News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Vilmos herceg meglátogatta a haldokló újságírót, aki napok alatt több milliárdot gyűjtött a daganatos betegeknek

Óriási takarításba kezdett a család, amikor kiderült, hogy délután beugrik hozzájuk Vilmos herceg.

Link másolása

hirdetés

Lovagi címet adományozott Vilmos herceg a The Sun haldokló újságírójának, aki néhány nap alatt több mint 5 millió fontot (2,3 milliárd forint) gyűjtött a hozzá hasonló betegséggel küzdők és családtagjaik számára. Deborah James hat év küzdelem után a hét elején az Instagramon közölte, hogy minden próbálkozás ellenére nincs már esély a gyógyulására, utolsó napjait családtagjai körében tölti.

A 40 éves publicista egyúttal bejelentette alapítványa létrehozását és utolsó kívánságként azt kérte követőitől, hogy lehetőségeikhez mérten adakozzanak a bélrákban szenvedők és családtagjaik, valamint a betegséget kutatók számára. Deborah James célként 250 ezer fontot (113 millió forint) határozott meg, de péntekre ennek már több mint tizenhatszorosa gyűlt össze.

Cikkünk írásának pillanatában a BowelBabe adományszámlálója már az 5,8 millió fontot (2,6 milliárd forint) is átlépte. A hihetetlen összeget 273 ezernél is többen dobták össze.

Deborah James felhívására többek között Vilmos herceg és Katalin hercegné is adakozott az alapítványnak. A herceg pedig péntek délután egy teára meg egy kis pezsgőre is beugrott az újságíróhoz és családjához. Egyúttal lovagi címet is adományozott Jamesnek, akit innentől kezdve a Dame megszólítás, vagyis a Sir női megfelelője illet meg.

hirdetés

A királyi látogatásról több fotót is posztolt a mélyen meghatott publicista az Instagramra. Deborah ebben azt írta, hogy hatalmas takarításba és rendrakásba kezdtek, amikor kiderült, hogy a herceg nemsokára otthonukba érkezik. De Vilmos nagyon jó fej volt, mert egyáltalán nem törődött a részletekkel. Sokkal fontosabb volt számára a onkológiában elöljáró londoni Royal Marsden kórház tiszteletbeli elnökeként, hogy a rákkutatásban egy hozzá hasonlóan elkötelezett emberrel találkozhat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Szabó Zsófi megosztotta az első, szakítása után készült felvételt magáról
A műsorvezető az Insta-sztorijában megmutatta, hogy az élete a magánéleti gondok ellenére is megy tovább.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, szakított egymással a már esküvőre készülő Szabó Zsófi és Shane Tusup. Úgy tudni, hogy Tusup indulatkezelési problémái miatt mehetett tönkre a kapcsolat.

A rajongók aggódtak a műsorvezetőért, aki azonban egy videó tett ki az Insta-sztorijában. Talán ezzel is szeretné megnyugtatni követőit.

A videó egy forgatáson készült, ahol Zsófi jókedvűen mosolygott a kamerába.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Videó: Tom Cruise segítette ki Katalin hercegnét a lépcsőkön, a kommentelők szerint Vilmos nem volt elég figyelmes
A színész és a hercegi pár a Top Gun: Maverick című mozi londoni premierjére érkezett. A hercegné a csinos, ámde szűk ruhája miatt kissé kellemetlen helyzetbe került, de Cruise lovagiasan megoldotta a gondot.

Link másolása

hirdetés

Bemutatták Londonban Tom Cruise új filmjét. A Top Gun: Maverick című mozi premierjére a királyi családból Vilmos herceg és Katalin hercegné is ellátogatott. A színész jó kapcsolatot ápol a brit királyi családdal, így érthető, hogy együtt vonultak be a vörös szőnyegen.

Katalin most is elegáns ruhát viselt, ám a Roland Mouret divattervező által megálmodott fekete estélyiben nem volt könnyű a lépcsőn közlekedni.

Ezt vette észre a színész, és kezét nyújtva segített a hercegnének a pár lépcsőfok megtételében.

A jelenet a Twittert is bejárta. Az apró szívesség pedig azonnal megmozgatta a kommentelőket, akik szerint Vilmos herceg nem volt elég figyelmes és előzékeny - írja a 24.hu.

A "lépcsős jelenetről" több felvétel is készül.

VIDEÓ: A lépcsős bevonulásról

hirdetés

Ugyanaz, hátulról:

Egy fotó a színészről és a hercegi párról:

És még egy "lépcsős jelenet":


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Ki ez a lá-áány? Nagyon büszke apuka vagyok!” – Hajdú Péter 13 éves lánya lett az év diák újságírója
A műsorvezető a közösségi oldalán dicsekedett el lánya sikerével, még az oklevelet is megmutatta.

Link másolása

hirdetés

Hajdú Péter a közösségi oldalán büszkélkedett el lányával. A 13 éves Noémi elnyerte a 2022-es év diák újságírója verseny első helyezettjének járó elismerést.

Az oklevél fotójához Valmar és Szikora Robi Úristen című számának egyik sorát írta:

"Úristen!!! Ki ez a lá-áány? Ki ez a lá-áány? Nagyon büszke apuka vagyok!"

– írta posztjában a műsorvezető.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Schobert Norbi 11 éves kisfia minden nap edz, úszni jár és tíz kilót fogyott már
A szülők nem kezdték el a saját termékeikkel etetni, nem kényszerítették mozgásra sem, megvárták, míg ő maga érzi úgy, hogy változtatnia kell.

Link másolása

hirdetés
Csúfolták a súlya miatt, és ez rosszul esett neki

- árulta el Schobert Zalán. Ma már odafigyel a mozgásra meg arra, hogy mit eszik, így 11 évesen közel tíz kilót fogyott.

Fontos neki, hogy mit eszik, és nem hiányoznak már a régi kedvenc ennivalók, nasik sem. Most már jól érzi magát, nem fárad el annyira, és sportsikerei is vannak - mondta el.

Sokat segített neki testvére Norbi példája is, igyekszik ő is egészségesen élni, mozogni.

A szülők szerettek volna segíteni Zalánnak a fogyásban, de semmit nem akartak ráerőltetni. Nem kezdték el a saját termékeikkel etetni, nem kényszerítették mozgásra sem, megvárták, míg ő maga érzi úgy, hogy változtatnia kell.

Schobert Norbi elmondta, hogy sokan támadták őket amiatt, mert a gyereket nem mutatták meg a fotóikon. Mint mondta, nem rejtegették, de nem akarták kitenni annak, hogy bántsák azért, mert kicsit túlsúlyos volt.

hirdetés

Egy szakember szerint nemcsak a gyereknek, hanem az egész családnak is fontos az életmódváltás, hiszen a példákat követik leginkább a kicsik.

VIDEÓ: A Fókusz beszámolója


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: