SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Valkusz Milán és Marics Peti különköltöztek: Elég volt két és fél év egymással

Marics Peti azt is elárulta: „Imádok mindent, amit csinálok! Amit a kicsi Peti annak idején megálmodott, bár akkor még nem tudta, hogyan érje el, azok sorra megtörténnek”.


Szétváltak Valkusz Milán és Marics Peti útjai - legalábbis a közös lakásból. A ValMar két sztárja két és fél év után döntött úgy, hogy közös albérletüket elhagyják és önálló életet kezdenek - írja a Blikk.

"Már nem lakunk együtt Milánnal. Elég volt két és fél év egymással, úgy gondoltuk, itt az ideje dobbantani. Mind a ketten eljöttünk az albérletből és új helyre költöztünk. Az évek alatt gondoltam rá, hogy legyen félretéve saját ingatlanra"

- árulta el, ahogy azt is, hogy eddig a legtöbben az ételrendelésre költötte, de most van már saját konyhája, ahol akár főzhet is.

"Szeretek amúgy főzni, csak nem voltak eddig adottak hozzá a körülmények. Ahol Milánnal laktunk, az inkább egy "afterlak" volt, igazi kanbarlang. Amikor nem ott éltem, akkor nagyon szívesen csinálgattam mesteri reggeliket. A főzős műsorokat is szeretem nézni, szóval elméleti síkon annyira nem vagyok kuka, az új otthonomban majd biztos próbálkozom is, ha lesz rá időm" - mondta Marics Peti.

Most újabb változás is jön az életében, műsorvezető lesz a Zsákbamacska című műsorban.

"Amikor elkezdtem azon gondolkodni, hogy mivel foglalkoznék szívesen a jövőben, ötletként a műsorvezetés is felmerült bennem. Aztán amikor megismertem Pető Brúnó barátomat, vele is feljött ez a téma és ő is mondta, hogy érdekelné. Akkor fogalmazódott meg bennünk, hogy közösen szeretnénk majd ezt kipróbálni. Bár bevallom, én úgy gondoltam, a harmincas éveimben kezdek műsorvezető karrierbe, miután a zenei dolgaim már lecsillapodnak, de most jött a lehetőség" - árulta el a zenész.

"Imádok mindent, amit csinálok! Amit a kicsi Peti annak idején megálmodott, bár akkor még nem tudta, hogyan érje el, azok sorra megtörténnek. Amikor megtorpanok, azért érzékelem, hogy milyen kemény menetelésben vagyok: 2-3 éve még 2000 forinttal a zsebemben indultam el bulizni és úgy kellett beosztanom, hogy még hazafelé a gíroszra és az éjszakai buszra is maradjon. Most nincsenek ilyen problémáim.

Ettől függetlenül nem sokat költök. Nem állok például neki ruhákat rendelgetni és plázákba sem szívesen megyek be, általában, amit a forgatásokon adnak rám a stylistok, azokat veszem meg utána" - mondta a lapnak Marics Peti.

A zenész most már egyra jobban figyel arra is, hogy ne hajtsa ki teljesen magát, és megtalálja az ideális egyensúlyt a munka és a pihenés között, úgy hogy a feladatai nem váljanak zenei alkotói folyamatok kárára.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Magyar Péter képeken mutatta meg, mi a különbség aközött, ahogy Orbán Viktor szurkol, és ahogy ő
A Tisza Párt politikusa is ott volt a svájciak elleni, vereséggel végződött meccsen. Vasárnap képeket posztolt a Facebook-oldalán.


A Tisza Párt politikusa is ott volt a szombati Svájc-Magyarország csoportmérkőzésen.

Arról már írtunk, hogy a közmédia felvételén is feltűnt Magyar Péter, vasárnap este pedig fotókon mutatta meg Magyar, hogy milyen volt a helyszínen szurkolni a magyar csapatnak.

"Ki így szurkol, ki úgy"

- írta Magyar az alábbi képválogatáshoz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Krausz Gábor megmutatta Tóth Gabival közös kislányukat, az énekesnő már reagált is rá
Kivételes, hogy most Hannaróza arca is látszik a képen. Az apák napi poszthoz Tóth Gabi és Krausz mostani párja, Mikes Anna is hozzászólt.


A vasárnapi apák napja alkalmából szinte minden celeb büszkén mutatta meg családját – a sorból pedig Krausz Gábor sem maradt ki. A séf az Instagramon posztolt egy képet, amelyen kivételesen gyereke arca is látható.

„Apának lenni a világon a legjobb”

– írta Krausz a képhez, amin az ő és Tóth Gabi négyéves kislánya, Hannaróza mosolyog.

A képhez Tóth Gabi és Krausz mostani párja, Mikes Anna is hozzászólt. Mikes egy szívet írt Krausznak, az énekesnő pedig azt kommentelte: „boldog Apák napját”.

Az idilli családi kép itt látható:

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lilu a TV2-ről: Ha előttem olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik az országot, nem érezném jól magam
A műsorvezető a Klubrádión beszélt arról, hogy hívták a TV2-höz, viszont nemet mondott. Nem fér bele az értékrendjébe, még eggyel több nulláért sem.


Lilu a Klubrádió Szavakon túl című műsorban őszintén beszélt arról, hogy a TV2 hiába próbálkozna, pénzzel nem tudná őt elcsábítani az RTL-től.

A 48 éves műsorvezető számára ez elsősorban morális kérdés, és nem érti azokat a kollégáit, akik csak a magasabb fizetés miatt váltanak csatornát.

Mint mondja, őt is megkeresték már korábban, de határozottan visszautasította az ajánlatot.

„Nem ment el ez konkrétumig, mert egyszerűen nekem nem volt opció. Nálam ezt az RTL-nél pontosan tudják.

Ha most idejönne a TV2 ötven milliárddal-csilliárddal, és mondjuk, az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapok, akkor sem mennék el ”

– mondta Lilu, hozzátéve, hogy emiatt gyenge tárgyalási pozícióban van, mert büszke az RTL-re és a függetlenségére, így a csatorna is tisztában van vele, hogy őt nem lehet átcsábítani.

Kitért arra is, hogy nem biztos abban, hogy a TV2-nek egyáltalán szüksége lenne-e rá, de szerinte nincs jelentősége, mert tizenöt-húsz évvel ezelőtt még nagyon más volt a helyzet. Ettől függetlenül megérti azokat, akik ma már a TV2-nél dolgoznak.

„Én például tök értem a Tillát, hogy ott kezdett. A Tilla nem akkor igazolt át.

De most, vagy tavaly, vagy három éve én kaptam volna egy sokszoros pénzt, mert kellettem volna, és azt gondolták volna, hogy megyek, úgy, hogy nekem mindenem megvan, csak még többet akarok, az nekem nem fér bele az értékrendembe… Az elégnél, azt hiszem mostanra eljutottam oda, hogy nem kell még több.”

És hogyha nekem meg a családomnak van egy jó életünk, azért, hogy legyen egy még drágább órám, vagy négy olyan karkötőm, ami megér egy lakást, nem kell”

– mondta a műsorvezetőt, aki határozottan kifejtette, mit gondol azokról a kollégáiról, akik azonban többre vágynak.

„Hogyha a megélhetés múlik rajta, akkor az egy másik szempont, mint a semmi nem elég” – vélekedett, és elmondta, hogy élvezi, hogy a műsorai előtt Erős Antónia és Szellő István köszönnek el.

„Ha előttem egy olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik, és hazudják meg vezetik meg az országot, és különben teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik, nem érezném jól magam.

És biztosan van olyan kollégám, akinek ugyanúgy, mint nekem, megvolt mindene, és mégis elvihető volt, mondjuk még egy nulláért” – tette hozzá a tévés.

A műsorvezetővel készült teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Dráma a Miss World Hungary-n: az egészsége került veszélybe egy döntősnek
Mégsem 16-an versenyeznek a Magyarország Szépe címért. Az egyik versenyzőnek ugyanis éppen a döntő előtt kellett visszalépnie.


Mégsem 16 döntős versenyez a Magyarország Szépe címért – derül ki a Miss World Hungary közösségi oldaláról. Egy versenyző ugyanis visszalépett:

„Pirlot Rachel egészségügyi okokból visszalépett a versenytől, így a jövő vasárnapi döntőben 15 lány indulhat a Magyarország Szépe – Miss World Hungary címért”

– olvasható a Facebook-posztban. Mint a Blikk írja, eredetileg 21-en szálltak versenybe, közülük maradtak 16-an a döntőre. A szépségkirálynőt június 23-án választják közülük.

A győztes képviseli majd Magyarországot a Miss World nemzetközi szépségversenyen.


Link másolása
KÖVESS MINKET: