hogy a nőt igenis lehet verni."

Új párkapcsolata elején nem is értette, hogy párja miért akarta védelmezni, mert korábba nem ezt szokta meg. Bár eddig sosem álmodozott arról, hogy feleség legyen, de Zsomborral el tudná képzelni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Beatrix és Eugénia hercegnői címét is elveheti Károly király András herceg miatt
Mivel már András herceg sem tevékenykedhet a királyi család tagjaként, vélhetően a lányaira is ez a sors vár.

Link másolása

hirdetés

Komoly változások történhetnek a brit királyi családban most, hogy III. Károly személyében új uralkodó lépett trónra. Már az is szembetűnő volt, hogy múlt héten a királyi család hivatalos honlapján a családtagokat felsoroló listán az eddig igen előkelő helyen álló Harry herceg és Meghan Markle legalulra került. Most ott van a nevük, ahol a pedofilbotránya miatt a rangjaitól megfosztott András herceg és a néhai Erzsébet királynő alig ismert unokatestvérei neve is látható. Ezután jött még egy gyomros Harryéknek azzal a fotóval, amelyen Károly és Kamilla királyné mellett Vilmos herceg és felesége, Katalin állnak.

A királyi család ügyeivel foglalkozó szakértők szerint az újdonsült király több családtag címét is megvonhatja, hogy szűkítse a család legfontosabb, ranggal rendelkező tagjainak körét.

A következő "áldozatok" Eugénia és Beatrix hercegnők lehetnek, akik András herceg lányai, Károly unokahúgai.

Hilary Fordwich királyi szakértő szerint a hercegnők jövőjére katasztrofális hatással volt apjuk szexbotránya. Mivel már András herceg sem tevékenykedhet a királyi család tagjaként, vélhetően rájuk is ez a sors vár, és

a jövőben már csak a „Lady” előnevet használhatják a hercegnői megnevezés helyett.

Fordwich a Fox Newsnak nyilatkozva azt mondta, erősen kétséges, hogy András lányai megtarthatják a címüket, hiába nem szolgáltak rá erre. Apjuk ugyan mindent megtett azért, hogy Beatrix és Eugénia továbbra is a királyiak életét élhesse, Erzsébet királynő pedig nem is gördített akadályt eléjük. Most azonban már Károly az uralkodó, és ő akár máshogy is dönthet ebben a kérdésben.

„Ő pedig biztosan nem fog olyan szelíden bánni az önfejű testvérével, ahogy az édesanyjuk”

- jegyezte meg a szakértő.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi egy TV2-es nyereményből vette meg élete első autóját
Az énekesnő 2006-ban az Activity Showban jutott hozzá komolyabb pénzösszeghez.

Link másolása

hirdetés

Éppen 25 éve indult el a kereskedelmi televíziózás egyik magyarországi zászlóshajója, a TV2. Ennek megünneplésére pedig ünnepi műsorral készült a csatorna.

A vasárnapi születésnapi adásban Till Attilával ünnepeltek az adó sztárjai, például az itt felfedezett Tóth Gabi.

A műsorvezető feltette azt a kérdést a jelenlévőknek, hogy kinek mi volt a legnagyobb összeg, amit életében nyert. Ő maga gyorsan meg is válaszolta a kérdést: emlékezete szerint ő soha semmilyen játékkal nem nyert még.

Nem így Tóth Gabi, aki 2006-ban nagyon komoly összeget vihetett haza az akkor Szulák Andrea által vezetett Activity Showból.

„Én nyertem. Még a 2006-os Activityben, itt a TV2-n. Nagyobb összeget. Abból vettem meg életem első autóját”

– árulta el az énekesnő, bár arról nem beszélt, milyen típust tudott venni a pénzből.

hirdetés

Az adásban be is játszottak egy rövid részletet a 16 évvel ezelőtti műsorból, ahol a fiatal énekesnő még barna hajjal örül a több mint egymillió forintos nyereménynek.

Tóth Gabi életének legnagyobb nyereménye

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: