SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Váratlanul törölte magát az Instagramról Whisperton, az egyik legsikeresebb hazai influenszer

Az influenszer döntése bizonyára összefügg azzal, hogy öt másik véleményvezérrel együtt eljárást indított ellene a Gazdasági Versenyhivatal.


Váratlanul törölte magát az Instagramról Whisperton, az egyik legsikeresebb és legtöbb követővel rendelkező hazai influenszer – írja a Blikk. A döntés valószínűsíthetően összefügg a napokban napvilágot látott hírrel, miszerint öt másik véleményvezérrel együtt eljárást indított ellene a Gazdasági Versenyhivatal, most viszont úgy tűnik, hogy politikai szerepvállalása verhette ki a biztosítékot a rajongói táborában.

Whispertont a TikTokon több mint 1 millióan, a YouTube-on több százezren követik a celebritást, azonban a 245 ezer fős Instagram-oldalát már nem lehet elérni.

A fiatalok körében évek óta jól ismert a neve, azonban személye igencsak megosztó. A digitális tartalomgyártó alig egy hónapja egy 24 perces videót tett közzé, amiben részletesen kifejtette véleményét a 2okos akkori akciójáról, amikor KDS és Ice – Kelemen Dávid és Tálas Máté – élő adásban közvetítették, ahogy „emberrablás” áldozatai lettek, de pár nappal később bejelentették, hogy az egészet marketingfogásnak szánták megjelenő merch termékeik reklámozásaként. Whisperton szerint „elrettentő kultikus imádat” a két streamer körüli felhajtás.

A hét elején még arról szóltak a hírek, hogy

több magyar véleményvezérrel és több vállalattal szemben indított eljárásokat a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mivel nem jelezték egyértelműen a nyilvánosság előtt közzétett tartalmaikban, hogy azok valójában reklámok. A népszerű hazai influenszereket követő fogyasztók alapvető érdeke, hogy egyértelműen értesülhessenek az egyes tartalmak reklámjellegéről. A GVH pedig évek óta figyelmeztet ennek jelentőségére

- számolt be erről korábban az Index.

A GVH szerint a magyar influenszerek vagy egyáltalán nem vagy csak hiányosan jelzik a követőiknek, amikor éppen reklámoznak valamit. A hivatal tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt indított eljárást ellenük, a hirdető cégekkel, valamint a közreműködő reklámügynökséggel szemben.

A Blikk szerint viszont a Whisperton közösségi médiából való rejtélyes eltűnése mögött úgy tűnik, nem ez áll.

A hozzászólások alapján valamilyen kormányzatközeli rendezvényen vállalt szereplése miatt kaphatott túl sok negatív kommentet az influenszer.

„Reggel még fent volt minden… vajon ez az influesemény miatt rázúduló utálat miatt lehet?”

– kérdezi az egyik hozzászóló. Azonban volt, aki inkább letiltotta a fiatal tartalomgyártót a politikai szerepvállalása miatt.

Ugyanakkor vannak, akik úgy hiszik, hogy a tartalomgyártó az eltűnésével próbálja felhívni magára a figyelmet.

„Ez már bevett dolog a celebeknél. Törölnek mindent pár hétre, eltűnnek, gerjesztik a feszültséget, majd egyszer csak minden visszaáll a régibe. Lehet, hogy csak valami nagy dobásra készül”

– írja egy követő.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Arnold Schwarzenegger dublőre is ott volt a buliban, ahol Magyar Péter verekedésbe keveredett
A botrány kivizsgálása és a pontos körülmények tisztázása folyamatban van. Steve, aki korábban Arnold Schwarzenegger dublőreként is tevékenykedett, mostanra saját, egyedi stílusát keresi a buli helyszínén történtek kapcsán.
Fotó: Facebook - szmo.hu
2024. június 21.Magyar Péter csütörtöki bulija elég emlékezetesre sikerült: Kollár Steve, a világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és autókereskedő - szintén felbukkant az eseményen, ahol lezajlott a botrány.

A Tisza Párt politikusa korábban posztolt egy bejegyzést, melyben említette őt, de azóta ez az írás eltűnt a közösségi médiából.

Kollár Steve az Indexnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy bár találkozott Magyar Péterrel a buliban, de a dolgok oly gyorsan történtek, hogy alig tudta követni. A közönség közötti dulakodás részleteiről keveset mondott:

"Álltam a bárpultnál, és utána már nem figyeltem a történteket"

- mondta a lapnak Steve, aki azt is hozzátette, hogy Péterrel nem mély barátság köti össze, csupán futó ismeretségük van.

A botrány kivizsgálása és a pontos körülmények tisztázása folyamatban van. Steve korábban Arnold Schwarzenegger dublőreként is tevékenykedett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Várkonyi Andrea 90 millió forintos szettben jótékonykodott egy szegedi iskolában
Csak az öt karkötő 63 millió forintot ért. Ehhez képest szinte értéktelen az a 170 ezer forintos öv, amit Mészáros Lőrinc felesége viselt az eseményen.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. június 23.Megközelítőleg 90 millió forintot viselt magán ékszerekben és kiegészítőkben Várkonyi Andrea, amikor adományokat vitt egy szegedi iskolának, írja a Népszava a Szeged TV beszámolója alapján.

Mészáros Lőrinc felesége a csatorna beszámolója szerint egy Medium Lady Dior táskával érkezett, amely közel 2,6 millió forintba kerül. Csuklóján egy 2018-as évjáratú Patek Philippe Nautilus karóra volt, mely 20 millió forintnál is többe kerülhet.

Várkonyi egy 3,3 millió forintot érő Cartier LOVE nyakláncot viselt. Karján két egyforma Cartier Love Bracelet, Diamond Pave karkötő volt, melyeket egyenként 204 kétkarátos gyémántkövecske díszít. A karkötők darabja közel 16,5 millió forint.

Az üzletasszony ezen felül még két Cartier Love Bracelet, Small Model Paved karkötőt is viselt, melyeken 177 gyémántkövecske található. Ezekért egyenként nagyjából kicsivel több mint 10 millió forintot kell leszurkolni. De volt még egy ötödik karkötője is: egy Cartier-típus, fehérarany színben, amely körülbelül 11 millió forintot érhet.

A tévé számításai szerint csak az öt karkötő értéke 63 millió forint lehet. Ehhez képest szinte elenyésző annak a 170 ezer forintos Dolce & Gabbana övnek az értéke, melyet Várkonyi Andrea az eseményen viselt.

Az egyébként szegedi születésű Várkonyi Andrea a Gregor József Általános Iskolába ment jótékonykodni ebben a szettben az adományozó, a Mészáros Csoport támogatásával működő Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnökeként.

Amikor a Szeged TV rákérdezett a felcsúti milliárdos feleségénél a család vagyonának gyarapodására, Várkonyi Andrea egy személyeskedő megjegyzés után otthagyta a csatorna riporterét.

A Szeged TV beszámolóját itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Vilmos herceg táncra perdült Taylor Swift koncertjén – videó
A londoni Wembley Stadionban tart nyolc koncertet Swift, amelyekre 640 ezer ember látogat el, és ami várhatóan 300 millió fonttal lendíti fel London gazdaságát.


Vilmos herceg Taylor Swifttel és gyerekeivel, Charlotte-tal és Györggyel szelfizett Swift Eras turnéjának első londoni estéjén. A Kensington-palota a X közösségi médiafelületén osztotta meg a fotót a következő felirattal:

„Köszönjük @taylorswift13 a nagyszerű estét!”

A közönség soraiból az X-re feltöltött videón látható, amint Vilmos herceg nem sokkal a szelfik után már a koncerten táncol. Az sem véletlen, hogy ilyen jól érezte magát, hiszen

éppen a koncert napján ünnepelte 42. születésnapját.

Taylor Swift egy másik fotót is posztolt a királyi családdal és párjával, Travis Kelce-szel, azzal az üzenettel, hogy „Boldog szülinapot M8! A londoni show-k pompásan indulnak.”

A londoni Wembley Stadionban tartott nyolc koncertje előtt – amelyekre 640 ezer ember látogat el, és ami várhatóan 300 millió fonttal lendíti fel London gazdaságát –

a város egy különleges londoni metró térképváltozatot adott ki az alkalomra.

Ráadásul a Buckingham-palotában tartott „őrségváltás” ceremónián katonai zenekar adta elő az egyik dalát.

Nem vitás, Londont is elérte a Swiftmánia.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Horváth Éva: Talán furcsán hangzik, de megérzem, ha valaki várandós lesz
Az elmúlt időszakban három ilyen eset is volt. Két barátnőjét is azzal hívta fel, hogy anyuka lesz, mire mindketten azt kérdezték, honnan tudja, hiszen még senkinek nem akarták elmondani.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. június 21.A modell a Story magazinnak mesélt arról, hogy korábban hónapokig élt a családjával Balin, ahol különösen hangsúlyos szerepe van a spiritualitásnak.

Horváth Éva ennek kapcsán kifejtette, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal is előfordult az, hogy megérezte, hogy valaki babát vár az ismerősi körében.

"Az elmúlt időszakban három ilyen eset is volt. Két barátnőmet is azzal hívtam fel, hogy anyuka lesz, mire mindketten azt kérdezték, honnan tudom, hiszen még pár hétig senkinek nem akarták mondani. Lipcsei Betta barátnőmnél is megéreztem, amikor babát várt, és amikor elmondtam neki, nagyon csodálkozott, hiszen még senkinek nem árulta el a hírt"

- mondta a műsorvezető a lapnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET: