SZTÁRVILÁG

Tóth Andinak elege lett: „Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal”

Az énekesnő hosszú bejegyzésben írt az érzéseiről, most egy pár napig nem is fog jelentkezni közösségi oldalán.

Link másolása

Tóth Andi nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis az elmúlt hetekben rengeteg támadást kapott. Újabban már arról is elkezdtek írni a bulvárlapok, hogy válságba kerülhetett az énekesnő kapcsolata Marics Petivel, majd a legjobb barátnőjének a szeretett kutyája is elpusztult, ami szintén megviselte őt. Miután a napokban egyszer már kifakadt az Instagram-oldalán amiatt, hogy mindenféle pletykát terjesztenek róla, most egy hosszú bejegyzésben üzent:

„»Egy közszereplőnek mindent tűrni kell.« Ez egy kimondhatatlanul kegyetlen mondat, amivel a végtelenül gonosz, rosszindulatú emberek nyugtatják magukat, hogy tükörbe tudjanak nézni és békésen alhassanak az ítélkező, fájdalmat és maradandó sérüléseket okozó véleményük után. De ezek a sorok most NEM a kommentelőkhöz szólnak, vagy akár a követőimhez, akik az elmúlt 2 hét történései után is erőt küldve állnak mellettem rezdületlenül. Nem. Ez a poszt most arról szól, hogy elfáradtam.

Tudom, hogy a Jóisten megajándékozott valamivel, vagy valamikkel, amiért hálával igyekeztem minden negatív ellenére kitartani és arra koncentrálni, hogy adjak belőle a világnak. Annak, akinek szüksége van rá. Akkor is, ha sokszor nekem jobban fáj, hiszen magamból osztok meg egy túl nagy részt, amit sok ember a saját feszültsége levezetésére felhasználható céltáblájának tekint. Ezt is megértem, senkinek nem könnyű.”

Az énekesnő szerint egyes lapok megfosztották őt a békés búcsútól, amiért nem hagyták, hogy nyugodtan gyászolhassa a hozzá is közel álló kutyát. Állítása szerint még lesifotósok is megjelentek a lakása előtt, hogy lefotózhassák.

„Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben? Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? MIÉRT küldötök utánam fotósokat még a lakásom elé is? Paparazzókat rám állítva fotók készülnek rólam, minden magánszférát eltiporva. TUDOM, nekem ezt kötelességem tűrni. Nyugtassátok ezzel magatokat. Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal.”

Tóth Andi azt is írta, hogy a következő napokban nem jelentkezik közösségi oldalán, inkább próbálni szeretne, és eldönteni, „hova tovább.”

Posztja alatt számos együttérző és bátorító kommentet kapott. Dukai Regina például azt írta, hogy szerinte Andi nem érdemli meg ezt a bánásmódot és semmi nem kell tűrnie. Gáspár Evelin és Lakatos Márk emojikkal támogatták az énekesnőt. Párja, Marics Peti pedig egyetlen szív emojival erősítette meg, hogy továbbra is Andi mellett áll.

A teljes posztot a képre kattintva olvashatod el.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Nem kell a fűtés, jön a tavasz” – Lakatos Márk és Osváth Zsolt is reagált arra, hogy Járai Máté távozik a Reggeliből
Lakatos Márk is nemrég távozott a műsorból, miután a csatorna megvált tőle.

Link másolása

Ahogy kedden megírtuk, távozik az RTL Reggeli műsorvezetői csapatából Járai Máté. A színész az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel a hírt, hogy a műsor készítői nem hosszabbítottak vele szerződést, ezért nem fog többet műsorvezetőként ülni a stúdióban.

„Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket...ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése”

- írta.

Járai Máté 2020-ban csatlakozott a stábhoz. Tavaly egyszer már felfüggesztették a munkájában, mivel engedély nélkül ment el más műsorokba szerepelni, és belső információkat is megosztott.

Járai posztja alatt Lakatos Márk is reagált egykori kollégája távozására. A stylist ugyanis szintén a Reggeli csapatát erősítette korábban, tavaly novemberben vált meg tőle a csatorna.

„Üdv a klubban. Osváth Zsolt, nem vagy jó omen”

- üzente, utalva Osváth Zsolt youtuberre, aki vendégeskedett már a műsorban.

Aztán maga Osváth Zsolt is reagált kommentben:

„Erre nem igazán tudok mit mondani. Előbb a Manyi, most te. Biztos véletlen. Ne sajnáld, jóval többre vagy hivatott”

- írta Járainak.

Lakatos Márk erre válaszul még hozzáfűzte: „Hát nem kell a fűtés, jön a tavasz...dagad a...”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Mérlegre állították a Való Világ szereplőit, kiderült, mennyit híztak a beköltözésük óta
Volt, aki nagyon megdöbbent azon, mennyivel lett több a villalét alatt.

Link másolása

Elkezdődött a Fitt hét a Való Világ 11-ben, amely során a villalakóknak egészségesen kell étkezniük és többet kell mozogniuk, mint eddig. Első lépésként az edzőjük kipakoltatta velük a hűtőből az egészségtelen ételeket és italokat, majd mérlegre állította őket, hogy kiderüljön, mennyit híztak eddig a beköltözésük óta.

Egyedül VV Ákos nem volt hajlandó vállalni a mostani súlyát mások előtt, a többieknél kiderült a változás:

a legtöbbet VV Rico hízott, aki a beköltözésekor 104 kilót nyomott, most viszont már 111 kiló, ami 7 kiló pluszt jelent.

A többség csak egy vagy két kilót szedett magára a villában, VV Lissza és VV Márió pedig három-három kilóval lettek többek. Mindkettejüket sokkolta a változás.

„Négy kilót híztam?! Többet híztam, mint a Reni?”

- értetlenkedett a lány.

„Amikor megláttam a súlyomat, hát én le voltam csökönyödve. Nagyon nagy hatással volt rám, őszintén szólva”

- reagált VV Márió.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi és Marics Peti összeköltözik: „Nem vagyok az az ember, aki szereti hosszasan húzni a dolgokat”
Új szintre lépnek a kapcsolatukban.

Link másolása

Néhány napja Tóth Andi a Blikknek nyilatkozva elárulta, hogy sok új dolog történt az életében. Zsűritag lesz a Sztárban Sztár legújabb évadában, és – ahogy mi is megírtuk – költözésben is gondolkodik.

Sok kommentelő már akkor tudni vélte, de most kiderült:

az énekesnő és párja, Marics Peti közös otthonba költöznek

– írja a Blikk.

Andi a TV2 sajtótájékoztatóján beszélt az összeköltözésről: „Nem vagyok az az ember, aki szereti hosszasan húzni a dolgokat. Biztos van, aki úgy van vele, hogy mondjuk beszélünk az összeköltözésről két év múlva, ha már itt vagy ott tart a kapcsolatunk. Ha nálam valami egy hét után nem tart ott, akkor nem is fog soha. Azt hiszem, Petiből is ilyen energiákat váltottam ki, így az összebútorozás közös igény és döntés volt. Mindketten szeretnénk minél több időt együtt tölteni, és ez így a legoptimálisabb”.

Hozzátette:

„Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben?”

A pár körül tehát nagy a boldogság, és szerelmükbe az sem zavarhat be, hogy nemrég kiderült: 6 évvel ezelőtt már volt egy közös "kalandjuk", de akkor Andi még nem reagált Peti későbbi üzeneteire.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Járai Mátéval nem hosszabbít szerződést az RTL, nem lesz többé a Reggeli műsorvezetője
A színész nagyon szomorú lett a hírtől, úgy érzi, hullámvölgybe ért az élete. 2020 óta vezette a műsort.

Link másolása

Nem vezeti többé az RTL Reggelijét Járai Máté. A rossz hírt a színész az Instagramon osztotta meg, nem titkolta, mennyire szomorú lett.

„Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban. Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket...ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4 es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés!”

– írta a fotóhoz.

Járai Máté 2020 óta vezette a Reggelit.

Tavaly amúgy egyszer már felfüggesztette a csatorna, hetekig nem vezethette a Reggelit, mivel engedély nélkül ment el más műsorokba szerepelni, és belső információkat is megosztott.


Link másolása
KÖVESS MINKET: