hirdetés

SZTÁRVILÁG

Újabb átverésgyanús interjút találtak Návai Anikótól

Egy tavaly augusztusi, Pierce Brosnannel készített interjúja kísértetiesen hasonlít egy nem sokkal korábban megjelent angol nyelvű cikkre.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy kiderült, Návai Anikó sztárriporter valójában csak összeollózta azt az exkluzívként eladott interjúját Scarlett Johanssonnal, ami július 7-én jelent meg a Nők Lapjában.

A külföldön élő magyar újságíró, aki már számos világszerte ismert hírességgel interjúzott, más, korábban megjelent interjúkból állította össze a kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő válaszait. Valószínűleg azért, mert ahogy

Johansson szóvivője elmondta, Návai a Fekete Özvegy c. filmmel összefüggésben érkezett interjúkérelmeit mind elutasították. A plagizálást a Nők Lapja főszerkesztője, Vass Virág is megerősítette, ugyanis a lap belső vizsgálata is megállapította, Návai korábbi interjúkból ollózott össze egy újat.

A Media1.hu most arról ír, hogy "Návai Anikó nem először verte át a Nők Lapja olvasóit", ugyanis egy tavaly augusztusban közölt interjúja is "átverésgyanús".

hirdetés
A portál ugyanis kiszúrta, hogy a magyar sztárriporter Pierce Brosnan színésszel készített "exkluzív" interjúja kísértetiesen hasonlít egy másik, nem sokkal korábban megjelent beszélgetésre, amit egy hollywoody újságíró, Janet Susan R. Nepales csinált Brosnannel, és a GMA Networkön jelent meg angol nyelven.

Návai úgy adta elő az interjúját, mintha ő beszélgetett volna az akkor Hawaii-n tartózkodó színésszel, ám a kérdések és a válaszok szinte teljesen ugyanazok, mint Susan R. Nepales interjújában.

A bevezetőben például Návai ezt írta:

„Kauaiban értük el, ahol három hálószobás tengerparti házban él a feleségével, és ahová a fiai, Dylan és Paris azonnal átrepültek Kaliforniából, hogy a szüleikkel töltsék az önkéntes karantént."

Aztán állítólag ezt kérdezte Brosnantől:

"Milyen az élet Hawaiiban? Hallottam, hogy két kedves közeli barátod meghalt a vírusban. Őszinte részvétem."

Janet Susan R. Nepales kérdése pedig egészen hasonló volt:

"So how is it isolating in Hawaii? I also read that you had two close friends who passed because of COVID-19. Can you please talk about that?"

Ez magyarul így hangzik: "Szóval milyen Hawaii-n elszigetelődni? Olvastam, hogy két közeli barátod is meghalt a koronavírusban. Beszélnél erről kérlek?"

Návai exkluzívként eladott interjúja a Nők Lapja 2020/34. számában jelent meg, és az előfizetős noklapja.hu internetes oldalon is elérhető, a teljes cikket azonban csak 500 forint fejében lehet elolvasni.

További érdekesség, hogy Návai Anikó 9 évvel ezelőtt már egyszer lebukott azzal, hogy sajátjaként adta el egy-egy külföldi interjú lefordított feldolgozását.

Akkor a Népszabadságban és a nol.hu-n jelent meg a Roman Polanski és Johhny Depp színészekkel készített interjúja, amelyek igencsak hasonlítottak arra a két angol nyelvű interjúra, amelyeket Ruben V. Nepales hollywoodi újságíró csinált nem sokkal korábban a két hírességgel. Nepales pedig annak a Janet Susan R. Nepalesnek a férje, aki a fent említett Pierce Brosnan-interjú szerzője.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Itt vannak a hivatalos fotók: Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinccel pózol az esküvőjükön

A képek az Alcsúti Arborétumban készültek, a menyasszony és a vőlegény is nagyon boldognak látszik.

Link másolása

hirdetés

Pénteken házasodott össze Mészáros Lőrinc kormányközeli milliárdos üzletember és Várkony Andrea televíziós műsorvezető. Az esküvőről csak bizonyos részletek szivárogtak ki: azt biztosan lehetett tudni, hogy a lagzit az Alcsúti Arborétumban tartották, de csak találgatások voltak a lehetséges vendégekről, illetve az esetleges sztárfellépőről. A vacsoramenüről azonban biztos információk is napvilágot láttak:

Hivatalos fényképeket azonban semmilyen módon nem láthatott a nagyközönség – eddig.

Most maga Várkonyi Andrea posztolt négy fotót, amin a szemlátomást sokat fogyott vőlegénye társaságában látható.

A fényképeket Várkonyi Andrea hivatalos Facebook-oldalán lehet megnézni, EZEN A LINKEN.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Félmillió forintos cipőben vonult az oltár elé Várkonyi Andrea

Egy Jimmy Choo-cipőről van szó, ami 1395 euróba, tehát nagyjából félmillió forintba kerül.

Link másolása

hirdetés

Egészen pontosan a csillogó Sacora 100 modellben mondta ki az igent. Ezt a 444-nek köszönhetően tudjuk, akik alaposan megvizsgálták Mészárosék esküvői fotóit, amelyek Várkonyi Andrea Instagram-oldalára kerültek fel.

Kép forrása: Jimmy Choo

A cipő kézzel készült, az ismertetőjegye pedig a kristályokkal kirakott gömb. Habár a lábbeli készítőjét magától nem árulta el, Várkonyi Andrea egyik kommentjéből kiderült, hogy az esküvői ruháját Merő Péter tervezte.

Mindennél már talán csak az izgalmasabb, hogy milyen ételeket szolgáltak fel a lagzin, erről a Blikk rántotta le a leplet, és mi is beszámoltuk róla:

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Gyönyörű pár” kontra „rongyrázás a pénzemből” – kommentelők reakciója a Mészáros-Várkonyi házasságra

Vannak, akik különböző indokokkal kifejezetten védelmükbe veszik a friss házasokat.

Link másolása

hirdetés

Alig két órával azután, hogy Várkonyi Andrea kiposztolta Mészáros Lőrinccel közös esküvőjük képeit, elözönlötték Facebook- és Instagram-falát is a kommentek. Ezek hangulata elég vegyes, az Instagramról jellemzően hamarabb törlik a negatív hozzászólásokat.

Abban nincs semmi meglepő, hogy a dicsérő kommentek túlnyomó többsége a mennyasszony szépségét és ruháját méltatja. Több kommentben kívánnak bőséges gyermekáldást is a párnak, akik együtt már négy gyermekkel büszkélkedhetnek – Mészáros három felnőtt korúval, Várkonyi Andrea pedig Bochkor Gáborral közös, 14 éves lányával.

Jellemzően az Instagramon sokkal több a pozitív hozzászólás, csak elvétve olvasni néhány olyat, amiben kommentelők az esküvő és a közpénz viszonyát emlegetik. A Facebookon már más az arány: ott sokan kritizálják az esküvő – a képek és a menü alapján feltételezett – "rongyrázását". Igaz, ezen a platformon jóval többen meg is védik a párt. A legtöbben az irigységre hivatkoznak, és arra, hogy teljes mértékben a magánügyük, mennyi pénzt költenek életük egyik legfontosabb napjára. Itt a korai kommenteknél még előfordult, hogy Várkonyi (vagy az oldala üzemeltetője) válaszolt is a hozzászólásokra.

Az egyik kommentelő szerint

(lehet irigykedni) Andira főleg a bátorságért, mert tudta, hogy a "jóindulatú" emberek konkrétan Közép-Európa sarát ömlesztik rá, mégis vállalta. Biztos, hogy tartósabb lesz, mint egy most kötött 20-30-as Csok-babaváró-stb. egyesülés. Elismerésem, gyönyörű volt minden!!!!

Míg olyanok is vannak, akik felróják a negatív kommentelőknek, hogy olyankor csendben vannak, amikor Mészáros és Várkonyi jótékonysági adományozásai kerülnek a hírekben.

hirdetés

Vannak, akik Mészáros Lőrinc zsebre tett kezét kifogásolják a képeken, de többek szerint ez egy teljesen bevett szokás esküvői fotókon.

Aki tovább szeretne mazsolázgatni a kommentek között, esetleg a magyar lakosság azon szűk rétegéhez tartozik, akik még nem látták a pénteki esküvő képeit, ITT tud nézelődni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Többen sírva fakadtak a stúdióban, akkorát énekelt Tóth Gabi versenyzője a Sztárban Sztár Leszekben

Nagyon érzelmes dalt választott Urbán Edina, aki természetesen bejutott a versenybe.
Címkép: TV2 - szmo.hu
2021. szeptember 27.


Link másolása

hirdetés

Véget ért a Sztárban Sztár Leszek! középdöntője, ami azt is jelenti, hogy mind a négy mentor összegyűjtötte a csapatát. Történt viszont egy váratlan fordulat, Tóth Gabi ugyanis széket adott Urbán Edinának, annak ellenére, hogy már mind a három székén ült valaki.

Íme a produkció:
Engem a komplett műsor alatt egyetlen ember sem érintett meg ennyire.

Így reagált sírva Köllő Babett, viszont nem csak neki jöttek elő a könnyei azután, hogy Urbán előadta Sinéad O’Connor dalát. Majka is csak annyit tudott hozzáfűzni, hogy ez volt a középdöntő legkeményebb előadása.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: