SZTÁRVILÁG

Túl szexinek tartották Salma Hayeket ahhoz, hogy vígjátékokban szerepeljen

Hayek éveken át küzdött a skatulya ellen, de a producerek éveken át csak a bombázót látták benne. Még az Oscar-jelölése után sem keresték meg komoly szerepekkel.

Link másolása

Salma Hayek Pinault a legújabb filmje, a Magic Mike utolsó tánca kapcsán adott nagy interjút a GQ-nak.

Az 56 éves színésznő többek között arról beszélt, hogy nagyon sokáig gyakorlatilag mindig ugyanazokat a szerepeket ajánlották fel neki a külseje miatt, túl szexinek tartották ahhoz, hogy változatos szerepeket kapjon.

"Túl szexi vagyok, neked nem lehet humorérzéked is"

- idézte azokat, akik nem engedték komédiák közelébe a kilencvenes években.

"Egész életemben vígjátékokban akartam szerepelni, de nem engedték. Ez csak akkor változott meg, amikor találkoztam Adam Sandlerrel, aki bevett a Nagyfiúk szereplőgárdájába. De ekkor már elmúltam 40!" - mondta a színésznő.

A komoly szerepekért is meg kellett küzdenie - írja az UNILAD. A legtöbb kritikai elismerést a 2002-es Frida című filmért kapta, amiben Frida Kahlót alakította, és Oscarra is jelölték érte.

A film kapcsán többször összetűzésbe került Harvey Weinstein producerrel.

"Azt mondta, hogy csak a külsőm érdekli az embereket, és ezt a filmet nem fogják megnézni, ha nem vagyok benne szexi"

- mondta Hayek a közös munkáról. Azonban hiába ismerte el ezután a szakma is a tehetségét, továbbra is ugyanolyan ajánlatokat kapott.

"Akkoriban szomorú voltam, de azóta rengeteg műfajban játszottam, főleg abban az életszakaszomban, amikorra szerintük már nem lesz helyem a szakmában. Már nem vagyok szomorú, már nem vagyok dühös, mert már nevetek"

- nyilatkozta.

A Magic Mike utolsó táncát február 9-én mutatják be a magyar mozikban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Elbűvölő közös fotón Katalin hercegné és három gyermeke
Ezzel a képpel kíván boldog anyák napját Vilmos herceg családja.

Link másolása

Az Egyesült Királyságban a nagyböjt negyedik vasárnapján ünneplik az anyát napját, ami idén március 19-re esik. Ebből az alkalomból posztolt két aranyos képet Vilmos herceg és Katalin hercegné a hivatalos Instagram-oldalukra.

Az első fotón Katalin látható egy fán három gyermekükkel, a 9 éves Györggyel, a 7 éves Saroltával és a 4 éves Lajossal. A másodikon pedig a legkisebb csemetéjét tartja a karjában Vilmos herceg felesége.

„Boldog anyák napját a családunktól a ti családjaitoknak!” - üzenték a bejegyzésben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tolvai Reni vadító piros szereléséért odavannak a rajongói
A szexi énekesnő megmutatta, milyen jó formában van.

Link másolása

Az énekesnő egy szülinapi partira egy igazán dögös szerelést választott. A különleges piros szett meg is ihlette egy kis videózásra, amelyben megmutatta milyen jó formában van.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Durva balesete volt Polgár Árpádnak, életveszélyes állapotba került
Az üzletember olyan súlyosan megsérült, hogy intenzív osztályon kellett ápolni.

Link másolása

Polgár Árpád és felesége egy friss YouTube-videóban részletesen elmesélték, hogy mi történt velük február végén: az üzletember súlyos balesetet szenvedett otthon, ami után az intenzív osztályon kötött ki.

Árpád elcsúszott a teraszon, miután kijött a medencéből, ezután pedig nagyon furcsán kezdett viselkedni.

„Arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van”

- mondta Tünde a videóban.

Azonnal kihívták a mentőket, akik a baleset után 6 perccel már ott is voltak. Árpádot életveszélyes állapotban vitték kórházba. Ott azonnal az intenzív osztályra került, egy gyors Covid-teszt és CT-vizsgálat után pedig még a kedvenc fürdőnadrágját is le kellett vágni róla.

Polgár Tünde azt mondta,

az üzletember az első 1-2 hétben azt sem tudta, hol van, mert annyira durván beverte a fejét, hogy az agya a koponyájának ütközött, és bevérzett.

Árpád elárulta, hogy a baleset napjára, és az azt megelőző, illetve az utáni napokra sem emlékszik. Közel négy héttel az esés után már sokkal jobban van, de még hosszú felépülés áll előtte.

„Azt lehet mondani, hogy szerencsés ember vagyok, hiszen majdnem a fele meghal, a másik fele meg kissé korlátozott képességekkel rendelkezik. Hál' isten, én abba a 10 százalékba tartozom bele, akik úgy néz ki, hogy felépülnek” - mondta Polgár Árpád.

Forrás: Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi sellőnek, Marics Peti pitonnak öltözött a Sztárban sztárban
A beszélgetésből az is kiderült, hogy mi lett az énekesnő kutyájával, miután némi hajlakk került a szájába.

Link másolása

A Sztárban sztár két ifjú zsűritagja most is kitett magáért. Csillámló, színjátszó öltözékben jelentek meg, ami azonnal felkeltette a műsorvezető Till Attila érdeklődését is.

Végül Tóth Andi elárulta, hogy ő sellőruhába bújt, a többi zsűritag pedig megállapította, hogy Marics Peti pitonnak néz ki a pikkelyes öltözékében.

VIDEÓ: A Sztárban sztárból


Link másolása
KÖVESS MINKET: