SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi arról, hogy eddig még nem volt egyházi esküvője: „Ami késik, nem múlik. Még fiatal vagyok”

Az énekesnő elárulta, hogy miért romlott el a házassága, milyen volt neki a Megasztár, miért hagyta ott a színházi világot és milyen tervei vannak a jövőben.

Link másolása

Tóth Gabi elárulta, hogy boldogtalan volt a házasságában, de nem csalta meg Krausz Gábort - többek között erről is beszélt Ágai Kis András Mutasd magad! beszélgetős műsorában.

Közölte: „Az, hogy viszonyom volt egy másik férfival a férjem mellett, egyáltalán nem igaz”. Amikor szakított Krausz Gáborral, akkor még csak beszélgettek Papp Máté Bencével.

"Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget"

- mondta. Szerinte hiba volt, hogy az életéből csak a jó dolgokat mutatta meg, ezért érezhették úgy az emberek, hogy a válás egy hirtelen dötés volt. Úgy vélte, hogy a politika is közrejátszott abban, hogy ilyen nagy figyelem kísérte a válását.

Magáról pedig azt mondta, hogy nem vadóc, és a színpadon kiéli magát, bár gyerekként is cserfes volt. Az lehet a hibája, hogy mindenkinek meg akar felelni, pedig ő szeret átlagosan élni:

"Talán így akartam védeni magamat, hogy mást mutattam".

Az énekesnő nagy vágya volt, hogy az esküvőjén az édesapja kísérje be az oltárhoz, de ez nem volt megvalósítható Krausz Gáborral különböző vallásuk miatt. Ezt sajnálja, de:

„Ami késik, nem múlik. Még fiatal vagyok”

- tette hozzá.

A vallásosság is szóba került. Őt a nagymamája ismertette meg a hittel, vele jártak misére is: "Adott nekem egy olyan mély biztonságérzetet, amiben azt éreztem, hogy mindig lesz kihez fordulnom" - vallotta meg. Úgy vélte, hogy mivel róla az a kép alakult ki, hogy egy vagány énekesnő, ez pedig nem fér össze a hite megmutatásával, ezért találtak sokan furcsának, hogy fellépett az Eucharisztikus világkongresszuson.

Ezt követően: „Erősen visszatért a pánikbetegségem... Nagyon durva történet. Nyilván jelezte a szervezetem, hogy nem vagyok egy boldog házasságban” - mesélte.

Végül kivizsgálták, kapott egy kúrát, pszichológushoz is járt, és már sokkal jobban érzi magát. Egy tesztre is elment, és az derült ki, hogy ő egy empata.

A színházi szereplésről is mesélt. Akkoriban túlhajtották, ami miatt le is sérült. Azt mondta, hogy Győrben jó élményei voltak, és Stohl András támogatta és biztatta. De voltak olyan élményei, amik miatt befejezte a színházi munkát, bár szívesen visszamenne a színpadra.

„Rájöttem, hogy csinálok majd én színházat. Annyit még elárulok, hogy Szarka Tamással készítettünk egy cigánymusical-albumot, és erre szeretnénk egy táncos darabot, inkább show-t csinálni”

– mesélte.

Őszintén beszélt a Megasztáros időszakról is, ami szerinte inkább húspiac volt. Mások döntöttek helyettek, és három évig nem volt beleszólása abba, hogy hol lép fel és mennyiért. Ráadásul nem is keresett jól, egy fellépésért 20 ezer forintot kapott.

VIDEÓ: Tóth Gabi: Nem voltam csalfa feleség


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Majka: Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek
A rapper bejegyzésében többek között az írta: a békében és a szeretetben hiszek, legyen átkozott minden háború.

Link másolása

Majka a közösségi oldalán írta meg, hogy mit gondol a politikáról, a háborúról és a vezetőkről.

"Béke a világban!! Ha fontos számodra a biztonságos jövő, a béke, és hogy befejeződjön szerte a világon a felesleges öldöklés, csak mutasd meg azoknak az embereknek, akik helyetted döntenek a saját érdekeik érvényesítése miatt.

Nem hiszek a háborúban, nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam. Vannak iráni, izraeli, palesztin, orosz, ukrán, fekete és fehér barátaim.

Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek, vagy hogy önmaguk gazdasági érdekeit kiterjesszék, érvényesítsék.

A BÉKÉBEN ÉS A SZERETETBEN HISZEK!!!

Hiszek az emberek józan és pozitív gondolkodásában. Hiszek magamban és hiszek benned!! Legyen átkozott minden háború, most és mindörökké!!! PEACE!!" - áll a rapper bejegyzésében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szívecskés lufik, masni: luxusterepjárót kapott párjától Kulcsár Edina
Bár Edina szerint jobb adni, mint kapni, ennek az ajándéknak nagyon örül. A kommentelők egymásnak estek az Instagram-poszt alatt.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 13.


Link másolása

G.w.M megadta a módját, várandós feleségének luxusterepjáróval kedveskedett születésnapjára – írta meg a Blikk.

Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle! Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni, mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is! Le sem lehet írni, milyen érzések vannak bennem.. Nagyon-nagyon-nagyon-naaaagyooon hálás vagyok és nagyon boldog” – írta Edina az Instagramon. Az autó egyébként egy BMW X6.

Ez az autó jelenleg autó alapváltozatban a BMW hivatalos weboldala szerint újonnan 35.307.000 forintnál kezdődik.

Van, aki ezt írta: „Mikor Csutival éltél, akkor sem lehettetek szegények..de akkor valahogy eszedbe nem jutott volna kitenni ilyen posztokat, amivel okkal vered ki a biztosítékot egy olyan világban, ahol 1000ft egy kg kenyér. Nyilván, ha nem rakod ki, akkor is annyi lesz, de talán nem kéne felvágni ilyen dolgokkal. Nem ilyen voltál.”

Más így fogalmaz: „Ezzel a kocsival nem adsz élményt a gyerekeidnek, hiszen még fel sem fogják az autó típusát hiszen még kicsik. Azzal élményt adsz, ha elviszed mindenhová kirándulni a gyerekeidet. Érdekes arról nem beszélsz, hogy nem jelentél meg a bírósági tárgyalason, nem is nézték jól szemmel.

Persze szép számmal akadtak kommentelők, akik megvédték a modellt:

Te jo eg, mennyi rossz indulatu ember ??? Csodaszep Nö vagy?, az auto brutal jo ??? hasznaljatok jo egeszdeggel ?

A rapper férj, saját elmondása szerint

egy hónapban 20 milliót össze tud haknizni,

tehát szerencsére nem kellett nagyon mélyre nyúlni a zsebébe, amikor szülinapi ajándékot vett kedvesének.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter Havas Henrikről: Borzalom, riporterként vállalhatatlan
„A könyveiről nem tudok nyilatkozni, de gondolom nem emelik őt Eszterházy Péter magaslataiba” - mondta többek között Hajdú Péter.

Link másolása

Hajdú Péter a csatornáján a Beköltözve Hajdú Péterhez: Varga Márk G.w.M című beszélgetésben a tehetségről beszélve szóba hozta Havas Henriket.

"Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon a Havas Henrik".

A műsorvezető azt javasolta a rappernek, hogy nézze meg Havas interjúit. "Borzalom" - mondta róluk. De hozzátette, hogy ez szubjektív: „persze lehet, hogy akad olyan, aki meg azt mondja, hogy neki Havas Henrik a példaképe”.

A Bors megkérdezte Hajdú Pétert a véleményéről, de ő megerőstette, hogy szerinte Havas Henrik „riporternek elképesztően rossz”.

"A véleményem elhangzott a kamera előtt, és egy pillanatig sem gondolkodtam el azon, hogy ne kerüljön adásba, hisz most is ugyanezt gondolom Havas Henrikről. Ő egy wannabe stand-upos, aki a saját történeteit meséli el szórakoztató formában, de riporternek elképesztően rossz. Igaz, ez az én szubjektív véleményem. De tényleg javaslom, hogy keressenek rá néhány interjújára, és nézzék vissza.

Hogy mást ne mondjak, élő adásban sértett meg egy molett hölgyet, de a példák sora végtelenítve is játszható, ha csak szakmai szemmel figyeli az ember. Szóval innen a vasárnapi ebéd mellől nézve is,

Havas Henrik riporterként vállalhatatlan.

A könyveiről nem tudok nyilatkozni, de gondolom nem emelik őt Eszterházy Péter magaslataiba. Itt jegyezném meg, hogy Friderikusz Sándor egy teljesen üres könyvvel is tudta vezetni az eladási listákat" - mondta el Hajdú Péter.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Ez Katalin hercegné első nyilvános üzenete a betegsége bejelentése óta
A walesi hercegi pár az X-en adott ki egy nyilatkozatot a Sydney-ben történt tragédia kapcsán. Ezt írták.

Link másolása

A hercegné először szólalt meg azóta, amióta néhány hete felfedte a világ előtt, hogy rákbetegséggel küzd - írta meg a Blikk.

A walesi hercegi pár az X-en adott ki egy nyilatkozatot a Sydney-ben történt tragédia kapcsán. Mint arról korábban írtunk, egy késes ámokfutó végzett hat emberrel, súlyosan megsebesített egy anyát és a csecsemőjét is az ausztrál városban.

A rendőrség lelőtte a támadót, aki addig hat emberrel végzett.

A brutális támadásra a brit királyi udvar is reagált. Katalin hercegné és férje közös nyilatkozatot adott ki.

"Gondolunk az összes érintettre, beleértve az áldozatok hozzátartozóira és a hősies katasztrófaelhárítókra is, akik saját életüket kockáztatták mások megmentéséért"

- írták a közleményben.


Link másolása
KÖVESS MINKET: