SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Will Smith 25 nőből álló háremet akart magának, miután először szakítottak a feleségével

A színész két hírességet név szerint is megemlített, akiket a háremében szeretett volna látni.


Egy ideje már tudni lehet, hogy Will Smith és felesége nyitott házasságban élnek. A színész azonban csak nemrég, egy interjúban beszélt arról, hogyan jutottak el idáig. Elmondása szerint felesége valójában soha nem hitt a hagyományos házasságban, ő olyan családban is nőtt fel, ahol nem csak monogám kapcsolatban élők vannak. Sokat beszélgettek és vitatkoztak arról, hogy mitől lehet tökéletes egy kapcsolat, végül úgy döntöttek, hogy a nyitott házasságot választják.

Az 53 éves színész most új memoárjában vallott arról, hogy miután 2011-ben először szakítottak feleségével, elment egy spirituális utazásra Trinidadba, ahol egy tantrikus szexben jártas tanácsadótól kért segítséget.

Ő megkérdezte Smith-től, hogy mi tenne őt boldoggá, mire a színész azt mondta, hogy egy háremet szeretne, és a tanácsadónő kérdésére elmondta, hogy ebben Halle Berry színésznőt és Misty Copeland balett-táncosnőt is szívesen látná. Sőt, jó néhány videót is mutatott a szakembernek azokról a nőkről, akiket csodál, és végül egy 25 nőből álló listát állított össze.

A színész annyira izgatott lett ettől, hogy megígérte, már másnap reggel kapcsolatba lép a háremébe képzelt nőkkel. De miután aludt erre egyet, rájött, hogy ez a fantázia összefügg a feleségével való kapcsolatának megromlásával. Memorjában le is írta, mit mondott a felismerés után a tanácsadónőnek:

"Úgy éreztem, hogy ha van elég nőm, akkor mindig lesz legalább egy, aki kedvelni fog engem. De ha már egy rendkívüli nőt sem tudok boldoggá tenni, mi a francot gondoltam, hogy fogok boldogulni 25 nővel?"

Smith azt is bevallotta könyvében, hogy a szakítás egy olyan önismereti utazásra sodorta őt, amely során 14-szer nyúlt az ayahuasca nevű hallucinogén droghoz két év alatt. Hallucinációiban például az űrben lebegett, de találkozott egy láthatatlan nővel is, akit Anyának nevezett.

Elmondása szerint a kábítószer segített neki realizálni azt, hogy nincs szüksége sikerfilmekre és slágerekre ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, és Jadára vagy bárki másra nincs szüksége ahhoz, hogy értékelni tudja magát.

Ez szerinte kulcsfontosságú felfedezés volt számára, hiszen addig már-már megszállottan üldözte a sikert. Ez a rögeszméje pedig abból fakad szerinte, hogy amikor 9 éves korában látta, ahogy az apja ököllel verte az anyját, aki emiatt össze is esett, ő nem tett semmit.

"Bármilyen sikeres is lettem, mindig ott lüktet az elmém mélyén az a finom és néma érzés, hogy gyáva vagyok, hogy kudarcot vallottam"

- vallotta be.

Amikor az anyja a történtek után négy évvel elköltözött a családi házból, az akkor 13 éves Will annyira kilátástalannak érezte az életét, hogy az öngyilkosságot fontolgatta. Végül azonban azzal tartotta magát életben, hogy minél jobb teljesítményt akart nyújtani mindenben. Ez a mentalitás segítette hozzá a színészi és énekesi sikereihez.

Forrás: The Sun

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Magyar Péter képeken mutatta meg, mi a különbség aközött, ahogy Orbán Viktor szurkol, és ahogy ő
A Tisza Párt politikusa is ott volt a svájciak elleni, vereséggel végződött meccsen. Vasárnap képeket posztolt a Facebook-oldalán.


A Tisza Párt politikusa is ott volt a szombati Svájc-Magyarország csoportmérkőzésen.

Arról már írtunk, hogy a közmédia felvételén is feltűnt Magyar Péter, vasárnap este pedig fotókon mutatta meg Magyar, hogy milyen volt a helyszínen szurkolni a magyar csapatnak.

"Ki így szurkol, ki úgy"

- írta Magyar az alábbi képválogatáshoz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Krausz Gábor megmutatta Tóth Gabival közös kislányukat, az énekesnő már reagált is rá
Kivételes, hogy most Hannaróza arca is látszik a képen. Az apák napi poszthoz Tóth Gabi és Krausz mostani párja, Mikes Anna is hozzászólt.


A vasárnapi apák napja alkalmából szinte minden celeb büszkén mutatta meg családját – a sorból pedig Krausz Gábor sem maradt ki. A séf az Instagramon posztolt egy képet, amelyen kivételesen gyereke arca is látható.

„Apának lenni a világon a legjobb”

– írta Krausz a képhez, amin az ő és Tóth Gabi négyéves kislánya, Hannaróza mosolyog.

A képhez Tóth Gabi és Krausz mostani párja, Mikes Anna is hozzászólt. Mikes egy szívet írt Krausznak, az énekesnő pedig azt kommentelte: „boldog Apák napját”.

Az idilli családi kép itt látható:

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lilu a TV2-ről: Ha előttem olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik az országot, nem érezném jól magam
A műsorvezető a Klubrádión beszélt arról, hogy hívták a TV2-höz, viszont nemet mondott. Nem fér bele az értékrendjébe, még eggyel több nulláért sem.


Lilu a Klubrádió Szavakon túl című műsorban őszintén beszélt arról, hogy a TV2 hiába próbálkozna, pénzzel nem tudná őt elcsábítani az RTL-től.

A 48 éves műsorvezető számára ez elsősorban morális kérdés, és nem érti azokat a kollégáit, akik csak a magasabb fizetés miatt váltanak csatornát.

Mint mondja, őt is megkeresték már korábban, de határozottan visszautasította az ajánlatot.

„Nem ment el ez konkrétumig, mert egyszerűen nekem nem volt opció. Nálam ezt az RTL-nél pontosan tudják.

Ha most idejönne a TV2 ötven milliárddal-csilliárddal, és mondjuk, az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapok, akkor sem mennék el ”

– mondta Lilu, hozzátéve, hogy emiatt gyenge tárgyalási pozícióban van, mert büszke az RTL-re és a függetlenségére, így a csatorna is tisztában van vele, hogy őt nem lehet átcsábítani.

Kitért arra is, hogy nem biztos abban, hogy a TV2-nek egyáltalán szüksége lenne-e rá, de szerinte nincs jelentősége, mert tizenöt-húsz évvel ezelőtt még nagyon más volt a helyzet. Ettől függetlenül megérti azokat, akik ma már a TV2-nél dolgoznak.

„Én például tök értem a Tillát, hogy ott kezdett. A Tilla nem akkor igazolt át.

De most, vagy tavaly, vagy három éve én kaptam volna egy sokszoros pénzt, mert kellettem volna, és azt gondolták volna, hogy megyek, úgy, hogy nekem mindenem megvan, csak még többet akarok, az nekem nem fér bele az értékrendembe… Az elégnél, azt hiszem mostanra eljutottam oda, hogy nem kell még több.”

És hogyha nekem meg a családomnak van egy jó életünk, azért, hogy legyen egy még drágább órám, vagy négy olyan karkötőm, ami megér egy lakást, nem kell”

– mondta a műsorvezetőt, aki határozottan kifejtette, mit gondol azokról a kollégáiról, akik azonban többre vágynak.

„Hogyha a megélhetés múlik rajta, akkor az egy másik szempont, mint a semmi nem elég” – vélekedett, és elmondta, hogy élvezi, hogy a műsorai előtt Erős Antónia és Szellő István köszönnek el.

„Ha előttem egy olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik, és hazudják meg vezetik meg az országot, és különben teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik, nem érezném jól magam.

És biztosan van olyan kollégám, akinek ugyanúgy, mint nekem, megvolt mindene, és mégis elvihető volt, mondjuk még egy nulláért” – tette hozzá a tévés.

A műsorvezetővel készült teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Dráma a Miss World Hungary-n: az egészsége került veszélybe egy döntősnek
Mégsem 16-an versenyeznek a Magyarország Szépe címért. Az egyik versenyzőnek ugyanis éppen a döntő előtt kellett visszalépnie.


Mégsem 16 döntős versenyez a Magyarország Szépe címért – derül ki a Miss World Hungary közösségi oldaláról. Egy versenyző ugyanis visszalépett:

„Pirlot Rachel egészségügyi okokból visszalépett a versenytől, így a jövő vasárnapi döntőben 15 lány indulhat a Magyarország Szépe – Miss World Hungary címért”

– olvasható a Facebook-posztban. Mint a Blikk írja, eredetileg 21-en szálltak versenybe, közülük maradtak 16-an a döntőre. A szépségkirálynőt június 23-án választják közülük.

A győztes képviseli majd Magyarországot a Miss World nemzetközi szépségversenyen.


Link másolása
KÖVESS MINKET: